Nese e kisha sipatizu ndonje parti ndonje her ash kjo parti.
pamar parasysh ju uroj sukses ne pun , se njeher pernjeher jeni me te drejtit.
po cfare fitoreje more ximi..nen ombrellen e pacollit ka mundur te fitoje nje vend ..po te ishte vetem me kepuce te kuqe do kishte dale..ashtu siq doli daci e feri apo si doli me pare edhe qosja..po tja dije per nder pacollit qe e beri nje deputet nga pjo parti...
edhe nese behet qeveria e re nuk besoj se do ket tre deputete kjo parti..mund te behet feriti minister shendetesie por mos harro se brenda ketij kualicioni partiak eshte edhe agim ceku e te tjere..a po don ta lesh partine e pacollit pa asnje deputet..
gjithsesi asgje e re nuk do te ndodhe..sepse shume shpejt ne kosove do kemi zgjedhje te reja..nuk ka shance te mbijetoje ndonje qeveri me kete shperndarje votash qe eshte bere..veq ne befshin rada trajkoviqin kryeministre apo kryetare te parlamentit..kualicioni pdk-akr nuk kan asnje mundesi te bejne 61 vota per te mbijetuar nepe mocione..plus qe nuk besoj se edhe pacolli do arrije te beje 61 vota per veten e tij..gjasat jane vetem zgjedhje te reja..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Partia e Drejtësisë sipas informacioneve që posedoj në keto zgjedhje ka arritë përqindje prej 3.5, një burim tjetër thotë se kjo parti ka arritur 3.9% kështu që AKR-ja do të thoja ka përfituar nga PD-ja, sepse pa PD-në nuk do të arrinte t'a kalonte pragun. PD-ja tani për tani (me vota) është partia e parë brenda koalicioni, mirëpo marrëveshja marrëveshje dhe duhet të përfaqsohen me sinkronimin AKR.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
qe do te thote gimce se po te jet vetem shkon te dacet apo feret apo qoset..qe do te thote se nen ombrelle ka fitu nje vend...nuk i duhet asesi kosoves nje ndarje votash keshtu siq ndodhi..patjeter i duhen 2 parti te medha dhe nje e trete qe do beje te mundur krijime qeverissh..njejte si ne shqiperi..ndryshe do kemi zgjedhje cdo vit pasi sa here ti qohet opozites e rrezon qeverine..
ne kete rast thaqit i duhet te beje miniztra gabelet dhe ashkalit e kosoves per te qendruar ne kembe..dhe ndonje mjekrosh nga partia e drejtesise..
kot te te pyes gimce cfare vargjesh jane ato qe i ke per fundi..i ke krijuar ti apo i ke marre diku..nese i ke marre diku ku mund ti lexoj edhe une...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
po per partine e drejtesise po flasim o xim..ku po e sheh ti ate qe une urrekam dicka..pash zotin cjane keto marrina me urrejtje e budalliqe..nese dikush ka mendim te kundert me dike nuk do te thote se ka urrejtje apo eshte serb apo eshte grek..ju nje e dy e menjehere epitetin..jo je serb e jo je grek.jo urrejme e jo na urrejne..jane muhabete kot ximi
Ferid Agani zgjedhet minister i shendetsis
edhe pse jam votus dhe perkrahs i Feridit jam kunder zgjedhjes se tij per minister por me mir do ishte te mbeste deputet sebashku me tre koleget e tij te partis se tij ,sepse e ka shum te veshtir qe nen kryeministrin thaqi te jet i sukseshum
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt