Close
Faqja 35 prej 86 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 852
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    PO KETI KETU KUR DO I SHKRUANI , U KORITET ME TE ????? PO HARRONI QE FAL TI KOSOVA VAZHDON TE MERR FRYM DHE TA FESTON KET PAVARSIN E MADHE.

Hipokrite te ndyre , ju jeni bere ti ofendoni figurat kombetare dhe te sjellni perqarje '' cila ma e forta '' i dim ne te gjithe qellimet e juaja, ju skeni pik dashurie as per Nenen Zahide e as per Nenen Tereze, ju thjesht e perdorni per propaganda fetare

Sa shkruani per salahauhadina e palesitna e pakistana ma mir shkruani diq per ket njeri te madh qe fal ti merr frym Kosova.
    .

Ani ky gimch pacovi kishe pe qes n ''NENE'' e more pacov, po s'tka met ty mi thon nan asaj, njerzve si ti u mohohet ajo e drejte ta quajn ashtut.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 17-02-2011 më 10:21
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    RROFT obama , rrug te mbar per ne ferr (xhehnem ) . o obama

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nje pyetje te sinqerte e kam per keta qe besojne ne Kuran.
    Pasi qe po referoheni te Kurani kur shpreheni per Gonxhe Bojaxhiun, po çfare thot Kurani per permendoren e Adem Jasharit, per viziten te varri i tij ose peruljen para shatores se tij ose ndonje heroi tjeter? A lejohet ngritja e permendores se Adem Jasharit sipas Kuranit?
    Ju lutem te pergjigjeni pa bere manovra.
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 17-02-2011 më 10:27
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    PO KETI KETU KUR DO I SHKRUANI , U KORITET ME TE ????? PO HARRONI QE FAL TI KOSOVA VAZHDON TE MERR FRYM DHE TA FESTON KET PAVARSIN E MADHE.

Hipokrite te ndyre , ju jeni bere ti ofendoni figurat kombetare dhe te sjellni perqarje '' cila ma e forta '' i dim ne te gjithe qellimet e juaja, ju skeni pik dashurie as per Nenen Zahide e as per Nenen Tereze, ju thjesht e perdorni per propaganda fetare

Sa shkruani per salahauhadina e palesitna e pakistana ma mir shkruani diq per ket njeri te madh qe fal ti merr frym Kosova.
    Jeni ju qe e perdorni nen terezen per propagand fetare , ju jeni te paret qe ja keni nis me provokime menjeher pas luftes , duke bler gazetaret dhe duke i shty te shkruajn kunder shqiptarve musliman , vet kreret e kishes katolike shpreheshin kunder muslimanve , me ato thirrjet per kthimin ne fen e te parve dhe per vetdijsim , dmth. ashiqare na thonin se muslimanet e kan gabim dhe duhet me u bo katolik , sa me shum investonin ne ate , aq me te deshpruar dilnin , sjau fuste askush , ngelen me disa familje , qe jo qe u konvertun por e shpallen ate qe kishin besu fshehurazi.

Ja ne tubimin e fundit , prifti se permendi Adem Jasharin dhe askush prej atyre pjesmarrsve nuk kishtte nje foto te tij , ndersa cfar parodoksi , thuhet se esht mesh per deshmoret.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nje pyetje te sinqerte e kam per keta qe besojne ne Kuran.
    Pasi qe po referoheni te Kurani kur shpreheni per Gonxhe Bojaxhiun, po çfare thot Kurani per permendoren e Adem Jasharit, per viziten te varri i tij ose peruljen para shatores se tij ose ndonje heroi tjeter? A lejohet ngritja e permendores se Adem Jasharit sipas Kuranit?
    Ju lutem te pergjigjeni pa bere manovra.
    Zbon me ju perkul kerkuj hiq apsolut pos ZOTIT

permendoren njerzit nuk din me ndertu mamir se Zoti qe shperblen,

aj ska luftu per permendore por per qlirimin e popullit vet,

poplli kurr nuk munden me shperbly at,

at vetem ZOTI din me shperbly.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Nje pyetje e te sinqerte e kam per keta qe besojne ne Kuran.
    Pasi qe po referoheni te Kurani kur shpreheni per Gonxhe Bojaxhiun, po çfare thot Kurani per permendoren e Adem Jasharit, per vizitentek varri i tij ose peruljen para shatores se tij ose ndonje heroi tjeter? A lejohet ngritja e permendores se Adem Jasharit sipas Kuranit?
    Ju lutem te pergjigjeni pa manovra.
    Me thon drejten feja jote nstart e ndalon luften per liri , me kshyr holl , aty thuhet se krishteri duhet me ju perkul sundimtarit.

Feja Islame thot se deshmoret duhet ti duash me zemer , te lutesh per to , te ndihmojsh familjet e deshmorve , te perkujdesesh per jetimet qe i lejn mbrapa.

Por ju keni shku aq larg , sa qe gati gati nen terezen doni me shpall zot.
    Aq larg keni shku , sa qe thoni , E lumja nen terez lutu per ne.

Kisha ndegju me ju lut psh. Shen Trifunit per me ti mbrojt vreshtat , amo me ju lut personave qe hala sjan te shenjteruar , ket vetem blasfemuesit e Kosoves e bejn.

Bibla:

Nënshtrohuni, pra, për hir të Zotit, çdo pushteti njerëzor, qoftë mbretit, si më të lartit

1
    Çdo njeri le t`i nënshtrohet pushteteve të sipërm, sepse nuk ka pushtet veçse prej Perëndisë; dhe pushtetet që janë, janë caktuar nga Perëndia.
    2
    Prandaj ai që i kundërvihet pushtetit, i kundërvihet urdhërit të Perëndisë; dhe ata që i kundërvihen do të marrin mbi vete dënimin.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nuk te thash te flasish per fene time se ti nuk din se cila eshte ajo.
    Lexo dhe nje here pyetjet dhe pergjigju. FLM injeti, ti se paku e tregove te verteten( me rezerva).Por edhe keta tjeret duhet te shprehen dhe te na tregojne te verteten.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Cka osht ky skandal kshtu , mesha per deshmort , ndersa nuk u permend asnje deshmor. Un mendova se asht mesh per hinduset , se krejt ne dor mbanin nen terezen , por asnjeri Adem Jasharin.

Pse mor kshtu luajn kto me ndjenjat kombtare , asnje prift se dha jeten ne luft dhe krejt trima dolen mas lufte , mbajn meshe per deshmor ndersa folin per nen Terezen.

E pra vet e the MESHA PER DESHMORT

A ka nevoj te permendem me mijra deshmor qe i kemi ?

TE GJITHE DESHMORT JANE TE NJETJE.

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Moderator e jo mahi,
    pjell dreqi i quan shqiptart,

ma ka qu mallin si njoni nga detreoidi,

popo perveti e ka.

Kush te tha ty qe je Shqiptar?

Shqiptari si ofendon ne menyren me te rend figurat qe e ngrisin Kombin SHQIPTAR.

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    E pra vet e the MESHA PER DESHMORT

A ka nevoj te permendem me mijra deshmor qe i kemi ?

TE GJITHE DESHMORT JANE TE NJETJE.
    Si kishte mundesi me u permend nen tereza , ndersa simboli i lirise se Kosoves Adem Jashari mos me u permend. Nese ishte meshe per deshmor pse ato persona mbanin fotografit e nen terezes dhe jo ndonje simbol kombtar ?

Faqja 35 prej 86 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •