Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    te gjitha spekulime vetem pas zgjedhjeve lokale nese pd humb zgjedhjet ateher ka arsye per ta hequr berishen por tash nuk e beson njeri se berisha dot hiqet por edhe nuk beson njeri se mund te fitoj nje gar kunder berishes mbrenda pd pra mendimi jem pd pa berishen si ushtria pa komandant

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Po edhe mundet qe te kete filluar kjo lufte e ftohet.
    jani ..... enderro, enderro .... ste ka mbetur shprese tjeter vec se te kapesh te fijet e barit ....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Po edhe mundet qe te kete filluar kjo lufte e ftohet.
    Tani e ka kuptuar edhe vete PD qe Saliu ke bere vetevrasje me vrasjet e fundit.
    E kane kutpuar qe tani po shikohet nga brenda e nga jashte ta heqin qafe si diktator po me sa me pak humbje per Shqiperine.
    Se eshte gjaksor Salia e djeg Shqiperine per karriken e tij dhe te tere e dine si eshte dhe nuk duan ti cojne gjerat aty.
    Tani po e lene te lengoje ne cmendurine e fundit si diktator i rrethuar nga ca oborrtare kamikace te neveritshem dhe po shohin degradimin e tij dita dites.
    E i urryer nga shumica e shqiptarve.
    Prit o naqe prit.

Siç priste dhelpra t.opet e dashit me goje hapur, qe ti binin rrugeve dhe ti mirte e ti hante.

Keshtu dhe ti me shoke, shihni endra me sy hapet per te tjeret

dhe mendoni se keshtu mbuloni karqinon qe ju ka zene deren.

Me keto paçaure meruni se te fituar do dilni!

.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Sa endrra shikoni. Po mire, ju ose kto gazetaret qe shkruajne lajme te tilla, nuk e kuptojne qe Berisha nuk ben çfare thote Edvin Rama? Jo per gje, por vendi nuk qeveriset nga Rama. Kur te vije Rama ne pushtet, le ti gjeje zevendesuesin Berishes.

Tjetra, kto hamendesime besoj se nuk kane me vlere tani qe opozita deklaroi pjesmarrjen ne zgjedhjet e 8 Majit edhe nese Kryeminister do te jete Berisha (qe sigurisht do jete).

Gjithashtu, edhe nga krahu tjeter ka nisur nje lufte e ftohte mes kolopuçit Sajmir Tahiri dhe Kastriot Islamit. Ose prape mes Sajmir Tahirit dhe Vilajet Qyrkut (Erion Veliajt). Kjo lufta e fundit behet per te treguar se kush eshte me shume besnik ndaj te gjatit.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    jani ..... enderro, enderro .... ste ka mbetur shprese tjeter vec se te kapesh te fijet e barit ....
    I mbyturi kapet edhe tek i varuri per te shpetuar Mesa duket, ky Edi Rama po kapet pas ko.qeve te Skender Gjinushit, ndersa keta te tjeret pas qimeve te by.thes se Edi Rames.
    Jane bere goxha zinxhir i gjate
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    ky eshte muabet koti pasi OPINONI dhe E DIELA SHQIPETARE d m th TV KLAN po i pergatit kryeministart e ardheshem ,jane akoma gjimnaziste dhe nuk kane lidhje fare me komunizmin,dhe me sa po shikoje une do jete realitet pasi me PS ose opozitea kur s'ka per te ardhur ne pushtet pasi ka shume komunista ne radhet e saja qe e dredhin sipas deshires ,se elektorati nuk pyetet me pasi behen deputet
    sherri NANO-META solli berishen ne pushtet
    grindja RAMA-META e mbajti ne pushtet berishen

keshtu qe do vite te hiqen komunistat

me mire berishen sesa olladasha dhe pollo

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •