Tani pasi pozitat e BDI-se ne pushtet po lekunden nga korupsioni dhe mashtrimin te cilin ja bene popullit, pasi i vrane tere shqiptaret fukarenj me ideal te paster per liri, pasi e tradhetuan luften e 2001-shit, tani po bejne skenare me Artan Grubin qe te shkaktohjne destabilizim per te futur edhe njehere shqiptaret ne lufte per te rruajtur edhe njehere pozitat e tyre te lara me gjakun e deshmoreve. Ja keta jane BDI-stat tradhtaret e shqiptareve te cilet u vertetuan edhe me dosjet se jane bashkepunetore te UDB-se.
Ndrysho Firmën
Në facebook është hap një faqe kundër ndërtimit të Kishës në Kalanë e Shkupit, ju lutem shpërndajeni:
http://www.facebook.com/pages/Kunder...89957087693280
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
O Ismani, une e rrespektoj qellimin tend te paster dhe patriotizmin tend, por me vjen keq se ne fund ke per te pare ate Artan Grubin narkomanin me kravate ne nje ministri kurse ti ke per te vuajtur per kafshaten e bukes.
Mos lejo qe te manipulohesh.
Keta te BDI-se do ta rregullojne punen sepse ata i ka zgjedhe shqiptaria qe te na udheheqe, ata jane ne pushtet. lol
Si mundet nje zv. minister te del ne protesta kundra vetes.
Keta absurditete ndodhin ne nje vend ( meqedoni) ku populli shqiptar 80% eshte analfabet.
Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 13-02-2011 më 12:22
Ndrysho Firmën
Une e di se duhet edhe en rruge me protesta te mbrohet dinjiteti Kombetar dhe kultura kombetare, por deri kur ne perdoret populli per interesa te disa politikaneve qe nuk ia vlen tju ceket emni. Duhet te behet presion ne ato te ahstu quajtun lider te shqyptareve, ta ngren zanin ne psuhtetin gruesku, jo te rrin aty vetem si servila per interesa personale. Jan pasunu ne kurriz te popullit, jan bo milionera! u trathetua lufta, u trthetua gjaku derdhun per lirin e shqyptarve ne ate maqedhoni toke shqyptare.
Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 13-02-2011 më 12:33
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Po ashtu eshte,por ketu duhet te ngrihen te gjith shqiptaret ne makedhoni dhe ta permbysin ke t pushtet te ndertuar artificial,kur them te rrenohet mendoj te bjen krejt pushteti me gruevska me ahmeta me krejt dhe te ndertohet nje shtet i drejt,jo pakicat komtare ta sundojn shumicen,siq eshte rasti ne makedhoni,pakica sllave e sundon shumicen shqiptare,krejt kjo duke i falenderu perqarjes partiake dhe fetare.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Poshte populli gabel Maqedonas.
E kom rreshtin ushtar prej Shkupit dej n'Vlore
Ngrihuni shqiptar dhe luftoni per tokat dhe drejtat e juaja.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Poshte populli gabel Maqedonas.
Ngrihuni shqiptar dhe luftoni per tokat dhe drejtat e juaja.
E kom rreshtin ushtar prej Shkupit dej n'Vlore
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt