Close
Faqja 30 prej 86 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 852
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Kot qe paske shkrujt.

Smund te krahasohet mosrespektimi i imamit me sharjet qe ben ti .
    Gjuha eshte shpata e intelektualit.
    Duhet te dish gjuhen qe te kuptosh e te argumentosh.

Aty shkruan "eshte paralajmeruar dhe perjashtuar disa here nga forumi per sharrje dhe ofendime ndaj anetareve te tjere."

Une anetare tjere nuk kam ofenduar, por Allahun. Ofendimi i Allahut eshte shprehje e mosbesimit tim, si dhe menyre per t'ju treguar njerezve si imamit Krqasniqi sa i lenduar ndjehem, kur ai nencmon N. Terezen. Pra ofendimi im ndaj Allahut nuk eshte ofendim ndaj anetareve te forumit. Kjo sipas definicioneve valide per neve shqiptaret per deliktin "ofendim". Pra sipas jurisdiksionit shqiptar. Se cfare parasheh jurisdiksioni islam per ofendimin, nuk mund te na interesoje ketu. Sipas jurisdiksionit shqiptar ofendohesh vetem atehere, kur te preket nderi personal ne ate menyre qe te ule vleren tende sociale. Kjo ndodhe kur dikush te thote ose ty vete ose paraardheseve tu "qen", "derr", "kurve" e keso gjera. Pasi qe Allahu nuk eshte paraardhes yti, nuk te eshte lenduar nderi personal dhe si pasoje nuk je ofenduar.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Sharje je duke perdor, nese ne familjen tende shprehni mosrespekt ne ate menyr , ne boten normale ajo menyr e diskutimit esht e papranueshme , po me siguri ne publik nuk e perdor ti ket fjalor , pervec se ne forum dhe ne rrethin e ngusht familjar , sje deri ne at gjendje me siguri ose po gaboj.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    pse bre qyqan nuk shkon aty ku ka nevoj per ta mbrojtur themelet e shtepis se Gonxhe Bujagjiut atje ne shkup te kalaja, simbas teje ajo te takon vetem ty dhe katolikve,
    Jo, atje u takon ta mbrojnë atyre qe braktisen Kishen Katolike qe ishte në at kala deri në vitin 1640, por tash shtrohet pytja se me çfar ta mbrojnë? Me histori? Te cilen Histori? ............? !! MJERIM.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Sharje je duke perdor, nese ne familjen tende shprehni mosrespekt ne ate menyr , ne boten normale ajo menyr e diskutimit esht e papranueshme , po me siguri ne publik nuk e perdor ti ket fjalor , pervec se ne forum dhe ne rrethin e ngusht familjar , sje deri ne at gjendje me siguri ose po gaboj.
    Ne cilen bote normale? Ne ate te islamit? Aty nuk eshte asgje e pranueshme. As nje ligj i vetem i kultures shqiptare, e lere me dicka me shume. Por ne kete bote une nuk jetoj. As sipas normave te saj. Jetoj sipas normave qe jane te obligueshme per neve si shqiptare. E tek keto norma assesi nuk ben pjese Kurani.

Ne boten normale te Kuranit te pritet koka po braktise islamin, te keputet dora po vjedhe, te trajtohet motra nga burri si kafshe, te kerkon "Zoti" te martosh kusherira te shkalles se pare. Te gjitha keto gjera jane te papranueshme ose te obligueshme ne boten tende "normale". Por puna eshte se une dua t'i kunderargumentoj keto normalitete islame.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Jo, atje u takon ta mbrojnë atyre qe braktisen Kishen Katolike qe ishte në at kala deri në vitin 1640, por tash shtrohet pytja se me çfar ta mbrojnë? Me histori? Te cilen Histori? ............? !! MJERIM.
    Per cfar kishe katolike je duke fol , Kalaja sipas historianve e arkeologve asht para se Krishti me lind.
    Kisha e cila gjoja esht zbulu ne kala , sipas arkeologeve qenka e ndertuar ne shekullin 13 , ateher kur Shkupi sundohej nga serbet , a ka shans te jet kishe katolike ? Dhe para se Shkupi te binte nen sundimin serb , ka qen nen sundimin bizantin , te duke ndonje gje bizanti si katolike ?

Me siguri ndonje pagan ne ate koh u ka then katolikve , si ta mbrojm tani kalane tone , kur ju braktiset "Kishen" Pagane e cila ishte aty deri sa lindi Jezusi.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ne cilen bote normale? Ne ate te islamit? Aty nuk eshte asgje e pranueshme. As nje ligj i vetem i kultures shqiptare, e lere me dicka me shume. Por ne kete bote une nuk jetoj. As sipas normave te saj. Jetoj sipas normave qe jane te obligueshme per neve si shqiptare. E tek keto norma assesi nuk ben pjese Kurani.

Ne boten normale te Kuranit te pritet koka po braktise islamin, te keputet dora po vjedhe, te trajtohet motra nga burri si kafshe, te kerkon "Zoti" te martosh kusherira te shkalles se pare. Te gjitha keto gjera jane te papranueshme ose te obligueshme ne boten tende "normale". Por puna eshte se une dua t'i kunderargumentoj keto normalitete islame.
    Sharjet e tua nuk mund te arsyetohen as ne boten normale shqiptare e as ate Islame , pasi qe je katolik , shko ne Malesi dhe shaje ndonje andej , do te shofish si do te mbyllesh me robt ne shtepi , nese e ke ate fat, se perndryshe aty per aty mund te ngelesh i ngordhur.
    Ja pyte edhe Kanunin nese sme beson.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Per cfar kishe katolike je duke fol , Kalaja sipas historianve e arkeologve asht para se Krishti me lind.
    Kisha e cila gjoja esht zbulu ne kala , sipas arkeologeve qenka e ndertuar ne shekullin 13 , ateher kur Shkupi sundohej nga serbet , a ka shans te jet kishe katolike ? Dhe para se Shkupi te binte nen sundimin serb , ka qen nen sundimin bizantin , te duke ndonje gje bizanti si katolike ?

Me siguri ndonje pagan ne ate koh u ka then katolikve , si ta mbrojm tani kalane tone , kur ju braktiset "Kishen" Pagane e cila ishte aty deri sa lindi Jezusi.
    E pra, kjo është mënyra dhe armja e jote per ta mbrojtur Kalanë. Arme e zbrazët dhe nëse ia drejton armikut ai do të qeshet me ty dhe ai mund të ngadhnjej. Ju jeni ne gjendje të lejoni dhe të propagandoni një të pa vertetë qoftë historike, arkiloogjike dhe fetare edhe pse ajo shkon në favaor të armikut, vetem e vetem per të mohuar te VERTETEN dhe e verteta tash të dhemb sepse e vertetë është se ju braktiset fenë, kulturen dhe kultin dhe ajo ra ne doren e tjetrit, e pra e VERTETA Historike dhe arkiologjike është se deri në Vitin 1640, në Kala ishte Kisha katolike te cilen ti dhe babagjyshi yt e braktiset dhe ajo ra ne doren e atyre qe sot si duke po perpiqen ta ri-ndertojnë. MBROJE me rrenat dhe demagogjitë allalturke. Të bëft mirë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 15-02-2011 më 21:49
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Sharjet e tua nuk mund te arsyetohen as ne boten normale shqiptare e as ate Islame , pasi qe je katolik , shko ne Malesi dhe shaje ndonje andej , do te shofish si do te mbyllesh me robt ne shtepi , nese e ke ate fat, se perndryshe aty per aty mund te ngelesh i ngordhur.
    Ja pyte edhe Kanunin nese sme beson.
    E kam pyet. Thote se njerezit jane te barabarte dhe se i ofenduari ka te drejte te ofendoje.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    E pra, kjo është mënyra dhe armja e jote per ta mbrojtur Kalanë. Arme e zbrazët dhe nëse ia drejton armikut ai do të qeshet me ty dhe ai mund të ngadhnjej. Ju jeni ne gjendje të lejoni dhe të propagandoni një të pa vertetë qoftë historike, arkiloogjike dhe fetare edhe pse ajo shkon në favaor të armikut, vetem e vetem per të mohuar te VERTETEN dhe e verteta tash të dhemb sepse e vertetë është se ju braktiset fenë, kulturen dhe kultin dhe ajo ra ne doren e tjetrit, e pra e VERTETA Historike dhe arkiologjike është se deri në Vitin 1640, në Kala ishte Kisha katolike te cilen ti dhe babagjyshi yt e braktiset dhe ajo ra ne doren e atyre qe sot si duke po perpiqen ta ri-ndertojnë. MBROJE me rrenat dhe demagogjitë allalturke. Të bëft mirë.
    eshte e vertete,por nuk pendohem se jam musliman

ja disa ngjarje ortodoxet Shqiptare jane kthyer ne Maqedonas meqenese perpara nuk kane pasur martesa mes vete me Shqiptaret musliman (kane qene pakice orthodoxet Shqiptare)dhe jane martuar me maqedonas etj sot kane humbur per fat te keq,por muslimanet Shqiptare prape e kane Flamurin dhe gjuhen Shqipe vella Toni77..sigurisht qe te uroj vella cdo te mira..

(dikush ndoshta e merr per ofendim por nga zemra ju thome se nuk eshte ofendim vellezer)
    Rrespekt per te gjithe

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Kjo qe po thua sesht asgje e re , kur mundet kreu katolik te perdor genjeshtren si mjet per propagandim , pse mos ta besh edhe ti.

Shkruje ne google : Kalaja e Shkupit.

Kalaja e Shkupit, zbulohet shtepia 3 mije vjecare

Dhe shif kur qenka e ndertuar, a paska lind Krishti ose jo.

Pra Kalajen e leshuan katoliket , kur tradhtuan kulturen Dardano pagane , pastaj ladronin mbi te kush si arrinte , romaket , bizantinet , serbet , turqit e bullgaret.

Por prap se prap , ja qe muslimanet po e mbrojn, skemi nevoj me prit katoliket me ngrit zerit, i kryjm punt vet. Me siguri edhe Dardanet jan te knaqur , qe edhe pas 3000 viteve akoma ne Shkup jetojn pasardhesit e tyre , te gatshem per te dhen jeten per ate kala.

Faqja 30 prej 86 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •