Close
Faqja 55 prej 86 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 852
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Allahile hala jeni tu debatu për Terezën e Kalkutës a? ani ani bash mirë kur të lodheni uluni pushoni

Ja një link që sherben në informimin rreth karakterit të saj dhe veprimtarisë "humane"

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Askush nuk mund ta bëjë dallimin e mallkimit sa kur shihet urrejtja, urrejtja qe u ka kapluar eshte nje mallkim, mallkimi sjelle vuajtje dhe mekate dhe si pasoje vdekje - vdekje te perjetshme.

Nga ju qe urreni Nënë Terezen dhe besimtarët e Krishtit dhe vet Krishtin, nuk pritet mirë sepse jeni të infektuar nga e keqja - e keqja qe u ka verbuar dhe nuk u len të shihni me qellim qe tu mbanë në prangat e veta.

Lavdi ZOTIT dhe Paqe mbi tokë njerëzve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 21-02-2011 më 10:58
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Krishtin më tepër e dojmë ne se sa ju, përderisa ju i m'veshni atij gjëra që as ai vet nuk predikonte, ju automatikisht shkelni integritetin e tij. Ndërkaq ne e duamë ashtu siç na porosiste ai.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ju arabo magjypet jeni si puna e majmunit kur shikoni/mesoni/degjoni nje gje qe Ju pelqen I qepeni asaj si dhelpra pas atyre te dashit derisa te degjoni apo mesoni nj gje te re.

Ardi.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ju arabo magjypet jeni si puna e majmunit kur shikoni/mesoni/degjoni nje gje qe Ju pelqen I qepeni asaj si dhelpra pas atyre te dashit derisa te degjoni apo mesoni nj gje te re.

Ardi.
    Te shprehesh ne kete menyre eshte vetem ndjenje fajesie dhe gabimi. Nuk e zgjas me shume ,besoj qe e ke kuptuar se cfar kam dash te te them

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    para se me hy ne Forum nuk kam besuar se kemi ne Shqiptaret urrejtje mes vete per feje...
    shpresoj se jane nje pakice e vogel....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Natyrisht qe jan pakuca te vogla ata qe urejn shqiptart

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    ky rast tregon edhe njehere qe shqiptaret nuk jane te pjekur per te pasur shtet ne ballkan.
    si ka mundesi qe te ashtuquajturit intelektuale te b.ythes nuk reagojne kunder ketij islamistit te felliqur?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Shum bukur e ke ces se qka je,

keshtu kan me vepru edhe ata qe embajn myllur ne zemer se kush jan.

para ALLAHUT kan me tregu te verteten , mesiguri se njeriu asht vet fajtor dhe vete ka me deklaru ose ne ket bot ose ne tjetren (per ata qe besojn ).

dhe rrug te mbar per ne ferr,
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    CHINO flm shume per inoformaten se vetret nuk e kam ditur.e nese shqiptaria yte te meson te sillesh keshtu me njerezit atehere mjer per ty se pari ,pastaj per ate shqiptarine dhe mos na flit neve per shqiptare sepse shqiptari nuk e ka zakon te fyeje dhe te ofendoje keshtu si ti.

Nuk e di arsyen se perse i uren kaq shume muslimanet dhe Islamin e sidomos shqiptareve musliman, nese na tregon seriozisht mund te te ndihmojme te dalishj nga kjo krize shpirterore qe te ka kapluar.
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    ezel po te them se chino & miqte e tije jane po kto qe duan ta zbatojne regullen e bibles
    " KENDEJ VRISNI TE GJITH FEMITE E MESHKUJTE DHE TE GJITHE GRATE QE NJOFTEN MASHKULL MBYTNI . KURSE TE GJITH VAJZAT E REJA QE NUK NJOFTEN MASHKULL LENI NE JETE PER JU "
    NUMRAT 31:17-18
    ezel mendoj se ato kane inspirim nga kto versete te bibles per urejtjen.
    U devijua tema pak sa shume. Vetem shkurt po pergjigjem per ty ezel:
    Shqiptari e ka zakon ta mbroje veten. Kur nje fe e quan N. Terezen apo nje figure tjeter kombetare me terme ofenduese ose pohon se do shkoje ne ferr, une kesaj feje ia urinoj "Zotin" ne goje.

S'kam mundesi tjeter se si te mbroj figurat kombetare qe i cmoj. Keshtu do shkoje kjo gje deri sa ta takoj Allahun. Ai flet nepermjet te gabeleve te tij ne toke e sulmon shenjtesira te mia kombetare, une ia shiloj mamin deri sa ta shoh. Kaq ka kjo pune. Kujdes te mos personalizohet tema edhe me.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Askush nuk mund ta bëjë dallimin e mallkimit sa kur shihet urrejtja, urrejtja qe u ka kapluar eshte nje mallkim, mallkimi sjelle vuajtje dhe mekate dhe si pasoje vdekje - vdekje te perjetshme.

Nga ju qe urreni Nënë Terezen dhe besimtarët e Krishtit dhe vet Krishtin, nuk pritet mirë sepse jeni të infektuar nga e keqja - e keqja qe u ka verbuar dhe nuk u len të shihni me qellim qe tu mbanë në prangat e veta.

Lavdi ZOTIT dhe Paqe mbi tokë njerëzve.
    toni ti na ke keqkuptuar, une personalisht e mendoj se edhe te tjeret na nuk e urejme terezen por qe eshte e verteta na nuk e duam. nuk do me thene se nese na se duam ate edhe e urejme . pse doni ti nje person qe se do atehere edhe e uren?na muslimanet nuk jemi si ato qe pershkruhen ne psalmet
    PSALMI 58:11
    " DO TE KENAQET I DREJTI KUR TE SHOFE HAKMARJEN KEMBET E VETA DO TI LAJE NE GJAKUN E MEKATARIT "
    na muslimanet nuk duam qe te jemi prej atyre qe tu hakmiremi dhe qe duam kembet tona ti lajme ne gjak .
    na muslimanet e themi ate qe e thot kurani a ju pelqen kjo juve apo jo ajo eshte problemi juaj.
    te na muslimanet zoti nuk eshte bari si qe shkruan ne psalme
    PSALMI 23:1
    " ZOTI ESHTE BARIU IM"
    zoti te na muslimanet eshte meshirshem e meshirues ,e nuk eshte bari qe ri me shkop e qe ruan dhente.
    pershendetje

Faqja 55 prej 86 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •