Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Në prag fushatash,lejohen çdo hamendësime...qoftë edhe ëndrra!
    Nuk besoj se në Shqipëri duhet të bëhet siç do Edi Rama!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-08-2005
    Postime
    435
    Edvinistat e shkrete pasi qe ne realitet nuk po mund ta largojne Kryeministrin Berisha, kane filluar te shohin enderra ne gjysme te dites sic eshte kjo e ketij shkrimi ketu.

As qe behet fjale njehere per zevendesimin e Berishes sepse Kryeministri Berisha eshte ne kulmin e suksesit te tij me zhvillimin e shtetit ne te gjitha anet dhe me kundershtimin ndaj bandave mafioze te Edvin Rames.

Sa per zevendesim te kryetarit, keto gjera duhet te behen ne PS, pasi qe Edvin Rama po e shkaterron PS nga brenda, me nje fjale e ka kalbur fare.

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Mendoni perpara ju bllokmenet e rinje te zevendesoni Edvinin qe shkaterroj opoziten PS-ne e po tenton te djege , shkaterroje e ktheje prapa gjithe shqiperine.
    Mostra e zeze e politikes shqiptare duhet larguare sa me pare se po demton rende qeshtjen mbarekomtare.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    kjo agjenci eshte e mbajtur me parate e Sorosit ..... pra, besueshmeria ne keto lajme trakte eshte ZERO ......
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga ardita04 Lexo Postimin
    Nis “lufta e ftohtë” në qeveri, 3 ministrat që kërkojnë t’i zënë vendin Berishës
    Shkruar nga AMA-News Flash, Speciale Shk 18, 2011

Nis “lufta” e ftohtë brenda Partisë Demokratike, garë ministrash për t’i zënë vendin kreut të mazhorancës dhe kryeministrit Sali Berisha. Klima e pa favorshme politike në vend, kritikat e ndërkombëtarëve, duket se po e çojnë qeverinë “Berisha” drejt fndit të parakohshëm të mandatit.

Informacionet e fundit që vijnë flasin për kulisa mes ministrave për të gjetur hapësira me qëllim uljen në poltronin e kryeministrit në çdo lloj formule të pranuar. Kërkesa e opozitës bërë qartë ndërkombëtarëve është zgjedhje lokale pa kryeministër Sali Berishën. Por kjo kërkesë ka lindur nevojën për një emër të ri. Një nga më të favorshmit është ministri i Brendshëm Lulzim Basha, krahu i djathtë i kryeministrit, por duket se opozita nuk e pëlqen pasi e cilëson shkaktar për 4 vrasjen e protestuesve. Basha ka nisur lëvizjet e nëndheshme për të bindur faktorët se është më i përshtatshmi për të pasuar Berishën.

Por nga ana tjetër ka një grup që pretendon se mund të pasojë kreun e mazhorancës, si klani me mbështetjen e Sokol Olldashit, Jozefina Topallit dhe Ridvan Bodes, Genc Rulit, Arben Imamit apo Fatmir Mediut. Mes këtyre tre emrave, Olldashi, aktualisht ministër i Transporteve dhe Punëve Publike, shihet si rivali i drejtpërdrejtë i Bashës, që nga ana tjetër ka mbështetjen e Majlinda Bregut dhe disa ministrave të tjerë të kabinetit, qoftë dhe ata të LSI-së, por që mbeten në minorancë. Një tjetër emër që mund të pasojë Berishën në rast të pranimit të formulave të rikompozimit të qeverisë, është ish-zëvendëskryeministri Genc Pollo, një nga ish-njerëzit më të afërt të Berishës. Por Pollo ka vetëm mbështetje të faktorit ndërkombëtar dhe jo atë të brendshëm në Partinë Demokratike.

Nga informacionet e pa konfirmuara që vijnë, mësohet se këto klane kanë nisur t’i prishin punë njëra-tjetrës me imazhin e pas ngjarjeve të para, gjatë dhe pas 21 janarit. Ministri Basha njihet si krahu i moderuar i PD-së, karshi atij të ministrit Olldashi, që është shfaqur tepër i ashpër pas demonstratës. Gjithsesi këto mbeten informacione të rezervuara dhe për më tepër jo zyrtare, që pritet të verifikohen në ditët e
    ardhshme.
    tani do e han sa krahu keta qe pretendojne per postin e Sales, prisni kur ti akuzoj per grusht shteti
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Po edhe mundet qe te kete filluar kjo lufte e ftohet.
    Tani e ka kuptuar edhe vete PD qe Saliu ke bere vetevrasje me vrasjet e fundit.
    E kane kutpuar qe tani po shikohet nga brenda e nga jashte ta heqin qafe si diktator po me sa me pak humbje per Shqiperine.
    Se eshte gjaksor Salia e djeg Shqiperine per karriken e tij dhe te tere e dine si eshte dhe nuk duan ti cojne gjerat aty.
    Tani po e lene te lengoje ne cmendurine e fundit si diktator i rrethuar nga ca oborrtare kamikace te neveritshem dhe po shohin degradimin e tij dita dites.
    E i urryer nga shumica e shqiptarve.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    E i urryer nga shumica e shqiptarve.
    ore, si e shikon shumicen ti? e shikon me syte e atij qe sheh apo atij qe nuk sheh?!
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

...qesharake...

1. Perse te largohet?! Thjeshte se e kerkon Opozita!? Cdo opozite e kerkon nje gje te tille, ndryshimi eshte se ne demokraci kerkohet me vote, ndersa keta e kane mendjen tek dhuna.

2. Z.Basha, pret vetem zyrtarimin e kanditatures per kryetar bashkie ne tr, tani na dilka se kerkon vendin e Berishes!!

3. Nuk e besoj kete lajm sepse me kete opozite, me fondet ogurzi dhe me leket e Doshit, eshte ne gjendje te mashtroje kedo, te pakten keshtu ajo mendon!

Mirulexofshim.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar më parë nga ardita04 Lexo Postimin
    Nis “lufta e ftohtë” në qeveri, 3 ministrat që kërkojnë t’i zënë vendin Berishës
    Shkruar nga AMA-News Flash, Speciale Shk 18, 2011

Nis “lufta” e ftohtë brenda Partisë Demokratike, garë ministrash për t’i zënë vendin kreut të mazhorancës dhe kryeministrit Sali Berisha. Klima e pa favorshme politike në vend, kritikat e ndërkombëtarëve, duket se po e çojnë qeverinë “Berisha” drejt fndit të parakohshëm të mandatit.

Informacionet e fundit që vijnë flasin për kulisa mes ministrave për të gjetur hapësira me qëllim uljen në poltronin e kryeministrit në çdo lloj formule të pranuar. Kërkesa e opozitës bërë qartë ndërkombëtarëve është zgjedhje lokale pa kryeministër Sali Berishën. Por kjo kërkesë ka lindur nevojën për një emër të ri. Një nga më të favorshmit është ministri i Brendshëm Lulzim Basha, krahu i djathtë i kryeministrit, por duket se opozita nuk e pëlqen pasi e cilëson shkaktar për 4 vrasjen e protestuesve. Basha ka nisur lëvizjet e nëndheshme për të bindur faktorët se është më i përshtatshmi për të pasuar Berishën.

Por nga ana tjetër ka një grup që pretendon se mund të pasojë kreun e mazhorancës, si klani me mbështetjen e Sokol Olldashit, Jozefina Topallit dhe Ridvan Bodes, Genc Rulit, Arben Imamit apo Fatmir Mediut. Mes këtyre tre emrave, Olldashi, aktualisht ministër i Transporteve dhe Punëve Publike, shihet si rivali i drejtpërdrejtë i Bashës, që nga ana tjetër ka mbështetjen e Majlinda Bregut dhe disa ministrave të tjerë të kabinetit, qoftë dhe ata të LSI-së, por që mbeten në minorancë. Një tjetër emër që mund të pasojë Berishën në rast të pranimit të formulave të rikompozimit të qeverisë, është ish-zëvendëskryeministri Genc Pollo, një nga ish-njerëzit më të afërt të Berishës. Por Pollo ka vetëm mbështetje të faktorit ndërkombëtar dhe jo atë të brendshëm në Partinë Demokratike.

Nga informacionet e pa konfirmuara që vijnë, mësohet se këto klane kanë nisur t’i prishin punë njëra-tjetrës me imazhin e pas ngjarjeve të para, gjatë dhe pas 21 janarit. Ministri Basha njihet si krahu i moderuar i PD-së, karshi atij të ministrit Olldashi, që është shfaqur tepër i ashpër pas demonstratës. Gjithsesi këto mbeten informacione të rezervuara dhe për më tepër jo zyrtare, që pritet të verifikohen në ditët e
    ardhshme.
    CA THU MI GOC ? NJI FJALE JU THOT SALA ATYRE PARAMILITAREVE TE GARDES DHE TE GJITHE KETA I SHIKON TE SHTRIRE NE TOKE , MU NE ZYREN E TYRE MRENA !

PRANDAJ KANE FILLU DUKE U STERVIT ME ARME OLLDASHI DHE TOPALLI ?

CFARE NUK PO NA DEGJOJNE VESHET DHE SHIKOJNE SYTE !

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Citim Postuar më parë nga bamatat Lexo Postimin
    CA THU MI GOC ? NJI FJALE JU THOT SALA ATYRE PARAMILITAREVE TE GARDES DHE TE GJITHE KETA I SHIKON TE SHTRIRE NE TOKE , MU NE ZYREN E TYRE MRENA !

PRANDAJ KANE FILLU DUKE U STERVIT ME ARME OLLDASHI DHE TOPALLI ?

CFARE NUK PO NA DEGJOJNE VESHET DHE SHIKOJNE SYTE !
    Stilolapsa pistolete dhe çadra snaiper ka plot.Edhe ndonje thike me helm duhet shtuar sepse rritet tensioni.
    Imagjino Lul Bashen qe i gjun Sales me thike me helm.
    Do thone qe eshte vetevrare Saliu me thike te helmuar ne kurriz dhe pastaj eshte hedhur nga kati i 3 i kryeministrise.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •