Close
Faqja 9 prej 57 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 566
    albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Fetar jeni dhe jemi,ne do te duhet qe ta mbrojm historin ,e tmos e ngatrojm fen ,por te lidhemi per identitetin shqiptaro ilir,per ferkemat e te pareve tan ,e tmos permendim shifra sa jan analfabet e tmos e shfrytezon temen ne drejtim tjeter ka feja ,se jemi ma shum me fe islame nuk ka rrendesi por kalaja eshte themel i i liris .

MOS ME NENQMO SE JAM I URT

DIJE, NUK JAM QENGJI I BUT.

komento shkun larte
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Po mua me duket se po i injoroni disa levizje qe nuk jan aspak jo te rezikshme per kombin shqiptar.
    Ne shkup edhe une kam nje bindje qe ka mbrri feja nje shkall te mesme ekstremi.
    Nuk jane aspak tolerant.
    Jane shum punetor por kjo eshte njera prej dobesive sepse Predikuesit po i nxan njerzt te lodhur dhe po ua mbushin koken plot.
    Edhe nja nuk e tolerojn nje shqiptar me fe tjeter apo Ateist egersohen shum ne kto gjera.

Vetem nje mos harroni feja nuk guxon me u bo shkak per ndarje ndermjet shqiptareve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po mua me duket se po i injoroni disa levizje qe nuk jan aspak jo te rezikshme per kombin shqiptar.
    Nuk jane aspak tolerant.
    Jane shum punetor por kjo eshte njera prej dobesive sepse Predikuesit po i nxan njerzt te lodhur dhe po ua mbushin koken plot.
    Edhe nja nuk e tolerojn nje shqiptar me fe tjeter apo Ateist egersohen shum ne kto gjera.

Vetem nje mos harroni feja nuk guxon me u bo shkak per ndarje ndermjet shqiptareve.
    Nuk ishin keta fetaret qe protestuan sot , bile habitem pse nuk marrin pjes kur duhet dhe , ska te beje feja ne kete rast .
    Disa nga ata (eztremistet) skane ndenja kombetare , per fat qe jane pak .

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Nuk jane aspak tolerant.

Lexoje postimin n53 e mos ja fut kote se vet jam i shkupit e kjo ska te bej me fejen kupton ti shqip..............

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Poshte populli gabel Maqedonas.

Ngrihuni shqiptar dhe luftoni per tokat dhe drejtat e juaja.

E kom rreshtin ushtar prej Shkupit dej n'Vlore
    A trimi qe je ti,mos ja nis se po e ben naj masaker,keptohet tu ik
    Nuk fitohet tu sha popujt tjer,ne duhet te punoim dhe te dijm se qfar te punoim,ne shajm njerzit qe kan ber shume per komb(si puna jote qe shan presidentin historik) qysh mundesh ti te shkosh ne luft ,kush te beson ty qe nuk je me armikun, na i ka pi sorra ment e merremi me mjekrra te leshta e nuk mbroim kombin,ne luftoim per shamia e fe,prandaj edhe armiku e ka te leht te na mund

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Nese duani te dini per shqyptaret musliman te yllirides sesa anti tolerant jan kunder feve tjera, pse nuk an ndihemoni te ndertojem kishat tona shqypatre te kuj do cofeshin ato orthodokes apo katolik, vete kan em financua shqypatret e Yllirides per ndertimin e kishave shqyptare, dhe kan me i emnu me emena shyqpatresh, Fan Noli, Gjergj Fishta,Nane Tereza Skender Beu e tjere tituj shqyptaresh krishter, Provoni ate qe ju them keni em pa se ksuh jan shqyptaret e Yllirides e te Kosoves. Por jo ti gjykoni pse ato shkojn ne xhami e ju en kishe!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Neve na mungon vetem nje lider si ALBIN KURTI , per tjerat nuk na behet vone me kete race te qelbur , te gatshem diten , naten , ne mesnate per sllavet , kur te duan , ktu jemi .

....a pe doni ???
    ...fal jav japmi , veq largonaj prej rruges .....se po na bon berllog me gezhole t'vove....tu gjujt si pishpirik.....

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....a pe doni ???
    ...fal jav japmi , veq largonaj prej rruges .....se po na bon berllog me gezhole t'vove....tu gjujt si pishpirik.....
    Jo joo, nuk ja u japim vec Albinin, me cod kusht me jav dhan albinin duhet patjter me e marr edhe Glaukin hahahahahahaa ma shkurt paguaj nje merr dy 1+1 ahahah.

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Pse po krijohen tensione sdi ... por duket se nga kjo do te lind diqka ..!!
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Faqja 9 prej 57 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •