Allahile hala jeni tu debatu për Terezën e Kalkutës a? ani ani bash mirë kur të lodheni uluni pushoni
Ja një link që sherben në informimin rreth karakterit të saj dhe veprimtarisë "humane"
Allahile hala jeni tu debatu për Terezën e Kalkutës a? ani ani bash mirë kur të lodheni uluni pushoni
Ja një link që sherben në informimin rreth karakterit të saj dhe veprimtarisë "humane"
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Askush nuk mund ta bëjë dallimin e mallkimit sa kur shihet urrejtja, urrejtja qe u ka kapluar eshte nje mallkim, mallkimi sjelle vuajtje dhe mekate dhe si pasoje vdekje - vdekje te perjetshme.
Nga ju qe urreni Nënë Terezen dhe besimtarët e Krishtit dhe vet Krishtin, nuk pritet mirë sepse jeni të infektuar nga e keqja - e keqja qe u ka verbuar dhe nuk u len të shihni me qellim qe tu mbanë në prangat e veta.
Lavdi ZOTIT dhe Paqe mbi tokë njerëzve.
Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 21-02-2011 më 10:58
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Krishtin më tepër e dojmë ne se sa ju, përderisa ju i m'veshni atij gjëra që as ai vet nuk predikonte, ju automatikisht shkelni integritetin e tij. Ndërkaq ne e duamë ashtu siç na porosiste ai.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ju arabo magjypet jeni si puna e majmunit kur shikoni/mesoni/degjoni nje gje qe Ju pelqen I qepeni asaj si dhelpra pas atyre te dashit derisa te degjoni apo mesoni nj gje te re.
Ardi.
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
para se me hy ne Forum nuk kam besuar se kemi ne Shqiptaret urrejtje mes vete per feje...
shpresoj se jane nje pakice e vogel....
Natyrisht qe jan pakuca te vogla ata qe urejn shqiptart
ky rast tregon edhe njehere qe shqiptaret nuk jane te pjekur per te pasur shtet ne ballkan.
si ka mundesi qe te ashtuquajturit intelektuale te b.ythes nuk reagojne kunder ketij islamistit te felliqur?
U devijua tema pak sa shume. Vetem shkurt po pergjigjem per ty ezel:
Shqiptari e ka zakon ta mbroje veten. Kur nje fe e quan N. Terezen apo nje figure tjeter kombetare me terme ofenduese ose pohon se do shkoje ne ferr, une kesaj feje ia urinoj "Zotin" ne goje.
S'kam mundesi tjeter se si te mbroj figurat kombetare qe i cmoj. Keshtu do shkoje kjo gje deri sa ta takoj Allahun. Ai flet nepermjet te gabeleve te tij ne toke e sulmon shenjtesira te mia kombetare, une ia shiloj mamin deri sa ta shoh. Kaq ka kjo pune. Kujdes te mos personalizohet tema edhe me.
toni ti na ke keqkuptuar, une personalisht e mendoj se edhe te tjeret na nuk e urejme terezen por qe eshte e verteta na nuk e duam. nuk do me thene se nese na se duam ate edhe e urejme . pse doni ti nje person qe se do atehere edhe e uren?na muslimanet nuk jemi si ato qe pershkruhen ne psalmet
PSALMI 58:11
" DO TE KENAQET I DREJTI KUR TE SHOFE HAKMARJEN KEMBET E VETA DO TI LAJE NE GJAKUN E MEKATARIT "
na muslimanet nuk duam qe te jemi prej atyre qe tu hakmiremi dhe qe duam kembet tona ti lajme ne gjak .
na muslimanet e themi ate qe e thot kurani a ju pelqen kjo juve apo jo ajo eshte problemi juaj.
te na muslimanet zoti nuk eshte bari si qe shkruan ne psalme
PSALMI 23:1
" ZOTI ESHTE BARIU IM"
zoti te na muslimanet eshte meshirshem e meshirues ,e nuk eshte bari qe ri me shkop e qe ruan dhente.
pershendetje
Krijoni Kontakt