Close
Faqja 47 prej 86 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 852
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Si hoxh krroqja a?

Jo na si ai nuk bëhemi, Shqiptari i mirfillt është e pa mundur ti përngjanë atij, i krishteri asesi, ne përpiqemi ti bëjmë njerëzit të shkojnë në parajsë, bile nëse di se një njeri shkon ne ferr, ne lutemi për at njeri, kurse ky krroqja - hoxhë psikopati - argat i dreqit te mallkuar, ky lufton për ferr, është bir ferri dhe atij i shërben, bile mundësisht te shuan humanizmin dhe dashurinë hyjnore. Nuk ka faj sepse ishte Aishja (allahu u gëzoftë me të) ajo qe la gjurmë të "mira", veç se njiher e kishte pa humbur rrugën – u ndal në kaçuba për ta bë shurrën dhe kishte pa metë në pyll, s’ka gajle, pas një kohe ja kthyen Muhes prapë, hajde vlerë hajde. Ndërsa kti far burri të pikatur me pyka verri, vetëm atje te këpurdhat, atje ne shpella mund të ja gjejshë shokun, është i pa shoq.
    I ra maska edhe tonit ahahahha.

Ja kto jan fjalet qe burojn nga humanistet e kishave katolike.

I kapi etja per gjak shqiptaresh musliman.

Nje pas nje po u bien maskat :

- Anton Kcira : Milloshi sdo te gabonte nese vrante edhe 1.9 milion shqiptar musliman.

- Dod Gjergji : Un me qith qejf takohem me peshkopin e Kishes ortodokse Serbe , Teodosije.

- Shan Zefi : Shqiptaret musliman sduhet penguar ndertimin e kishave nga ana e maqedonve. Shkaku se skemi qen katolik , neve na kan ndajt.

- XY prifti : Feja Islame esht fe e gabuar , nese doni te shpetoni nga ferri behuni latino-katolik.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Mirdita,

Gabim shoku jarigas, qellimi ish te perfundimet intuitive, pra, hajduti eshte i ndershme, perderisa nuk kapet "ne flagrance" (qe natyrisht nenkupton edhe fajsine!)..........ai cdokohe i "pandershem", jo vetem atehere kur te vertetohet !!!
    Epo, derisa ti te mos e vertetosh, nuk ke asnje te drejte ta gjykosh si "hajdut"!!! Ky eshte thelbi!
    .....kete shembull e solla si krahasim analogjik ndaj perfundimit te chinos, se po te ish ai gabim, Allahu do ti shpallej atij ne nje forme, qe tja vertetonte "gabimin" qe ai eshte duke bere, po qe se Allahu nuk nderhyn, edhe pse chino eshte ate duke e provokuar qe te nderhij (duke e share me gjuhe fshatareske, pasiqe sipas radakes se tij muslimanet jane fshatare analfabet, dhe se edhe zoti i tyre me se miri e mer vesh gjuhen e "thjesht"), Ai sipas chinos duhet te mos jete AI qe e mendojn muslimanet se eshte !!!, kjo eshte llogjike "intuitive", qe jo se ne moment mund te ndryshoj, por bile edhe per 360° me u sjell, prap te duket si progress, si dicka e re.......
    Po pra, pa "prova" nuk ka gjykim!!
    Perderisa chine te mos kete provat e "aktit", akti nuk egziston...logjike e thjeshte kjo!!(lere gjykimin e gjuhes "fshatareske" te chinos se nuk jemi ne lartesine ta gjykojme)
    ....ketu ka pak rezerva.......a e kam share une ne ndonje pike fene e krishtere ???,
    Terthorazi e ben çdo here qe flet per Islam!!
    Nje fjale e urte thot, per tu qortuar nevojiten cdohere "dy"....une e di se muslimanet ne pergjithesie me fjalen "vetkritik" kane njo problem madheshtore...
    Muhamedanet kane kete problem, ndersa bektashinjte jo!!
    .dhe mu ketu kapeni ju ne diskutimet....pra ne ate pike, ku nga muslimani automatikisht e njeh reagimin....perse atehere e provokon ate reagim ???
    Sepse ndoshta ashtu, ai hap syte dhe shikon vetveten!!! Quhet dashuri vellazerore.....
    ....jo jo, nuk shkon keshtu !!!, analogji nuk ka aty....ai i analfabetit eshte argument i dobet, dhe ne debate serioze nuk miret ne konsiderate.....njihet shume mire aftesia poetike me kete kapja permendesh e arabeve te asaj kohe....alfabetizmi ndoshta ka qen dytesore.....gjith ajo qe shrkuan bjer poshte, univerzale ne islam eshte nje, njeshmeria e Allahut.......per te qen musliman duhet ti njohesh dhe praktikosh "shartet" e fese islame, qe jane 33 ne numer, asgje me shume, me ata je musliman i persoset ne aspektin liturgjik.....kurse islami politik njeh nje gjeneze tashme 1400 vjecare, dhe ne baze te saj mund lirshem cdo argument dhe kunderargument ne menyre te sterholluar te analizohet.
    Mos u perpelit si peshku ne zall!!
    Thashe se Islami eshte dogmatik dhe se Muahmedi ishte analfabet, jo se arabet ishin analfabete!!! A mund te jete fè dijetaresh ajo fè qe shpallet prej nje analfabeti??! Ky edhte thelbi!!!

Tungjatjeta!
    Jarigas

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Cfare do te thuash me kete, qe meqenese katoliket jane pakice ne Kosove nuk kane te drejte te predikojne fene e vet?

Eshte e qarte se katoliket do te therrasin njerezit ne besimin e tyre duke ju thene kthehuni ne katolicizem se te gjitha fete e tjera jane te gabuara. Kete e quan provokim ti? Dhe per ti vene kapakun, leshon dhe nje mallkim

Katoliket, qe jane ne trojet e veta sic jane dhe muslimanet, kane te gjitha te drejtat te predikojne dhe mbajne fene e vet jo sic do te donit juve por sic ua kerkon feja e vet, ndryshe do te quheshin muslimane dhe jo katolike.

Per te mos iu ngelur hatri, meqenese ato kane bere thirrje te kthehen ne fene qe kishin para se te vinte pushtuesi ne trojet tona, bejuni dhe ju thirrje njerezve te mos e lene fene qe moren pasi u pushtuan. Gjithashtu, therrisni dhe ateistet ne fene qe shqiptaret moren pasi erdhi pushtuesi, keshtu jeni barazim, dhe leni njerezit te zgjedhin vet.
    Po, kemi ne plan te leshojn disa kampanja ne mediume , te ngjesim pllakata neper qytete dhe fshatra ku banojn katoliket ,ne te cilat do te shkruhet :

- Largohuni nga feja e gabuar, Zoti nuk ka ortak , shpetimi i vetem esht Islami , esht koha qe te vetdijsoheni.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Po, kemi ne plan te leshojn disa kampanja ne mediume , te ngjesim pllakata neper qytete dhe fshatra ku banojn katoliket ,ne te cilat do te shkruhet :

.
    Ti nuk mundesh asgjë, bile as lagjeja jote nuk flet me ty, ti je kot!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ti nuk mundesh asgjë, bile as lagjeja jote nuk flet me ty, ti je kot!
    Ske faj jo , i keni ble mediumet ju , si te mundemi tani ne te leshojm kampanja ne ato mediume, nuk i pranojn , thojn Vatikani ma shum na ka pagujt.

Sjan latino-katolik qe mos me me fol , jan shqiptar musliman , hyjm e dalim.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Ske faj jo , i keni ble mediumet ju , si te mundemi tani ne te leshojm kampanja ne ato mediume, nuk i pranojn , thojn Vatikani ma shum na ka pagujt.
    .
    Nëse i kena ble kjo tregon se jena shumë të fuqishem.

çka mendon ti, është njeri se meriton nga shqiptarët të nderohet Nënë Tereza apo Aishja?

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Nëse i kena ble kjo tregon se jena shumë të fuqishem.

çka mendon ti, është njeri se meriton nga shqiptarët të nderohet Nënë Tereza apo Aishja?

Po me vjen inati , si esht e mundur 470 persona ne bot per 25 vite jan shenjteru , ndersa nen tereza akoma jo. Ndersa katolik e kosoves , gati e kan zevendesu me te shenjten Mari , ska mo foto te saj , ska mo ikona te saj , tani thoni : E lumja nen terez lutu per ne.
    Ja cka te ben nevoja per te ber propagand ne emrin e saj , te detyron te blasfemosh.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Po me vjen inati , si esht e mundur 470 persona ne bot per 25 vite jan shenjteru , ndersa nen tereza akoma jo. Ndersa katolik e kosoves , gati e kan zevendesu me te shenjten Mari , ska mo foto te saj , ska mo ikona te saj , tani thoni : E lumja nen terez lutu per ne.
    Ja cka te ben nevoja per te ber propagand ne emrin e saj , te detyron te blasfemosh.
    Mos u dredh por pergjigju, pytja ishte:

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Qyre ky qerkuzi, haaha po hajgaregji ore ishe ti,

tash j rrit je bo i madh, leri hajgaret deri kur mete msu keshtu ,

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Qyre ky qerkuzi, haaha po hajgaregji ore ishe ti,

tash j rrit je bo i madh, leri hajgaret deri kur mete msu keshtu ,
    Edhe per ty vlenë ajo qe e thash më parë, mos u dredh por pergjigju, pytja ishte:

Faqja 47 prej 86 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •