Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 76 prej 76
    i/e larguar Maska e forum126
    Anëtarësuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    nje nga statutet me te mire se te gjithe partite shqiptare.

http://www.drejtesia.org/voto2010/do...rtiake/statuti

nuk mund të jenë apo të bëhen anëtarë të PD-së personat, që janë:

- anëtarë të ndonjë partie tjetër;

- punonjës të institucioneve që u ndalohet me ligj anëtarësimi në parti politike;

- të njohur për veprimtari antikombëtare, amorale dhe antisociale.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Deputeti nga radhet e PD Gëzim Kelmendi pati një debat të nxet mes Deputetit Ardian Gjini nga radhet e AAK pasi ky i fundit përmendi ''TEORIN E DARVINIT KU THOTE: NJERIU E KA PREJARDHJEN PREJ MAJMUNI''

Deputeti Dr.Gëzim Kelmendi i a rikujtoi se teoria e Darvinit është teori pa bazë sepse ''NJERIU E KA PREJARDHJEN PREJ NJERIUT DHE KRIJUESI I TIJ ESHTE ZOTI DHE DUHET TE SILLET SI NJERI PER NJERIUN''
    Edhe qysh ka than ai talibani qashtu duhet me kan apo jo sipas teje,po atfare mjekrr palari nuk e kisha qu me lop e jo ne parlament he kuku per kosoven,prej qetnikve ne qetnik
    kurr parlamenti i kosoves nuk met pa ta.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Abedin te ne thojen qka lind nga macja hane mije edhe ky Agani DAJET i KA NE ZENICE dot thote se eshte koke boshnjaku Ne gjak e ka Azine!!!!
    Ky ish psikopat bre shokut,une sa her qe e shof si me pa nje thi,ma ka ban zoti thi.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kjo parti ka me e rrenu kosoven ket e garantoj me 100%
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ironike eshte qe femrat e familjeve te ketyre sharllataneve nuk jetojne si muslimane aspak ndersa ky del e pallet per mbulimin e femrave tjera,me dhimbsen femrat e familjeve te qiftiti te ximit e reneas ,qe ne tere kete mesele ato do te jene te demtuara!!!
    Nuk e vë ne dyshim atë qe thua ti, sepse e dimë të gjithë pozitën dhe të drejtat e femrave në familjet e tyre, më vjen keq për këtë. Por un kam një hall tjetër dhe për atë nderhyra ne këtë temë,
    sepse në shëndetesin kosovare nuk funksionon asgjë, e pas ardhjes së këti njeriu në krye të ministrisë vetem sa jan përkeqesuar gjërat. I takoj kësaj fushe dhe jam në rrjedhë të ngjarjeve që ndodhin neper spitalet tona, ku çdo ditë vdesin njerëz nga mungesa e ilaqeve, pensionisti kosovar qe merr 40 euro pension është i detyruar të blejë edhe shiringa dhe gjilpëra shpuese, e te mos flasim per munges insuline e terapi tjeter, e keshtu me radhe deri te moszgjidhja e problemit te drejtorit të QKUK etj. etj. Ministri i ka lë pas dore këto gjëra dhe është radhitur përkrah Fuad Ramiqit, Shefqet Krasniqit e plehërave tjera. Kjo është vertetë e pa kuptimtë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lordlover : 05-09-2011 më 07:50

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Deputetet e Partisë së Drejtësisë "Amir Ahmeti, Jeton Svirca, Gëzim Kelmendi" votojn kundër nenit të Qeverisë i cili e favorizon Kishen Ortodokse ndaj Bashkësive tjera fetare.

Sot në seancen e Kuvendit të Kosovës ku u shqyrtuan dhe miratuan ligjet për përfundimin e Pavaresisë se Mbikëcyrur, deputetet e PD-së gjatë votimit të amandamenteve të ligjit për Lirit Fetare votuan kundër amandamenteve të cilat e favorizonin Kishen Ortodokse ndaj bashkësive tjera fetare.

Kjo edhe një herë deshmon se Partia e Drejtësisë edhe pse pjesë e Koalicionit Qeverises nuk lejon që të diskriminohet Bashkesia ISLAME dhe Bashkesitë tjera.

Deputetet e PD-së përkunder presionit të madh nuk u zbrapsen dhe votuan sipas programit për te cilin i kemi votuar.

Kjo nuk është hera e parë qe deputetet e PD-së bejnë veprime të rendesishme në favor të qytetareve të Kosovës por Mediat tona janë ato qe nuk pasqyrojnë punen e deputetëve të PD-së në Kuvend.

Prishtinë 31.08.2012
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •