Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593

Metropoliti grek: Hebrenjtë, fajtorë për krizën greke

Metropoliti i Pireut, Serafim, thotë se Hitleri nuk ishte gjë tjetër, veçse një instrument sionist për të bindur hebrenjtë që të lënë Evropën në këmbim të Izraelit dhe për të “krijuar perandorinë e re”, raporton Agjencia Telegrafike Hebreje.
    Një nga priftërinjtë kryesorë grekë tha se bota hebreje ishte për t’u fajësuar për problemet ekonomike të vendit të tij, raportoi agjencia të mërkurën.

Gjatë një interviste në stacionin më të madh televiziv të Greqisë, “Mega TV”, Metropoliti i Pireut, Serafin, theksoi se sionizmi ndërkombëtar u përpoq të shkatërronte vlerat familjare duke nxituar familjet me një prind dhe martesat mes homoseksualëve. Prifti theksoi gjithashtu se ekziston një konspiracion sionist për të robëruar Greqinë dhe kristianizmin ortodoks.

Metropoliti theksoi gjithashtu se Hitleri ishte veçse një mjet i përdorur nga sionistët për të siguruar krijimin e shtetit të izraelit.

Kur prezantuesi grek e pyeti Metropolitin, “Pse nuk jeni dakord me politikën e Hitlerit? Nëse ata bëjnë gjithë këtë, nuk kishte të drejtë t’i digjte ata?”, ai u përgjigj, “Adolf Hitler ishte një instrument i botës sioniste dhe ishte financuar nga familja e njohur e Rothshildëve me qëllimin e vetëm që të bindë hebrenjtë për të lënë Evropën në këmbim të Izraelit dhe për të “krijuar perandorinë e re”.

Ai vijoi të thotë se hebrenj të tillë si “Rokfelerët, Rothshildët dhe Sorosi kontrollojnë sistemin ndërkombëtar të bankave, i cili kontrollon globalizimin.”

Agjencia telegrafike e Hebrenjve citoi presidentin e komunitetit hebre në Athinë të thotë se “ndjeja neveri tek shikoja dhe dëgjoja Metropolitin tek fliste ashtu, tek thoshte paturpësisht se bankierët hebrenj ndihmuan Hitlerin për të bërë atë që bëri”.

http://www.gazetajone.com/2010/12/22...-krizen-greke/
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Tamam ,une Kete E Kam Ditur Qe Moti ,por Ja Qe E Verteta Vetem Vonon Se Nuk Haron ,edhe Cionistet E Kane Fundin E Vete, Asgje Nuk Eshte Perjeteshisht Pervec Zotit

Cifutet Jane Probmel Mabare Boteror ,nese Ata Zhduken Edhe Bota Do Te Qetsohet

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Nuk paska me u qetesu bota asnjehere

Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Metropoliti i Pireut, Serafim, thotë se Hitleri nuk ishte gjë tjetër, veçse një instrument sionist për të bindur hebrenjtë që të lënë Evropën në këmbim të Izraelit dhe për të “krijuar perandorinë e re”, raporton Agjencia Telegrafike Hebreje.
    Një nga priftërinjtë kryesorë grekë tha se bota hebreje ishte për t’u fajësuar për problemet ekonomike të vendit të tij, raportoi agjencia të mërkurën.

Gjatë një interviste në stacionin më të madh televiziv të Greqisë, “Mega TV”, Metropoliti i Pireut, Serafin, theksoi se sionizmi ndërkombëtar u përpoq të shkatërronte vlerat familjare duke nxituar familjet me një prind dhe martesat mes homoseksualëve. Prifti theksoi gjithashtu se ekziston një konspiracion sionist për të robëruar Greqinë dhe kristianizmin ortodoks.

Metropoliti theksoi gjithashtu se Hitleri ishte veçse një mjet i përdorur nga sionistët për të siguruar krijimin e shtetit të izraelit.

Kur prezantuesi grek e pyeti Metropolitin, “Pse nuk jeni dakord me politikën e Hitlerit? Nëse ata bëjnë gjithë këtë, nuk kishte të drejtë t’i digjte ata?”, ai u përgjigj, “Adolf Hitler ishte një instrument i botës sioniste dhe ishte financuar nga familja e njohur e Rothshildëve me qëllimin e vetëm që të bindë hebrenjtë për të lënë Evropën në këmbim të Izraelit dhe për të “krijuar perandorinë e re”.

Ai vijoi të thotë se hebrenj të tillë si “Rokfelerët, Rothshildët dhe Sorosi kontrollojnë sistemin ndërkombëtar të bankave, i cili kontrollon globalizimin.”

Agjencia telegrafike e Hebrenjve citoi presidentin e komunitetit hebre në Athinë të thotë se “ndjeja neveri tek shikoja dhe dëgjoja Metropolitin tek fliste ashtu, tek thoshte paturpësisht se bankierët hebrenj ndihmuan Hitlerin për të bërë atë që bëri”.

http://www.gazetajone.com/2010/12/22...-krizen-greke/
    Edhe kete kisha mbetur pa e degjuar!! Nje prift qe thote: fajet e krizes ekonomike i kane hebrenjt.... te kishte qene ndonje ekonomist hajde me, por nje prift??
    Sigurisht, Rotherfildet qe ishin vete hebrenj, paguan Hitlerin qe te mbyste ne nje menyre aq mizore 6 milion hebrenj.... hajde konkluzion hajde!! Hebrenjt nuk kane patur nevoje qe te nxiteshin nga Rotherfildet per te vajtur ne izrael. Ne cdo liber qe mund te lexosh eshte e shkruar qe "deshira e tyre per krijimin e nje shteti krejtesisht per to ka qene shume e madhe", mjaftonte qe "hitleri e te tjeret" t'ja thonin me goje e izraelitet do e linin europen pa e menduar dy here! Nuk ishin te nevojshme torturat.

Nejse, vete fakti qe keto mendime i ka nje prift, nuk ja vlen per t'i komentuar!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Tamam ,une Kete E Kam Ditur Qe Moti ,por Ja Qe E Verteta Vetem Vonon Se Nuk Haron ,edhe Cionistet E Kane Fundin E Vete, Asgje Nuk Eshte Perjeteshisht Pervec Zotit

Cifutet Jane Probmel Mabare Boteror ,nese Ata Zhduken Edhe Bota Do Te Qetsohet
    Ca ke ditur ti mo Ezel? Qe hitleri i vrau ngaqe u pagua, apo qe greqia e vuan krizen nga faji i hebrenjve??

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Kleadon ,edhe Njera Edhe Tjetra

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    me sa duket po i vjen fundi greqise

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    me sa duket po i vjen fundi greqise
    ISHALLA ,PREJ GOJES TENDE NE VESH TE ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    nuk jane teori shume absurde jo. keto teori qarkullojne lart poshte prej kohesh. dhe po te marim parasysh ate shprehjen ku ka ze seshte pa gje atehere do te thoja se eshte nje teori per tu mare parasysh. gjithsesi ky metropoliti eshte vetem nje nga ata te cilet e kane then kete gje sepse ka plote te tjere qe e kane thene me pare dhe prej shume kohesh.
    gjithsesi me vjen mire vetem per nje gje qe sionistet paskan piketuar shtetin grek per ta rrrenuar ekonomikisht. me pislleqet qe ka bere shteti dhe ksiha greke sdo ti bente keqe nje gje e tille.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Greket ja bene vete vetes, shiko ç'po ndodh ne bankat e Zvicres..

Pastaj ç'ne nje prift merret me politike, ketej nga ne nuk perzihen hiç..
    Ndryshuar për herë të fundit nga EDLIN : 09-02-2011 më 14:59
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •