Close
Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 229
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Shefqet Krasniqi.

Mutter Teresa gehöre in die Hölle, weil sie keine Muslimin gewesen sei. «Krasniqi ist eine Integrationsfigur für Kosovaren und sehr beliebt bei kosovarischen Muslimen in der Schweiz», so IZRS-Sprecher Qaasim Illi. Was er früher gesagt habe, tue nichts zur Sache. CVP-Sprecherin Marianne Binder entgegnet: «Wenn Leute eingeladen werden, die einen kompletten Blödsinn erzählen und das nicht einmal in einer Landessprache, haben sie hier nichts zu suchen.» Auch FDP-Nationalrat Christian Wasserfallen meint: «So ein Anlass ist für Muslime in der Schweiz kontraproduktiv. Die liberalen Kräfte des europäischen Islams müssen aufstehen und dem IZRS Grenzen aufzeigen!»

(sut/20 Minuten)
    Nachrichten aktuell
    Po normalisht!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ja se ç`thotë Dr.Halil Ibrahimi per deklaraten e Dr.Shefqet Krasniqit:"Selam alejkum,

Nuk besoj se ka qene trimeri komenti rreth Vetevendosjes. Me teper kisha me thane qe ka qene lapsus lingua sepse nuk besoj se e ka mendu tamam qysh eshte s...hprehe. Ndersa nese ne si myslimane shprehemi ne kete menyre ne publik besoj se bejme gabim trashanik. Nese eshte per te thene se vota ka qene haram atehere definitivisht eshte dashte me thane per ato forca politike qe deri tash kane qene ne pushtet (PDK, LDK, AAK) edhe qe jane deshmuar si vazale dhe kunder interesave te shqiptareve mysliamne. Gjeja me e paarsyeshme qe mund te thuhet ne keto momente eshte qe te cilesohet haram vota per nje subjet politik qe nuk ka qene ende ne pushtet dhe qe ne asnje prononcim ende nuk eshte shprehur kunder kerkesave te shqiptareve muslimane. Natyrisht ne mesin e deputeteve te votuar te Vetevendosjes ka %^&^%$%^&^% ashtu sic ka tek secili subjekt politik por kjo apriori nuk e ben shume te dobishem cilesimin e tere subjektit si haram.
    Kjo eshte apriori sa i perket preferencave qe personalitetet zyrtare shqiptare muslimane duhet te shfaqin ne publik. Nuk kemi nevoje te krijojme qe ne start armiq tek ata qe nuk na jane qasur si te tille. Natyrisht qe muhabeti rreth Vetevendosjes si subjekt politik apo si levizje, organizate apo parti eshte krejt dicka tjeter dhe ata qe i kane percjelle komentet ne kete liste gjate viteve i dine preferencat dhe mendimet e mia personale rreth saj. Por kur dikush zyrtarisht del per te bere komente te tilla ne publik duke mos i gjeneralizuar gjerat por duke krijuar precedente apo vecantime, nuk besoj se shkon ne mullirin tone, per me teper nuk eshte e ndershme. Me mire do te ishte qe komenti rreth politikes te ngelej vetem ne shpalljen e preferences per subjektin e caktuar politik, ne kete rast AKR-PD, dhe kaq, kurgje me shume.
    Shikuar ne perspektive VV me gjase nuk do te marre kurre me shume vota se sa qe ka marre tanime, dhe nuk do te vije kurre ne pushtet per ta provuar qasjen e saj ndaj shqiptareve mslimane, keshtuqe perderisa vete nuk prononcohen me vepra kunder kerkesave te shqiptareve myslimane nuk mendoj se eshte e mencur t'u shpallim armiqesi apriori."
    Hezitimi i myslimanëve në Kosovë ndaj lëvizjes vetëvendosje është i lidhur herët me profilin e kandidatëve që është kujdesur që të zgjedh kjo lëvizje, ku shumica absolute janë ateistë. Si shembull mund të përmendim Alma Lama që në mënyrën ...me banale pati blasfemuar me parimet islame si për mbulesën islame, çështje kjo që pati ngjalluar reagime anekënd kombit shqiptar.

Thjeshtë pak nga pak të gjithë do ta kuptojmë realitetin për Lëvizjen Vetëvendosje.

Në fund të fundit Islami përfshinë edhe aspektin politikë dhe nuk i takon rebelëve të Vetëvendosjes të i vënë korniza atyre .

BIK është shpesh herë e ngutshme dhe e pamëshirshme me deklarimet për njerëzit e saj por jo edhe për të tjerët . Shpresojmë të jetë e matur në deklarimet e saj./Ekuilibri/
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Aiiiiiiiii,e panjohura minoritetet jan me Hashimin
    jo bre pasha livadhet e dobratinit e lisat e pollates nuk ka ne broj asni minoritet po mos qit rrokopendla
    Ndryshimi i pernjehershem i nje shoqerije eshte progres i kaosit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Pse?A bashk jane bere keta a???
    Paj zine që po.

Sa për temën: po dalin fjalet e Dr. Krasniqit Vetëfundosjes jo votën me ja jep, po edhe emrin me ja permend tutna osht mekat. Emri iu harroft
    Ti je hija e Kastriotit

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Aiiiiiiiii,e panjohura minoritetet jan me Hashimin
    Do qe jane me Hashimin,e kan pranua shtetin e Kosoves,po Trajkoviqka u mbet me Albinin me duket!Hahahaha!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Do qe jane me Hashimin,e kan pranua shtetin e Kosoves,po Trajkoviqka u mbet me Albinin me duket!Hahahaha!
    Nuk eshte e vertet qe VV nuk e pranon shtetin e Kosoves.
    Problemi qendron qe VV punon per nje shtet sovran,per nje shtet demokratik,per nje shtet me simbole kombetare,per nje shtet pa decentralizim,per nje shtet me Mitrovic te bashkuar per nje shtet qe flasim vetem shqip,per nje shtet pa kushtetut dhe pako anti kombetare dhe anti fetare,shkurt e shqip per nje Shqiperi te Bashkuar.

Me thuaj ti Gimche per kete qenka mekat ta votosh Vetevendosjen?!!!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Problemi qendron qe VV punon per nje shtet sovran,per nje shtet demokratik,per nje shtet me simbole kombetare,per nje shtet pa decentralizim,per nje shtet me Mitrovic te bashkuar per nje shtet qe flasim vetem shqip,per nje shtet pa kushtetut dhe pako anti kombetare dhe anti fetare,shkurt e shqip per nje Shqiperi te Bashkuar.

kush punon kundra vetvendosjes e ka venin en ferr

a ka sy en ball ky popull a jo bre?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga shalja1 Lexo Postimin
    jo bre pasha livadhet e dobratinit e lisat e pollates nuk ka ne broj asni minoritet po mos qit rrokopendla
    Po ku e le Bredashin
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Vetëfunndosja duke u maskuar me keto elemente mori votat e xhematit musliman nëse e ndëgjove mirë deklaratën e Dr. Shefqet Krasniqit në Klan. Mirëpo nuk kemi punuar për t'ua sqaruar mendimin e Islamit për Lëvizjen enveriste e cila bashkë me një parti serbe të udhëhequr nga Rada Trajkoviç nuk do t'a bëjnë betimin.
    Muslimanët që falin namaz fatkeqësisht të ndikuar nga keto maska kinse atdhetare të Vetëfundosjes u manipuluan dhe ja dhanë votën kësaj lëvizje antishqiptare. Urojmë që herave tjera hoxhollarët tanë të punojnë më tepër dhe t'ua sqarojnë xhematit, sidomos atyre të rinjve që falin namaz rregullisht se kjo lëvizje përbën rrezik për shoqëri.
    Lëvizja Vetëvendosje as të parën dhe as të fundit nuk e ka preokupimin e fesë, spo flasim për komb që veç tollovi, trazira, dhunë e gjakderdhje ka sjell.
    Argumentet kundër kësaj partie enveriste janë si ato që ia paraqita Ariani_TB:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=106

Historiku i Vetëfundosjes është kryekput dhunë, kjo në të ardhmen sikur të hynte në pushtet do të ngriste protesta edhe kundër BE-së ku nuk i pelqen, sepse përpos protestave dhe trazirave për çka janë të prirur asgjë tjetër e mirë nga kjo lëvizje nuk vie.
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Vetëfunndosja duke u maskuar me keto elemente mori votat e xhematit musliman nëse e ndëgjove mirë deklaratën e Dr. Shefqet Krasniqit në Klan. Mirëpo nuk kemi punuar për t'ua sqaruar mendimin e Islamit për Lëvizjen enveriste e cila bashkë me një parti serbe të udhëhequr nga Rada Trajkoviç nuk do t'a bëjnë betimin.
    Muslimanët që falin namaz fatkeqësisht të ndikuar nga keto maska kinse atdhetare të Vetëfundosjes u manipuluan dhe ja dhanë votën kësaj lëvizje antishqiptare. Urojmë që herave tjera hoxhollarët tanë të punojnë më tepër dhe t'ua sqarojnë xhematit, sidomos atyre të rinjve që falin namaz rregullisht se kjo lëvizje përbën rrezik për shoqëri.
    Lëvizja Vetëvendosje as të parën dhe as të fundit nuk e ka preokupimin e fesë, spo flasim për komb që veç tollovi, trazira, dhunë e gjakderdhje ka sjell.
    Argumentet kundër kësaj partie enveriste janë si ato që ia paraqita Ariani_TB:

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=106

Historiku i Vetëfundosjes është kryekput dhunë, kjo në të ardhmen sikur të hynte në pushtet do të ngriste protesta edhe kundër BE-së ku nuk i pelqen, sepse përpos protestave dhe trazirave për çka janë të prirur asgjë tjetër e mirë nga kjo lëvizje nuk vie.
    dhune sepse nuk i perulet askujt? dhun se kerkon te drejtet a tuja kur krejt politikant e tjer jan perkul para nderkombtarve. dhun qe nuk lejon ndarjen e kosoves, dhun se kerkon bashkim kombtar

vetem shpifje ke shkrujt ne ket postim asni fakt. mashtrimi asht mekat or besimtar.

edhe UCK paska qon e dhunshme se nuk ju bind pacifistave e autoriteteve

Shqiptari betohet vec ne ni flamur a jo ne 6 ylla.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 13 prej 23 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •