Close
Faqja 37 prej 86 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 852
    i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Janë pjellë dreqi.....! Por kot e kanë, këta vetëm sa do të ja shtojnë vetit vuajtjet ne këtë mënyrë, Kosova do ta vazhdoj INTERGRIMIN aty ku e ka vendin; hahhahaa, "integrimi euroatlantik" thonë të gjithë ata qe pretendojnë të jenë udhëheqës të Kosovës.

Ky është synimi i qytetarëve të Kosovës, ndërsa këta do të sillen si miu - ik aty dhe ik këtu....! U ka mbetur e vetmja mundësi – qe të postojnë shkrime ne forume kundër vlerave të Nënë Terezës dhe figurave tjera të Kombit Shqiptar....!
    toni si nuk te vjen mare me na quajtur pjel dreqi .po ti toni a e di se sa musliman shqiptare ka ,apo ke idene e anton kqires me na quajt njerez me bisht.na muslimanet shqiptare jemi krenar qe jemi musliman kte duhet ta kesh te qarte toni e me ksi fjale qe ti na quan duhet me te ardhe turp .

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nje pyetje te sinqerte e kam per keta qe besojne ne Kuran.
    Pasi qe po referoheni te Kurani kur shpreheni per Gonxhe Bojaxhiun, po çfare thot Kurani per permendoren e Adem Jasharit, per viziten te varri i tij ose peruljen para shatores se tij ose ndonje heroi tjeter? A lejohet ngritja e permendores se Adem Jasharit sipas Kuranit?
    Ju lutem te pergjigjeni pa bere manovra.
    Shumë ok është.

Adem Jashari përpos shtatoreve të cilat janë modeste, përveç emërtimit të Aeroportit me emrin e tij, meriton shumë më shumë, ngase kontributi i tij nuk shpaguhet vetëm me keto gjëra të imëta.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    toni e me ksi fjale qe ti na quan duhet me te ardhe turp .
    Ju qe nuk pushoni me etiketime dhe fjalë fyese të ndryshme ndaj Nënë Tereze, nuk dini çka është turpi pasi qe jeni vet TURPI. ec ore shpurdhu, jeni turpi i botes.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ju qe nuk pushoni me etiketime dhe fjalë fyese të ndryshme ndaj Nënë Tereze, nuk dini çka është turpi pasi qe jeni vet TURPI. ec ore shpurdhu, jeni turpi i botes.
    Ju na keni shpall luft bashk me Vatikanin e spo ju vjen marre , cka jan ato thirrjet e klerit katolik , kur thojn Shqiptaret duhet me u kthy ne rrugen e vertet, se tani jan ne rrugen e gabuar , duhen me u kthy ne fen e te pareve.
    Kush po jau jep atyre te drejten me u then tjerve se jan ne rrugen e gabuar A?

Gjersa Naim Ternava shkonte neper vendet arabe me kerku ndihm per Kosoven , ju mirreshit me ate se sa katolik do ta shpallin fen e tyre te fshehur.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ju na keni shpall luft bashk me Vatikanin e spo ju vjen marre , cka jan ato thirrjet e klerit katolik , kur thojn Shqiptaret duhet me u kthy ne rrugen e vertet, se tani jan ne rrugen e gabuar , duhen me u kthy ne fen e te pareve.
    .

O ti vehabisti-sektari nga Kumanova, ik shko se ke mjaft hapësirë lufte atje ne vendin tënd. Lere propagandën e armiqve te popullit shqiptar dhe merru me vetveten.

Jeni ju disa qelbësira mbeturina te ndarë ne sekte qe urreni shqiptarët dhe ne veçanti katolikët. Kjo shihet edhe ne ketë temë kundër figurës së Nënë Terezë dhe ketë e bëni ne emër te Islamit. dhe duke paraqitur një Islam te keq se realisht nuk ekziston ne Shqipëri as ne Kosovë. Shqiptarët jetojnë ne paqe dhe ne harmoni dhe larg urrejtjes ndërfetare, Paça e Zotit qoftë mbi ta. Mallkimi i Zotit rafte mbi ata qe mbjellim përçarje dhe urrejtje ne mes të këtij populli.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Kush po jau jep atyre te drejten me u then tjerve se jan ne rrugen e gabuar A?

Gjersa Naim Ternava shkonte neper vendet arabe me kerku ndihm per Kosoven , ju mirreshit me ate se sa katolik do ta shpallin fen e tyre te fshehur.
    kesi heri po ju dalin ne shesh, pomdoket se nuk e hajn ma shqiptart qaq kollaj,

rnoft SHEFQET KRASNIQIQ eshum dijetar tjer qe i kemi qel syt se ishin kon ty na myt kadal kadal. NESE DESHRIRONI TA SHIHNI NJE BUKUROSH ; URDHERONI; SE U KON I PARI NE RADHET E UCK

http://www.kirche-in-not.de/files/20...de-gjergji.jpg

hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuppppppppppiiiiii
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 17-02-2011 më 15:45

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Shumë ok është.

Adem Jashari përpos shtatoreve të cilat janë modeste, përveç emërtimit të Aeroportit me emrin e tij, meriton shumë më shumë, ngase kontributi i tij nuk shpaguhet vetëm me keto gjëra të imëta.
    Nese do te perdornim te njejtin ton dhe te njejten pafytyresi qe perdorni ju me nene Terezen, do te te pergjigjesha se Adem Jashari nuk ka bere as me shume e as me pak se ata mijera deshmore qe kane rene per atdhe!! Kupton tashi se ku eshte djallezia e hoxhe Krasniçit me emer harap??!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    O ti vehabisti-sektari nga Kumanova, ik shko se ke mjaft hapësirë lufte atje ne vendin tënd. Lere propagandën e armiqve te popullit shqiptar dhe merru me vetveten.

Jeni ju disa qelbësira mbeturina te ndarë ne sekte qe urreni shqiptarët dhe ne veçanti katolikët. Kjo shihet edhe ne ketë temë kundër figurës së Nënë Terezë dhe ketë e bëni ne emër te Islamit. dhe duke paraqitur një Islam te keq se realisht nuk ekziston ne Shqipëri as ne Kosovë. Shqiptarët jetojnë ne paqe dhe ne harmoni dhe larg urrejtjes ndërfetare, Paça e Zotit qoftë mbi ta. Mallkimi i Zotit rafte mbi ata qe mbjellim përçarje dhe urrejtje ne mes të këtij populli.
    o ti kryqzatori i ri , jeni ju qe po percani popullin , duke ber propagand edhe pse jeni pakic , sa nje katund i gostivarit , si mundet pakica tu thot shumices se shqiptarve se jeni ne rrugen e gabuar dhe se duhet te katolicizoheni ??!??!!?
    A jeni duke e dit ku jetoni ju ose jo ? Ne momentet me kritike per Kosoven ju mirreshit me konvertime , turp esht ajo qe keni ber , se te ishit marr me gjera tjera sot Vatikani do ta njihte pavarsin e Kosoves.

Ja tash lexoj Don Shan Zefi qe ja kishte fut nje genjeshter te madhe , paska then , per shkak se ne skemi qen katolik , per at na kan ndajt ne shum shtete.
    Cka i kishe thon ti atij ?

Un i kisha thon PO RREN. Ti me pyet mua pse po rren ?

Prap un te them , sepse Vojvodina ka qen nje krahin me shumic katolike , ihaa shum ma shum se qe ka ne Kosov , akoma edhe sot ne Vojvodin ke katolik , rreth 350.000 , po a me tregon ti dhe ai kleri jot Shan Zefi , pse Vojvodina i ngeli Serbise ?
    Pse hungarezet qe ishin katolik , humben 20.000km2 dhe 500.000 katolik ngelen nen sundimin serb , ashtu sic ngelen dhe shqiptaret musliman ?

Njeashtu ke edhe kroat qe jetojn ne Bosnje dhe Hercegovin , ihaa , i ke 700.000 katolik kroat , athu pse ato ngelen jasht Kroacis ? Kroat ke edhe nen Serbi.

Kan qen interesat e atilla ne ate kohe dhe prandaj na kan ndar , sikur qe i kan ndar maqedont , kroatet , boshnjaket ... DMTH SHAN ZEFI PO GENJEN < ME ANE TE GENJESHTRES BEN PROPAGAND FETARE.

Ja ne ket menyr juve po i iritoni shqiptart musliman , duke u then se vetem nepermjet katolicizmin ne do te lulzojm , Islami esht fe e gabuar .

Ju urreni shqiptaret , vetem sepse nuk po e pranojn fen tuaj , manipuloni me faktet historike , ashtu sic manipulojn sllavet , sepse per momentin keni fuqin politike ne Kosove si dhe fuqin mediatike , por gjerat do te ndryshojn , se sesht ne rregull 40.000 persona te terorizojn 2 milion te tjer.

Mallkimi raft mbi ata qe po provokojn muslimanet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 17-02-2011 më 16:08
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    hahhaa, Renea merre veten me të mirë.

Sikur te degjonim se cfare thote ky hoxha apo hoxhallare te ketij lloji, do dilinim ne rruge duke numeruar njerezit me gishta...

Dicka vertete nuk kuptoj; si lejohet nje shkrim i tille, qe nuk meriton te quhet as teme, ne nje rubrike si "tolerance fetare" !!!!!

Po nuk keni faj ju; fajin e ka "drejtori" qe eshte zemermire....

Faqja 37 prej 86 FillimFillim ... 27353637383947 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •