Postuar më parë nga
Disa
Sipas teje pos qe thua se Albini eshte kunder fes,eshte edhe kunder Kombit?!!!
Si mendon po ben tollovi,trazira?!!!!
Sipas teje ne duhet te heshtim,kur ndahet Mitrovica,kur nderrohen simbolet kombetare,nuk duhet reaguar kunder decentralizimit qe behet ne vija etnike vetem e vetem t'jua jap mundes serbve te krijojne komuna te reja serbe,nuk duhet reaguar kur Euleshi na arreston clirimtaret,nuk duhet reaguar kunder pakos dhe kushtetutes anti kombetare dhe anti fetare,nuk duhet reaguar kunder gjdo padrejtesie i behet shqiptarve,nuk duhete reaguar kunder krimit te organizuar,pa punesis,korrupsionit, etj etj etj.Pra ti mendon qe nuk duhet reaguar dhe nuk duhet protestuar kunder ketyre dukurive devijante?!!!!!
Nese eshte haram atehere eshte haram me votu PDK,LDK,AAK,sepse keto kan pas pushtet dhe kurr nuk i kan marr parasysh kerkesat e muslimanve.
Nuk e di pse Dr Krasniqi eshte kapur me VV kur dihet se keta nuk e kan pas pushtetin,pra si mundesh ta akuzosh kur ata kurr nuk kan qen pjes e pushtetit.?!!!Kjo eshte absurd.
Vella dua te them dicka,e din ti qe ne VV ka njerez fetar?! Ja te tregoj une ai eshte njeri i 2 i VV pra fjala eshte per Florin Krasniqi pra ky rrjedh nga nje familje fetare dhe kombetare,baben e ka haxhi dhe vet falet,madje edhe ne Rrokum tv dhe KTV ka treguar qe e jep zeqatin,pra kur Albini eshte kunder fes islame si mundet ta lejon nje njeri shum afer siq eshte Florin Krasniqi.?!!!
Tjetra a e din more vella ti dhe Hoxha i nderuar Dr Krasniqi,qe Albin Kurti ne nje mbledhje kur kan debatuar per qeshtje te ndyrshme ka then se "une me shum e respektoj nje femer te mbuluar se sa nje femer gjysem te zhveshur",jo vetem kaq ka kritikuar edhe Alma Lamen qe ka bere shkrim kunder shamive.
Kete lajme vella ma ka treguar nje vella i yni musliman qe fale namaz,qe eshte krahe me Albinin por ai rrin ne prapa sken,pra nuk eshte njeri i medjave.
Pra qysh mundet Albini me qen kunder fes?!!!!!!
Krijoni Kontakt