Close
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 229
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    PO! shqiptaret po iu perulen nderkombetareve psh... Sala e Thaci jane bere si sahanlepiresa te Europes e te NATO-s edhe Amerika njesoj eshte, nuk pashe asnje shqiptar qe nuk ngre zerin ndonjeher kunder ketyre subjekteve veqse ngrejne flamuj te huaj keshtu qe kur flet per Shqiptaret ne pergjithsi mundohu ti shmangesh idese individuale.
    Ndëgjo ndikimin amerikan nuk do t'a zhdukësh as ti, e as klyshet e Vetëfundosjes, andaj është në të mirën tonë që roli i Amerikës të jetë kyç në vendimet tona. Fundi i fundit Amerika asgjë të keqe nuk i ka sjell popullit tonë vetëm dobi, ishte Evropa ajo që copëtoi Shqipërinë, e jo Amerika.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ndëgjo ndikimin amerikan nuk do t'a zhdukësh as ti, e as klyshet e Vetëfundosjes, andaj është në të mirën tonë që roli i Amerikës të jetë kyç në vendimet tona. Fundi i fundit Amerika asgjë të keqe nuk i ka sjell popullit tonë vetëm dobi, ishte Evropa ajo që copëtoi Shqipërinë, e jo Amerika.
    po mire kur Amerika te kthen shpinen cfar do besh ti ?? a ke lidhe kontrate 100vjeqare e? mos harro qe trupat nderkombtare e amerikane kane ardhur si pasoje e ca interesave ngase shqiperia e kosova kane shtrirje te mire gjeografike!
    do thote ti nuk mbeshtetesh ne vetveten ty dikush te ruan per intervale te caktuara kohere ?

Tash qe po menoi,.. nime s'paska pas faj Hoxha.

Nese perkrahesit e Albinit qenkan te gjithe Ateist e Islamofob, ateher n'rroten e s'emes Vetfundosja !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    po mire kur Amerika te kthen shpinen cfar do besh ti ?? a ke lidhe kontrate 100vjeqare e? mos harro qe trupat nderkombtare e amerikane kane ardhur si pasoje e ca interesave ngase shqiperia e kosova kane shtrirje te mire gjeografike!
    do thote ti nuk mbeshtetesh ne vetveten ty dikush te ruan per intervale te caktuara kohere ?
    Nuk kam se si të mbështetem tek shqipfolësit si Vetëfundosja.
    Miqtë janë ata që janë deshmuar ndër shekuj, armiqtë janë ata që janë deshmuar ndër shekuj. Evropa hyn në këtë kategorinë e dytë.
    Një gjë mbaje mend Amerikës përjetë do t'ua dinë për nderë dy popuj ai shqiptarë dhe ai afgan për arsye se na shpetoi neve nga një regjim si ai i Millosheviçit, ndërkaq afganët nga Bashkimi Sovjetik.
    Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anëtarësuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    .. nuk pashe asnje shqiptar qe nuk ngre zerin ndonjeher kunder ketyre subjekteve
    E vertet se nuk paske pare, e ka provuar Albin kurti ,e ka provuar edhe akademik Nexhat Daci ,ka mbetur ta provoje tash edhe edvin rama,jo te gjuhet me lecke se ajo eshte pak ne krahasim me ate qe te gjuan ne harres politike .

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Nuk kam se si të mbështetem tek shqipfolësit si Vetëfundosja.
    Miqtë janë ata që janë deshmuar ndër shekuj, armiqtë janë ata që janë deshmuar ndër shekuj. Evropa hyn në këtë kategorinë e dytë.
    Një gjë mbaje mend Amerikës përjetë do t'ua dinë për nderë dy popuj ai shqiptarë dhe ai afgan për arsye se na shpetoi neve nga një regjim si ai i Millosheviçit, ndërkaq afganët nga Bashkimi Sovjetik.
    nuk them te mbeshtetesh te vetfundosja lol ska t`bej me te nuk jam perkrahes anyway
    koha e verteton nese do tia dish per nder apo jo
    ahahah po a nuk jane amerikanet te cilet vrasin afgan e civil irakian???? gjoja arsyja terrorizmi a nuk eshte i pasur ai vend me shume nafte ku her ia ngrit cimin e her ia ul besa edhe ia vjedh gjitha pasurite pastaj nqoftse "amerika" eshte kaq paqedashese pse nuk nderhyn edhe ne konfliktin Korean apo Izraelito-Palestinez???

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    nuk them te mbeshtetesh te vetfundosja lol ska t`bej me te nuk jam perkrahes anyway
    koha e verteton nese do tia dish per nder apo jo
    ahahah po a nuk jane amerikanet te cilet vrasin afgan e civil irakian???? gjoja arsyja terrorizmi a nuk eshte i pasur ai vend me shume nafte ku her ia ngrit cimin e her ia ul besa edhe ia vjedh gjitha pasurite pastaj nqoftse "amerika" eshte kaq paqedashese pse nuk nderhyn edhe ne konfliktin Korean apo Izraelito-Palestinez???
    Amerika as që është e obliguar, e as nuk është në interesin e saj t'i rregulloj problemet e gjithë botës.
    Qeveria afgane dhe ushtria amerikane luftojnë kundër grupeve terroriste në atë vend ngjajshëm si në Kosovë me Lëvizjen Vetëfundosje. Ku është e keqja?!
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    gimchja me qindra postime i ka pru ktu kundra okupimit te afganistanit prej amrikanve e tash po thot se jan amerikanet clirimtar en afganistan ahahahahhaah

o ku ku cka te ban karrigia lolte ban me hanger fjalt e tuja pa uj hiq ahahahahaha
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Amerika as që është e obliguar, e as nuk është në interesin e saj t'i rregulloj problemet e gjithë botës.
    Qeveria afgane dhe ushtria amerikane luftojnë kundër grupeve terroriste në atë vend ngjajshëm si në Kosovë me Lëvizjen Vetëfundosje. Ku është e keqja?!
    gimche me ni fjal po e pranon se talebanet jan terroriste?

te lutem prgjigju drejt se kam me e save ket postim lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

oti

Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin

Imami Krasniqi

Imami Krasniqi: Të votosh Vetëvendosjen, mëkat

03-02-2011 10:13 CET

Imami kontrovers i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, në cilësinë e ligjëruesit islam, duke përzier fenë me politikën, ka folur ashpër kundër Lëvizjes “Vetëvendosje” të Albin Kurtit, duke e quajtur atë enveriste dhe duke thënë se myslimanët që votuan për të, bënë një mëkat të madh.

“Vetëvendosja është një lëvizje enveriste dhe myslimanët duhet me qenë larg saj. Është mëkat me ia dhanë votën Vetëvendosjes, por ne nuk kemi punuar për ta sqaruar mendimin e Islamit për “Vetëvendosjen”, sepse nuk ka pasur kohë. “Vetëvendosjes” është haram, është mëkat me ja dhanë votën. Kaq”, ka thënë Krasniqi në emisionin “Info Magazine” të Klan Kosova.

Krasniqi nuk sheh jetë të gjatë për Lëvizjen e Kurtit duke thënë se votat këtë herë kanë qenë euforike, dhe se në zgjedhjet e ardhshme nuk do të mund të fitojë shumë.

Ai ka shprehur keqardhjen që koalicioni i AKR-së së Behgjet Pacollit, të cilit i ka dhënë përkrahje publike, nuk ka fituar më shumë vota.

Gjithashtu, imami Krasniqi ka paralajmëruar PDK-në të mos mendojë se mund të qëndrojë në pushtet gjithmonë, sepse mund t’i ndodhë një situatë si e Egjiptit.
    kti far te ashtu qujturit hoxh botha ja dhivsha mjekren po ky dy **** men si ka ky esht me mentalitet te para 1000 vjete

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •