Noellag, c'do thoje po te kishte sharre Edin? Do e quaje perseri primitiv?
Noellag, c'do thoje po te kishte sharre Edin? Do e quaje perseri primitiv?
Feelings change - memories don't.
te lumte goja e pena.....malesori qe eshte burre nuk lepin aty ku ka peshtyre
M'KA IK ZARI
Qosja e quajti 97 revulucion te vonuar.
Ka lajthitur shume i shkreti, ndoshta ky e njehe historine qe nga skenderbeu, ndoshta din edhe shume gjera, por as qe ka idene se si eshte jeta dhe si behet organizimi i saje nga politika.
A ka ma denim te madh se kjo qe i ka ndodhe qose myzevirit?!
Zoti ia paska marr mendjen para se ja merr shpirtin!
Shpiretzit keshtu i denon Zoti.
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
te lumte mendja e penda o PLAKu Atdhetari i shquar..
a ju ka pergjigjur kush ne Kosove agresionit kunder Shqiperise qe po ben aka-demo-kanibali Qose?
LERI IRONITE o braro .....
ti nje nejri qe e quan hajdut ,kriminel ,batakci ,imoral, e ben ortak ???????
po ta jap une pergjigjen .......vetem kur kemi me nda lek e bej ortak .....se para lekut nuk ve as plaken time ....kjo eshte moto e politiknaeve shqiptar
po te jap edhe pergjigjen e duhur .....une nje nejri qe e quaj imoral ,hajdut etj e rras mrena se aty e ka vendin .......ose kam mashtruar kur i kam then keto fjale
nuk e di se cben xhepi e as me intereson se i ka henger buket e veta ...por aty ka then ate qe edhe une e shume te tjere mendojne ....
M'KA IK ZARI
Ka kohe qe ne Kosove nuk merret askush me Qosjen. Ketu i ka tregu vendin populli. Po flas per Qosjen si politikan, jo si shkrimtar. Per shkrimta ta vleresojne te tjeteret.
Teme e dites ne Kosove eshte mosrealizimi i premtimit per rritje pagash nga Hashim Thaqi.
p.s. jam i befasuar se sa shume bejne jehone shkrimet e Qosjes ne Shqiperi!
Jam shume dakort me ty. Por ama, nje Akademiku te paparti, dhe i cili mund te beje pjese dhe ne identitetin tone kombetar, nuk i lejohet qe te tregoje nje genjeshter e te fshehe nje tjeter.
Kjo eshte nje deklarate e paster politike dhe kjo eshte e palejueshme sipas mendimit tim, te thuhet nga nje akademik i pavarur politikisht. Mesa shoh Qosja nuk qenka i tille.
Une e thashe dhe me lart. Perse nuk na e tregon Qose se kush vjen pas Saliut?
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
akuzohet gjithmone ai ne pushtet zonja zoterinj se ai ka qa vjedh,,,
rexhep qosja tha qa ka thene berisha kaq,,,
ai ska faj qe genjen saliu apo jo...
Eshte thjeshte nje perpjekje per ta terhequr ne polemika te pafund z.Kadarene.
Kadare e ka shprehur ne kohe dhe qarte ato qe ai mendon per politiken shqiptare ne Ballkan dhe se nuk besoj se ai do te bjere ne kurthin e Qoses dhe frymezuesve te tij.
Shqiptaret do te largojne me bindje dhe me kurajo civile zjarrvenesit dhe frymezuesit e tyre.
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 02-02-2011 më 15:24
Krijoni Kontakt