Gjithnji na tradhtuan paria e vendit ,ne perjashtim te disave por qe ne numer numrohen ne gishtrinj.
Njerzit tan ne qeverin e Shkupit duhet te flasin pasi dhe te mbrojn interesat kombetare.
Per ket gje jon te votuar pore fatkeqsisht shum prej tyre tani kan shkeputur gjdo marveshje me popullin e jon ne bisnese ekonomike e politike per te perfituar palcen e lekut.
Ne kto momente do duhej te ju gjenden perkrah edhe Tirana e Prishtina shqiptarve te Maqedonis ne perpjekjet e tyre per te kundershtuar bugaret kto berllogu politik i yni esht ne luft per mbijetes nga kundershtaret politik edvino-rrugaqeist e Thaqo-kumunist e kshtu nga rasti perfitojn armiqet e kombit shqiptar.
Bashkimi ben fuqin e shiquar nekte prizem valla as nji her sjemi kan me keq e me te ndar.
Flet raliteti ku magjupt -bullgar ndrrojn historin ton e fshijn ate e e bejn krejt gabelqe.
Posht tradhtia.
Rroft Kombi shqiptar.
Ose keshtu Gogi , 2 ne 1 (dy ne nje)![]()
2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...
citim--SHBA dhe BE dënojnë dhunën në Kala
Shkup, 13 shkurt – Nga ambasada e SHBA-ve në Maqedoni kanë njoftuar se dënojnë ashpër dhunën dhe incidentin që ka ndodhur sot në Kalanë e Shkupit. Nga kjo ambasadë kanë pohuar se e ndjekin me vëmendje të lartë këto ngjarje dhe do të reagojnë konfrom situatës që po ndodhë.
“Në këtë moment, siguria e bashkëjetesës ndëretnike është shumë e rëndësishme. Lidhur me ndërtimet në kalanë e Shkupit dhe me qëllim shmangien e incidenteve të ngjashme, projekte të tilla duhet së pari të vihen në debate publike”, thuhet në reagim.
Në njoftim thuhet se zyra e BE-së konsideron se dialogu politik duhet të jetë prioritet dhe jo mjet për tejkalimin e tensioneve.
Ndryshe, tetë persona janë lënduar, në mesin e të plagosurve në këtë përleshje janë edhe dy policë, në incidentin e sotëm që ndodhi në kalanë e Shkupit, kur u përleshen dy grupe - njëra që e përkrah ndërtimin e kishës muze dhe tjetra që e kundërshton.
P.S.--Në njoftim thuhet se zyra e BE-së konsideron se dialogu politik duhet të jetë prioritet dhe jo mjet për tejkalimin e tensioneve.
Çka don të thotë ;prioritet dhe jo mjet për tejkalimin e tensioneve ;d.m.th ka edhe menyra tjera kunder Shqiptarëve .
BASHKOHUNI TË NDERUAR SHQIPTAR NË NJË QELLIM TË PERBASHKET
Citim: Gogi
Jo joo, nuk ja u japim vec Albinin, me cod kusht me jav dhan albinin duhet patjter me e marr edahhahahahahahahaha....he Glaukin hahahahahahaa ma shkurt paguaj nje merr dy 1+1 ahahah.
at tjetrin e shesim per heker......ashtu kshtu kg i hekrit shkon lir....
...mir e ki ketu ....free laperat....ardiana luzha: Ose keshtu Gogi , 2 ne 1 (dy ne nje)
Gogi :
Ose paguaj nje (albinin) e merr te gjithe se sen spo na vyn ...... edhe pse kane nis me e respektu kushtetuten :d
....proletar i vonuar, tamon asi komunisti Russ..
Po mir more qun ti je prej shkupit,nuk besoj se dikush i pergjithson krejt shqiptaret e makedhonis,tetovaret jan shum tolerant,per ka feja,por edhe patriot,te mdhej,dhe njerez te zgjuar,me perjashtime,edhe shqiptaret e shkupit dhe krejt makedhonis,cka jan venali dmth,cka jan dem baba dem ne makedhoni,keta jan te diskriminuar deri ne maksimum prej sllaveve te makedhonis,qysh pej shum dekadash.kurse nje pjes e vogel te ardhurish jan me te manipuluar edhe nga feja,kurse sa i perket yllirides,jan shqiptar te pa zavendesuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 13-02-2011 më 15:17
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE
Mer hard "egoisti",mos ma shaj Albinin ej, maj shprese se edhe aj aqe sa Thaqi ndoshta na sherben, por per Ylliride nuk di jo, Arber i nerum na shkoj jeta tuj duar trokat me shprese se ky am i mire se aj qe shkoj! Mjafet Albini te konetribon per Kosoven njehere ,nese forcohet Kosova, ka hajere dhe Yllirida prej nje Shqypnie e Kosove te forete, frymezim i madhe per shyqptaret e Yllirides, Kosoves Lindore e te Malit Zi, Cameris. Duhet kohe per ate qe anderrojem une eti o Arber dhe basheke em na edhe hardi mendon te nejten gje, pa marre parasysh ferkimeve politike qe bejem ketu. Kemi te njetin deshire, por mendime te ndryshme!
Shqypnia Ethnike kerkon vetedijesim, pune dhe pajtimin e te gjithe shqyptareve. Kujtoni se lideret tan s ekan dahste kete anderr te kah moqeme, Rugova, Thaqi, Albini. Por mundesit kan qen ndryshe dhe percamjet nga carece te ndryshme e kan arrite qellimin e tyne dashakeqes per me i gjakos shqyptaret ne mes veti, qe te mos arrin aty ku anderrojen. Shqypni Ethnike. Rugova thoshte jo sashet Thaqi aneti shqyptar! pyte Thaqin sot e thete te njeten per Rugoven! kur te vie Albini aty ku ashete Thaqi, nese arrin? ka me thene njete, se ka me pa realitetin. Te adhurojem ato qe duam dhe mendojem se jan ma te mire per kohen, por mos te biem pre e perqamjeve e ta shomi njani tjetrin si anemiq, mos te lejojem te behemi argati dreqit. Hardi me akuzon se ka lexu nje shkrim nga une! une kam shkrua shum shkrime qe ndoshta nuk i sherbejen bashkimit ton,por e tema te ndryshme dhe me permbajteje tjeter jo per tia ule vlerat dikuj si udheheqes sot. Une kam dhen mendimin tem ndoshta jam gabim,por jam shprehe ahstu si i kam pa punet ne ate teme. Hardi lexo shkrimet tua para se gjykon te mijat, keshtu ndoshta e gjejem nje pike synim te perbashket, se cili tue gjykue veten. ju pershendes
Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 13-02-2011 më 15:16
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Krijoni Kontakt