Close
Faqja 54 prej 86 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 852
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    ALLAHU EKBER QE SA U ZGJOVA NGA GJUMI PASI ERDHA NGA ZVUCRA ALLAHU E SHPERBLEFT KET NJERI EDHE KREJT VLLAZNIN MUSLIMAN

SHUIM ITERESANT KA QEN, NUK MA KA MAR MENDJA SE KAQ SHUM SHQIPTAR BAHEN DHE NE MENYR PROFEKTE E KAN ORGANIZU.
    Cka ke mesu dicka te mire nga kjo 'konference'? Hajde na trego pash Zotin.

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    C'far te hyn ne pun ty per te mirat e kesaj konference ? Ishte konferenc per muslimanet, un psh,. i bera 250 km per te qen prezent, dhe per tu njohur me mir me vllezerit qe therrasin në Islam. Kjo kishte per qellim unitetin e muslimanëve, ndryshe sic njihet tek ne : Ummetin Islamik !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ne nje vend me qindra mijera shqiptare, shkojne 500. Per mua kjo eshte nje forme demokratike, shqiptare per t'ia treguar Allahu shpinen. E lere me nese i llogarite edhe ata shqiptare "muslimane" si une qe jam qe shkojne ne keso mbledhje per te rikujtuar gjithe ato miliona arsye qe me bene per te perqeshur kete fe dhe jevgjizmin e saj.
    Ti chino, a nuk je ateist??? ,haj medet cfar nuk sheh e ndigjon nga njerezit
    Ndryshuar për herë të fundit nga ezel : 20-02-2011 më 15:13

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin

Kam me su nga disa musliman (ish krishter) ZVICRAN, se si organizimi asht bo 100% me edukat islame, dhe shum gjera kam ndegju nga ta qe nkur me par nuk ikam pa,, mesiguri asht arsya qe edhe keta kan pranu islamin,

dhe kan gjet shpetimin.

kam pa Shqiptar dhe motra Shqiptare , te edukuar ne fe te paster ISLAME nga te gjith bota , ne nje harmoni shum te mrekullushme,

falja e namazit grupe grupe , fantazi
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 20-02-2011 më 17:31

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Ti chino, a nuk je ateist??? ,haj medet cfar nuk sheh e ndigjon nga njerezit
    E kam shkruar disa here, ja edhe nje here per ty: Me prejardhje ose nga familja ose statistikisht jam "musliman". Por ne shpirt jam shqiptar, pastaj shqiptar, pastaj shqiptar, e pastaj nje nder refuzuesit me te medhenje te islamit qe ka njohur bota. Kaurr pertej kaurrit. Nje qe s'i rruhet as nje fije te pikes per Allahun.

Nuk e di, cfare ka per te mos kuptuar ketu.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Shum bukur e ke ces se qka je,

keshtu kan me vepru edhe ata qe embajn myllur ne zemer se kush jan.

para ALLAHUT kan me tregu te verteten , mesiguri se njeriu asht vet fajtor dhe vete ka me deklaru ose ne ket bot ose ne tjetren (per ata qe besojn ).

dhe rrug te mbar per ne ferr,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    CHINO flm shume per inoformaten se vetret nuk e kam ditur.e nese shqiptaria yte te meson te sillesh keshtu me njerezit atehere mjer per ty se pari ,pastaj per ate shqiptarine dhe mos na flit neve per shqiptare sepse shqiptari nuk e ka zakon te fyeje dhe te ofendoje keshtu si ti.

Nuk e di arsyen se perse i uren kaq shume muslimanet dhe Islamin e sidomos shqiptareve musliman, nese na tregon seriozisht mund te te ndihmojme te dalishj nga kjo krize shpirterore qe te ka kapluar.

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    ezel po te them se chino & miqte e tije jane po kto qe duan ta zbatojne regullen e bibles
    " KENDEJ VRISNI TE GJITH FEMITE E MESHKUJTE DHE TE GJITHE GRATE QE NJOFTEN MASHKULL MBYTNI . KURSE TE GJITH VAJZAT E REJA QE NUK NJOFTEN MASHKULL LENI NE JETE PER JU "
    NUMRAT 31:17-18
    ezel mendoj se ato kane inspirim nga kto versete te bibles per urejtjen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Refet, nuk kam aspak dyshim ne kete qe thoni .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    ezel po te them se chino & miqte e tije jane po kto qe duan ta zbatojne regullen e bibles
    " KENDEJ VRISNI TE GJITH FEMITE E MESHKUJTE DHE TE GJITHE GRATE QE NJOFTEN MASHKULL MBYTNI . KURSE TE GJITH VAJZAT E REJA QE NUK NJOFTEN MASHKULL LENI NE JETE PER JU "
    NUMRAT 31:17-18
    ezel mendoj se ato kane inspirim nga kto versete te bibles per urejtjen.
    Po normal aj asht liber i terorit,

E LEXOV ME VEMENDJE NE DHIATEN E VJETER:

Faqja 54 prej 86 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •