Close
Faqja 67 prej 86 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 661 deri 670 prej 852
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    chino , kot e ke , kot qe shkruan per tjeret , per kriminelet e mbar botes , vet je kriminel , je pjestar i grupes kriminele. ( as tash se lexova krejt , mjafton 2 rreshta dhe te kuptohet se cka je duke shkrujt).
    Grupa jote kriminale trimin , heroin e kombit Adem Jasharin, e quan te humbur , te denuar.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Chino, tash definitivisht deshmon se nuk ke fare dijeni mbi islamin !!!, dhe se une me karakterizimin tim kam qen me vend !!!

Islami ne tokat shqiptare ka sjellur nje periudhe PAQE dhe LIRIE te papare deri atehere, dhe ajo ka zgjat QINDRA VJET !!!, ja ku te deshmon islami "misionin" qe edhe vet me radaken tende mendoje se duhet te ket qene (jo vetem i islamit, por ne pergjithesi i ideologjive te njerezise).

Ne europen perendimore lufta e fundit, tmerri i fundit, ka qen viti 1995 (lufta ndermjet serbeve dhe kroateve, NUK I KRAHASOJ shqiptaret musliman tash).

Nuk shtremberohet historia.

Flm dhe naten e mire..........
    Ke harruar pjesen e dyte me te rendesishme te fjalise:

.. "as atehere, kur e deshiron Allahu kete shtremberim".

500 vjet lufte per te ruajtur gjuhen dhe shpirtin e kombit.
    Edhe nese qan Allahu, kjo histori nuk shtremberohet.
    Lexo fjalite qe ia drejtova disa bisedueseve tjere:
    Islami nder shqiptaret eshte i durueshem vec me dhune.
    Kemi trurin shume te madh per te besuar ne te, intelektualisht fundoset per dy dekada.

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    NUk e din??!!
    Ne kalkut ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Po e tejkalojme permanent temen. S'e kam problem, por nuk mund te shkruajme per cdo gje qe na bie ndermend. Nena ime ka qene e lumtur. Pse? Sepse nuk ka qene e obliguar kurre te mendoj me shpesh se cdo Bajram apo te Premte per Allahun, nuk ka bartur shami, nuk i ka thene asnje imam se vajza e saj mund te martoje kusheririn e saj (Kurani lejon martesen e vajzes se axhes, tezes dhe dajes), nuk i ka thene askush te flet arabisht, thesht nena ime ka perjetuar nje islam te "krehur", nje Islam shqiptar. Pra saktesisht ate Islam, te cilin Islami e sulmon me shume se cdo gje, saktesisht ate Islam, i cili i ben popujt e botes te habiten me neve shqiptareve, kur marin vesh se cfare muslimanesh jemi ne (ne kuptim pozitiv e kam fjalen).

Pra ka qene e lumtur, por jo si merite e zbatimit te Kuranit, por si merite e "copetimit" te tij dhe mbajtjes se vetem pjeses se "mire" (sipas familjes se nenes time) te tij. Me Kuranin e sotshem ajo sic thashe shpesh tmerrohet, shtanget. Sidomos me ato fjalite, ne te cilat Allahu kinse i meson besimtaret t'ju kepusin duart dhe kembet jobesimtareve, te mos pranojne miq nga jomuslimanet, te luftojne permanent jomuslimanet, t'i pritet dora hajnit, e tjera shtazeri.

Po ta kthej me te njejten:
    Keto qe thua jane ndjenja, jo logjike.
    Nuk jane argumente.

Qe ta shohesh "kualitetin" e bisedes tende.

Une kam dyshim. Te madh biles.
    Dhe ate vetem dhe vetem per arsyen, se nuk mund te imagjinoj qe nje Zot te kete tipare kriminelesh. Edhe pse e quaj Allahun kriminel, e ndjej veten me te paster sesa ti qe i mbyll syte prane krimit te tij (denimit te N. Terezes). Sepse motivi im eshte i paster: Akuza e krimit. Nuk e refuzoj per shkak se nuk me ka bere milioner ose dicka tjeter, por per shkak se nuk e dua krimin, denimin e njeriut te mrekullueshem si N. Tereza. Ndersa ti tregon se e pret krimin nga Allahu. Sikur te isha Allahu me i ofenduar do ndjehesha nga ti, sesa nga une. Kjo prape nuk nenkupton se mendoj se Allahu ekziston, por e them vec si shembull.

Keto gjera i kane ndodhur edhe njerezve qe s'e kane degjuar fjalen Allah kurre. Per shembull atyre para shekullit 7. Vikingeve, eskimezeve, e tjere. Nese shoku yt ka qene musliman, dhe ne kete rast "i eshte shfaqur shenja e Allahut", kush i eshte shfaqur per shembull Kastriotit kur ka qene ne rrezik vdekjeje? Zoti? Cili? Allahu? I shfaqet Allahu jobesimtareve? Jo. Cili atehere? Nuk dihet. Cfare dihet, eshte se ky "Zoti" qe shfaqet me qetesi thellesore ne raste te rrezikshme nuk ka lidhje me Islamin.

Te thashe me lart, nuk debatohet ne kete menyre. Ma trego argumentin, jo vec rezultatin. Se me rezultat mund ta hedh posht cdo teori te botes, thjesht duke pohuar "Fukarallek", "Error". Te gjithe Kuranin mund ta "cbej" me nje shprehje te tille.

Por s'ka problem. Te premtova se te ofroj gdhendje.

Kete shko thuaja imamit Krasniqi, jo mua.

Qe N. Tereza dhe cdo jomusliman do kete shkuar ne Ferr thote paria islame ne Kosove. Jo une.

Nuk kane si te mos jene te drejta pikepamjet e mia, kur une ne fakt nuk bej asgje tjeter, perpos perdor norma valide per te gjithe shqiptaret dhe boten e qyteteruar. Them se njeriu i drejte nuk meriton denim. Njeri i drejte ishte N. Tereza. Kush e denon kete, eshte kriminel.

S'ka gje tjeter ketu, perpos drejtesi. Problemi eshte tek besimtaret e verber muslimane. Te cilet mendojne se krimi i ardhur nga Allahu eshte shenjtesi. Jo jo, krimi eshte krim. Imoraliteti imoralitet. Edhe kur te vie nga Allahu.

E pranoj. Per kete arsye nuk marr per baze vleresime te mia subjektive, por mar per baze normat valide per shqiptaret dhe boten e qyteteruar, cmimin Nobel, nderimin e madh ane e kend botes. Me pak "relativ" se kete mendim, veshtire qe mund te gjesh.

Asnje nene muslimane nuk kam share, e lere me tende. Vec Allahut ia shiloj une. Krimbit kryesor. Tjeret jane vec argate, marioneta. Une sulmoj tek pika, jo ne skaj.

E deshmon tema. Imami si njohesi i Islamit thote se do shkoje ne Ferr.
    Pershendetje edhe nje here.
    Chino, e din pse e dua popullin tim ???, se ka aq fjale te urta e kuptimplota....

ai thot "me nje lule nuk cel pranvera"......gjith ARGUMENTIMI yt bazohet ne thenjen e Shefqetit, motivin e tij versus Nobelistes (pasiqe e njeh krejt bota, ajo e ka te drejte, pra, matematike e thjesht).....

Per muslimanin e thjesht nuk kerkohet ma shume se cato te mjera sharte me i dijt, me dijt me kryejt ka pak namaz, me se miri 5 her ne dite, me agjeru cat ramazan, me shku ne haxh e disa pika tjera te thjeshta.....gjerat tjera qe ja mvesh, jane perzonalisht per vetveten tende, per te justifikuar qendrimin tend.....edhe pedofili din ta arsyetoj perdhunimin e femijes, edhe vrasesi motivin e vrasjes, edhe hajduti motivin e vjedhjes.....tash kthehu prap te shrkimi qe ja kam shkruajt jarigasit, dhe fillo edhe nje RESTART.....

naten e mire
    albanish by nature

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Ke harruar pjesen e dyte me te rendesishme te fjalise:

.. "as atehere, kur e deshiron Allahu kete shtremberim".

500 vjet lufte per te ruajtur gjuhen dhe shpirtin e kombit.
    Edhe nese qan Allahu, kjo histori nuk shtremberohet.
    Lexo fjalite qe ia drejtova disa bisedueseve tjere:
    Islami nder shqiptaret eshte i durueshem vec me dhune.
    Kemi trurin shume te madh per te besuar ne te, intelektualisht fundoset per dy dekada.
    ...cfare lufte 500 vjece ???, ku i ke ato deshmi historike ???

Islami nder shqiptaret durohet nga SHUMICA, si duket jeton si Alice im Wunderland.....sillu andej e kendej ne gjermani dhe gjurmo INSTITUTE shqiptare.....te garantoj, se prej 100 instituteve, 90 jane XHAMIA.....

...e perndryshe, ne ato xhamia me te madhe "kultivohen" gjeneratat e ardhshme (e treta) ne islam. Intelektualisht ta shohem kapacitetin, sille perdridhe, cdo gjysemargument apo tentim argumenti bazohet ne Shefqetin............ja u kam thene disa her, dhe po perseritem, PA ISLAM, nuk ka krishterizem...islami eshte motori kryesore....pa islam krishterimin e han dreqi....indian, kinez, afrikan etj...

E shohem mposhtjen intelektuale ne, akoma jemi duke e pare shume qarte....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nje gje e di se sevap ma i madh se me ja dhan nje plum ne BALL kti far hoxh faqeziut nuk ka aj qe dota vriste ket idiot e ka gjenetin ne vend

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Chino, e din pse e dua popullin tim ???, se ka aq fjale te urta e kuptimplota....

ai thot "me nje lule nuk cel pranvera"......gjith ARGUMENTIMI yt bazohet ne thenjen e Shefqetit, motivin e tij versus Nobelistes (pasiqe e njeh krejt bota, ajo e ka te drejte, pra, matematike e thjesht).....

Per muslimanin e thjesht nuk kerkohet ma shume se cato te mjera sharte me i dijt, me dijt me kryejt ka pak namaz, me se miri 5 her ne dite, me agjeru cat ramazan, me shku ne haxh e disa pika tjera te thjeshta.....gjerat tjera qe ja mvesh, jane perzonalisht per vetveten tende, per te justifikuar qendrimin tend.....edhe pedofili din ta arsyetoj perdhunimin e femijes, edhe vrasesi motivin e vrasjes, edhe hajduti motivin e vjedhjes.....tash kthehu prap te shrkimi qe ja kam shkruajt jarigasit, dhe fillo edhe nje RESTART.....

naten e mire
    Populli yne thote shume gjera, ke te drejte.
    Thote edhe "Per ta ndare hekurin nga llymi, duhet ta skuqesh mire."

Imami Krasniqi e njeh Islamin fare mire. Lexo temen me vemendje se u citua Kurani me lart ku sjkruan shprehimisht se jomuslimanet te gjithe shkojne ne Ferr pavaresisht sa njerez te drejte jane.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    ...cfare lufte 500 vjece ???, ku i ke ato deshmi historike ???

Islami nder shqiptaret durohet nga SHUMICA, si duket jeton si Alice im Wunderland.....sillu andej e kendej ne gjermani dhe gjurmo INSTITUTE shqiptare.....te garantoj, se prej 100 instituteve, 90 jane XHAMIA.....

...e perndryshe, ne ato xhamia me te madhe "kultivohen" gjeneratat e ardhshme (e treta) ne islam. Intelektualisht ta shohem kapacitetin, sille perdridhe, cdo gjysemargument apo tentim argumenti bazohet ne Shefqetin............ja u kam thene disa her, dhe po perseritem, PA ISLAM, nuk ka krishterizem...islami eshte motori kryesore....pa islam krishterimin e han dreqi....indian, kinez, afrikan etj...

E shohem mposhtjen intelektuale ne, akoma jemi duke e pare shume qarte....

tungi
    E paske keqkuptuar mposhtjen. Une nuk thashe perdori definicione islame. Islami prodhon aq shume budallesi sa qe njerezit as qe jane ne gjendje te kuptojne disfatat ne bisede. Merre veten si shembull. Paramendo ku ke ardhur, ne njeren ane pohon "historia nuk shtremberohet", por ne anen tjeter pyet "cfare lufte 500 vjece?" Te munguaka edhe fillorja, te shkretit. Por s'luan rol per qellimet tua te jetes, me rendesi eshte se Allahu nuk shtron asnje sfide intelektuale per besimtaret e tij. Mjafton te pellitet nje here "Allahu eshte i vetmi", dhe u sigurua Parajsa, qellimi i jetes. Veshtire me Allahun e kane njerezit si N. Tereza e intelektualet me te spikatur te botes qe jane kryesisht jomuslimane, se per keso njerez me mendime njerrokeshe Allahu kurre nuk ka rene ne hall. Ne kete kuptim, e ke gjetur "Zotin" qe te pershtatet. : D

Tjeta, mire u shkrofshim

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Populli yne thote shume gjera, ke te drejte.
    Thote edhe "Per ta ndare hekurin nga llymi, duhet ta skuqesh mire."

Imami Krasniqi e njeh Islamin fare mire. Lexo temen me vemendje se u citua Kurani me lart ku sjkruan shprehimisht se jomuslimanet te gjithe shkojne ne Ferr pavaresisht sa njerez te drejte jane.
    Dhe Bibla jote thot : Jo-krishteret shkojn ne Ferr ( Adem Jashari , un , 15.000 deshmor e martir).

Dhe vllau jot toni77 tha : Amen-Amen per vargun Biblik ku thuhet : Qoft mallkuar ai qe nuk e don Krishtin.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Dhe Bibla jote thot : Jo-krishteret shkojn ne Ferr ( Adem Jashari , un , 15.000 deshmor e martir).

Dhe vllau jot toni77 tha : Amen-Amen per vargun Biblik ku thuhet : Qoft mallkuar ai qe nuk e don Krishtin.
    Njehere dua ta pastroj berllogun ne oborrin tim, ne Islam, para se te merrem me vleresimet e Bibles. Asgje nuk paraqet rrezik me te madh per shqiptaret sa Islami. Mjafton te hedhim nje sy ne TV ku tregohet bota islame.

Faqja 67 prej 86 FillimFillim ... 1757656667686977 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •