C'far te hyn ne pun ty per te mirat e kesaj konference ? Ishte konferenc per muslimanet, un psh,. i bera 250 km per te qen prezent, dhe per tu njohur me mir me vllezerit qe therrasin në Islam. Kjo kishte per qellim unitetin e muslimanëve, ndryshe sic njihet tek ne : Ummetin Islamik !
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Kam me su nga disa musliman (ish krishter) ZVICRAN, se si organizimi asht bo 100% me edukat islame, dhe shum gjera kam ndegju nga ta qe nkur me par nuk ikam pa,, mesiguri asht arsya qe edhe keta kan pranu islamin,
dhe kan gjet shpetimin.
kam pa Shqiptar dhe motra Shqiptare , te edukuar ne fe te paster ISLAME nga te gjith bota , ne nje harmoni shum te mrekullushme,
falja e namazit grupe grupe , fantazi
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 20-02-2011 më 17:31
E kam shkruar disa here, ja edhe nje here per ty: Me prejardhje ose nga familja ose statistikisht jam "musliman". Por ne shpirt jam shqiptar, pastaj shqiptar, pastaj shqiptar, e pastaj nje nder refuzuesit me te medhenje te islamit qe ka njohur bota. Kaurr pertej kaurrit. Nje qe s'i rruhet as nje fije te pikes per Allahun.
Nuk e di, cfare ka per te mos kuptuar ketu.
Shum bukur e ke ces se qka je,
keshtu kan me vepru edhe ata qe embajn myllur ne zemer se kush jan.
para ALLAHUT kan me tregu te verteten , mesiguri se njeriu asht vet fajtor dhe vete ka me deklaru ose ne ket bot ose ne tjetren (per ata qe besojn ).
dhe rrug te mbar per ne ferr,
CHINO flm shume per inoformaten se vetret nuk e kam ditur.e nese shqiptaria yte te meson te sillesh keshtu me njerezit atehere mjer per ty se pari ,pastaj per ate shqiptarine dhe mos na flit neve per shqiptare sepse shqiptari nuk e ka zakon te fyeje dhe te ofendoje keshtu si ti.
Nuk e di arsyen se perse i uren kaq shume muslimanet dhe Islamin e sidomos shqiptareve musliman, nese na tregon seriozisht mund te te ndihmojme te dalishj nga kjo krize shpirterore qe te ka kapluar.
ezel po te them se chino & miqte e tije jane po kto qe duan ta zbatojne regullen e bibles
" KENDEJ VRISNI TE GJITH FEMITE E MESHKUJTE DHE TE GJITHE GRATE QE NJOFTEN MASHKULL MBYTNI . KURSE TE GJITH VAJZAT E REJA QE NUK NJOFTEN MASHKULL LENI NE JETE PER JU "
NUMRAT 31:17-18
ezel mendoj se ato kane inspirim nga kto versete te bibles per urejtjen.
Refet, nuk kam aspak dyshim ne kete qe thoni .
Krijoni Kontakt