Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 85
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Ti je aq jo-intelektual (se sdua te them injorant ngaqe te njof sadopak per njefare kohe), saqe mendon se PD eshte partia e intelektualeve, se ke dy shoke pedagoge qe votojne me PD.

Me trego pak se ku jane keta intelektualet e PD-se.

Sipas zgjedhjeve lokale PS eshte partia qe ka fituar te gjitha qytetet e rendesishme dhe kryesore te Shqiperise:

Tirane, Qytet, (dhe 8-3 dhe me njesi Bashkiake)
    Durres,
    Elbasan,
    Vlore,
    Berat,
    Gjirokaster,
    Korce,
    Pogradec,
    Fier,
    Lushnje,

Lezhe,
    Librazhd,
    Cerrik,
    Erseke,
    Shijak,
    Kucove,
    Puke,
    Corovode,
    Belsh,
    Prrenjas,
    Patos,
    Roskovec,
    Maliq,
    Mamurras,
    Rrogozhine.

Kurse PD ka marre:

BULQIZE
    PESHKOPI
    BURREL
    MAT
    MAMINAS
    MANEZ
    SUKTH
    FUSHE-KRUJE
    KRUJE
    GRAMSH
    PEQIN
    BALLSH
    LIBOHOVE
    KELCYRE
    PERMET
    MEMALIAJ
    TEPELENE
    BILISHT
    LESKOVIK
    HAS
    KUKES
    BAJRAM CURRI
    LAC
    RRESHEN
    RUBIK
    KOPLIK
    FUSH-ARREZ
    SHKODER
    VAU-DEJES
    KAVAJE
    KAMEZ
    VORE
    DELVINE
    KONISPOL
    ORIKUM
    SELENICE
    SARANDE

Me thuaj te lutem, nga erdhen keta intelektuale te PD-se. Nga Kamza? Nga Kopliku? Rubiku? Rresheni? Vora? Sukthi? Sauku? Libohova? Peqini? Mati? Peshkopia? Bulqiza? Delvina (ku sdine dhe shqip tamam)? Orikumi? Selenica? Hasi? Laci? Ballshi? Kruja? Maminasi?

Pervec Shkodres, Sarandes (gjys per gjys sic e flasin Shqipen atje) dhe deri diku Kavajes, PD ka fituar bashki ne katunde e ne zona qe jane aq intelektuale, sa jetojne akoma me kanunet e lashta, pa dashu te ofendoj askend.

Prandaj them qe eshte e kote te merrem me ty i dashur, sepse ti nuk e di se cfare flet.

Ik tani bej cicin.
    Zoti/zonja xinxo , me paska nderuar me koment
    Atehere pasi bera cicin, po te them se:
    Meqe keni tere bashkite kryesore,
    Meqe keni shumicen e votave dhe komisioneve lokale,
    Meqe keni tere shtresen intelektuale me vete,
    Meqe keni para sa te doni per te blere votat e fukarenjve;
    Perse kerkoni te shmangni zgjedhjet lokale??????????
    Nga se keni frike?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga perkthyes Lexo Postimin
    Po thua qe Berisha ka bere te njejten gje qe beri Enveri? Largoi intelektualet qe e rrezikonin, dhe mori katundare te paditur qe t'i bindeshin deri ne fund?

Po te tjeret, ku jane? Pse PD s'ka asnje nga levizja e dhjetorit?
    Brari ka gabime vetem 1% ne shkrimet e tija,tjerat jane me se te verteta .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Ik ore mos me trego ato fotomontazhe. Ik ore tek Gramoz Cakalli te te rrefeje historine e tij ne ministrine e brendshme nen hyqmin e Ramiz Alise, si vritej rinia neper klon e si mbytej ne liqene ...

E po kur hiqen edhe hienat per viktima eshte kulmi.
    Po del i adaptuari I RAMIZ ALIS

Sikurse ata ish polic shqiptar kur une kerkoja republiken e kosoves me rrinin e ēka jo ne trupin tim.,Dhe mu ata police ne krye te uēk,uēk,uēk !!!

Dhe sot i keni ne qeverin e kosoves!

Ata qe e paten ne zemer shqiperin(shqiptarin) e ngrene plumbin mbas shpines dhe po hane dheun.

Ata qe ishin ne mbrojtjen e serbise komandanta te uēk

Ata qe ishin neper komuna komandanta te uēk=Uke Bytyqi kryetar !
    Ata qe ishin neper gjygjet serbe komandanta te uēk !

Ata qe ua vodhen heroizmin tjereve ishin komandanta te uēk !

llapi me thoshte se nese nuk te kan pranue ne komunen tende ne u_ēk ke mundur te shkone ne komuna tjera !!!!
    Pa te njohur njerezit si ke guxim me u inkuadrue more llaposhiqoviq MPPJ

Une jam lajmrue ne Deberdelan ne qershor te vitit 1998 tek fatmir lima,ne Reshtane tek Uke Bytyqi e din ata qe shkruajshin antatret sa here tek njeri edhe tjetyri.
    Jam lajmrue ne Peqan,shok e kam mendue por edhe ky qalon ne te verteten,pse se kuptoi !

Jam lajmrue permes nje sternipit qe te me marrin ne Shkoze,as me misit nuk ishte e mundur te kyqem.

Kur me kan nxene policet serb ne rrojtoren e Sherifit nga Samadrazha e therandes,me kan shti ne kerr dhe ne polici pos malltretimeve,me tha Shipka .,;A po lajmrohesh ne uēk ?A po te pranoin ?

Qe ma beri ma rrasi gishtin ne goje ku buzet e mia mi gjakosi.

Jo ja bera nuk jam lajmrue!

A ke fole keshtu e keshtu ,?

Vertete ishin se ēka kisha fole me keta komandanta ishin ato fjale.
    Dhe me tha nese nuk ke fole a ti ftoi dhe le te thone para syve dhe pastaje kemi me ta repur lekuren per se gjalli .

Ne fund me tha ty ne uēk kurr nuk kan me te pranue,pa na dhene besen ti neve qe nuk i vrete ne uēk spiunat tan qe jan komandanta te uēk.
    Une kam mendue qe 95% te shqiptareve jane shpiuna,por 99% po e vertete qe jan tradhetar e shiten patriota ne emer te halabakerve.

Nje perqind eshte solid qe jane shqiptar te pasterte.Sepse njeqind ne nje del nji patriote .ne 1000=10,ne 10000=100,ne 10000=1000,ne 100000= 10000,ne 1milion=1qind mije.Nuk besoi as ne kete shifer se dyqind mij me kon per atedhe i bluanin tradhetaret me thonje.Tane patriota,kur e shohin nji shqiptar qe bani bambe,thone edhe ne kem me te duke luftue pa luftue .

Si jeni dhe keni mi pase punet.
    Haram biti ,haram gjiti

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Sali Berisha ne shtepin e enver hoxhes
    Ke video ne youtube me salen qe falenderon ramizin ne vitin 1990, qe "i udhehoqi ne rrugen drejt lirise"
    Ke dhe foto e nxjerra se fundmi, te Sali Berishes me familjen e Enverit, ne pogradec dhe ne shtepi. Sala i ulur kembekryq me femijet e Enverit. Ti s'qenke ne kete bote, o shoku. Kot sa lodhem me ty

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2991122_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...8_110470_n.jpg

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga arberi_fr Lexo Postimin
    Po del i adaptuari I RAMIZ ALIS

Sikurse ata ish polic shqiptar kur une kerkoja republiken e kosoves me rrinin e ēka jo ne trupin tim.,Dhe mu ata police ne krye te uēk,uēk,uēk !!!

Dhe sot i keni ne qeverin e kosoves!

Ata qe e paten ne zemer shqiperin(shqiptarin) e ngrene plumbin mbas shpines dhe po hane dheun.

Ata qe ishin ne mbrojtjen e serbise komandanta te uēk

Ata qe ishin neper komuna komandanta te uēk=Uke Bytyqi kryetar !
    Ata qe ishin neper gjygjet serbe komandanta te uēk !

Ata qe ua vodhen heroizmin tjereve ishin komandanta te uēk !

llapi me thoshte se nese nuk te kan pranue ne komunen tende ne u_ēk ke mundur te shkone ne komuna tjera !!!!
    Pa te njohur njerezit si ke guxim me u inkuadrue more llaposhiqoviq MPPJ

Une jam lajmrue ne Deberdelan ne qershor te vitit 1998 tek fatmir lima,ne Reshtane tek Uke Bytyqi e din ata qe shkruajshin antatret sa here tek njeri edhe tjetyri.
    Jam lajmrue ne Peqan,shok e kam mendue por edhe ky qalon ne te verteten,pse se kuptoi !

Jam lajmrue permes nje sternipit qe te me marrin ne Shkoze,as me misit nuk ishte e mundur te kyqem.

Kur me kan nxene policet serb ne rrojtoren e Sherifit nga Samadrazha e therandes,me kan shti ne kerr dhe ne polici pos malltretimeve,me tha Shipka .,;A po lajmrohesh ne uēk ?A po te pranoin ?

Qe ma beri ma rrasi gishtin ne goje ku buzet e mia mi gjakosi.

Jo ja bera nuk jam lajmrue!

A ke fole keshtu e keshtu ,?

Vertete ishin se ēka kisha fole me keta komandanta ishin ato fjale.
    Dhe me tha nese nuk ke fole a ti ftoi dhe le te thone para syve dhe pastaje kemi me ta repur lekuren per se gjalli .

Ne fund me tha ty ne uēk kurr nuk kan me te pranue,pa na dhene besen ti neve qe nuk i vrete ne uēk spiunat tan qe jan komandanta te uēk.
    Une kam mendue qe 95% te shqiptareve jane shpiuna,por 99% po e vertete qe jan tradhetar e shiten patriota ne emer te halabakerve.

Nje perqind eshte solid qe jane shqiptar te pasterte.Sepse njeqind ne nje del nji patriote .ne 1000=10,ne 10000=100,ne 10000=1000,ne 100000= 10000,ne 1milion=1qind mije.Nuk besoi as ne kete shifer se dyqind mij me kon per atedhe i bluanin tradhetaret me thonje.Tane patriota,kur e shohin nji shqiptar qe bani bambe,thone edhe ne kem me te duke luftue pa luftue .

Si jeni dhe keni mi pase punet.
    Haram biti ,haram gjiti
    Vetem ti qenke burre i mire ne Kosove me sa po duket.
    Si e ke emrin or trim te te bejme ty president te shqiptareve
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Dinin komunistat e udbashat me ta mjegullue trurin,dhe tja jep voten me te shtyp si hurdher.

Ne veten po e shtypim me gishtin tone.Nuk na ka faje as serbi as greku,as bugari,e as europa.Pos vetevetja

Kjo eshte e verteta e shqiptareve.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2043

Po ēka deshte me te lavderue more shoki ?A ti lavderoi te enverit,te berishes apo kan e ke mik e pa e dite pa e njohur tja fusi sipas empsheve te tjereve
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arberi_fr : 06-02-2011 mė 05:23

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    PO besen po ta japi se i vetmi jam une ndere shqiptar qe skam ngrere balte me serb as me servilet e serbit.

Une sa kam kontribue per shqiptar as skenderbe,as nji shqiptar nuk ka dhene per shqiptari,dhe gjalle jam ne jete a kam vuajte me shume nga shqiptaret se sa nga shkijet.
    Une kundra shkive e shqiptaret mu hakmerreshin ne vend te shkive.
    Une per shqiptar e shqiptaret kundra meje,a ma spjegon kete pse ?Nuk kam tjeter prej teje !

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin

Ne shume vende te Botes, jo te gjithe kane te drejte vote.
    Ka vote te deleguar.
    Edhe ne shqiperi dikur keshtu ka qene.
    I referohesh kohes se Zogut?
    Atehere ne menyre indirekte pranon deshtimin e qeverise ne politikat arsimore pasi duke permendur voten e deleguar pranon nje faresoj se eshte rikthyer analfabetizmi ne vend..)Te mos flasim per rastin me te keq qe pranon te ligjerosh skenarin e Ruzhdies ku komisioneri demokrat eshte i deleguari i gjithe emigranteve te fshatit...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Vetem ti qenke burre i mire ne Kosove me sa po duket.
    Si e ke emrin or trim te te bejme ty president te shqiptareve
    Mos fol marrezira se ai vend eshte i rezervuar per Fari Balliun..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    I referohesh kohes se Zogut?
    Atehere ne menyre indirekte pranon deshtimin e qeverise ne politikat arsimore pasi duke permendur voten e deleguar pranon nje faresoj se eshte rikthyer analfabetizmi ne vend..)Te mos flasim per rastin me te keq qe pranon te ligjerosh skenarin e Ruzhdies ku komisioneri demokrat eshte i deleguari i gjithe emigranteve te fshatit...
    Duke mare si te mirqene qe keta komisioneret e te dy partive bejne delegatin e fshatit me votat e tyre, atehere nuk do ishte me korrekte dhe me e ndershme qe te behej me vote te deleguar?
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •