Ik o Rexhep Toçi ... Tani tdoli gjumi ty me shkrujt per Berishen ??? fck u
O pis rexhep qosja,po shko merr zanat te Ismaj Kadare si duhet te komentohet nje ngjarje madhore kombetare edhe pse me nuanca te vogla ka ba perkrahje per ndonjerin krah ,ti paske bo ndarje qe prej teleskopit Habell verehet . Akademik i thoshke vetit,po ske faj ti se po ti them vetit un astronaut ska kush ta verifikoj pasi nuk kemi astronaut tjer,e ti thush vetit akademik ka kush te verifikoj per te kaluaren dhe per te tashme -sidomos per konsum alkoolit apo ndonje narkotiku tjeter per te fjet rehat .
Mbase e ka thene vete akademiku : " Popullin nuk ka te drejte asnje ta genjeje,as politikani dhe asnjeri"... Nga averzioni qe ka per Berishen dhe Kadarene ,akademiku nga Kosova nuk ben gje tjeter vec se genjen ne menyre perfide ,duke fabrikuar dhe duke shtremberuar faktet...duke mbyllur syte perpara dhunes uligane qe mesyni te shkatrroje shtetin dhe demokracine shqiptare.
Rekordi:
Sali Berisha e beri Shqiperine shtet demokratik ,anetare ne NATO dhe se shpejti edhe ne EU...Shqiperia nen rendin qe udhehiqet nga Sali Berisha ka pare lulezimin me te madh qysh se egziston si shtet...C'eshte rekordi juaj akademik? kjo sa per ta shkruar se do pergjigjem vete ,ja ta them unerindja prapa skene dhe ne skene publike me personalitetet e shquara kombetare shqiptare, grindja me nje fjale me ata qe bejne dicka konkrete per kombin shqiptar, perbaltja nga ana jote e atyre qe kombin shqiptar e ngrisin ne nje nivel me te larte te zhvillimit ekonomik,kulturor dhe mendor...motivet pse ti e ben kete i di ti vete me mire..per gjykimin tim jane motive shume te uleta,sa te bejne te dukesh shume te vogel dhe te papjekur intelektualisht dhe fisnikrisht,te bejne nje plak te mbetur pubertli...kur do rritesh dhe te njohish vepren reale edhe te atyre qe nuk i do,edhe te atyre qe i urren me pasion? apo do rritesh dhe do piqesh pas vdekjes?
Kur Kryeministri i zgjedhur me voten e shumices eshte i sulmuar nga vandalistat ,rrugacet dhe komunistat qe nuk e njohin demokracine dhe vullnetin e shumices , dhe kur ne kesi rrethanash mundohesh te sjellish edhe nje grusht per ate qe ti urren personalisht,kjo e tregon vogelsine tende akademik, te rreshtohesh me uliganet,kontrabandistet dhe ata qe shkatrrojne institucionet dhe pushtetin demokratik nga themeli,kjo vecsa te ben si ata, kjo vec sa te ben nje humbes te madh bashke me ata...
Shqiperia u be dhe nuk prishet me, Shqiperia eshte nje shtet tjeterfare,mentaliteti i shumices shqiptare eshte nje tjeterfare ,dhe pikerisht si rezultat i mundit dhe perkushtimit te PD dhe z.Sali Berisha.....
Nuk ka njeri dhe as politikan ideal ,por per vendin dhe popullin qe flasim,Sali Berisha eshte engjell,dhe cka jeni ju e tregoni me perkrahjen tuaj per vetshkatrrimin,percarjen dhe me perkrahjen tuaj publike per vete djallin...
Une nuk kam idhuj,pasi e di qe shqiptari sa me i madh qe ka qene ,aq me shume ka deshperuar popullin e vet....Akademik,je ti nje deshperim total per cdo shqiptar normal.
Per ate pjese populli qe ti rreshtohesh,ja kam te them nje periudhe:
JO ZGJEDHJE TE PARAKOHSHME ( keto zgjedhje kerkohen nga ata qe duan ta rrjepin Shqiperine, nuk mund te presin deri me 2013 per te vjedhur,duan tja nisin menjehere, le qe e harxhojne popullin me vete zgjedhjet qe askush nuk u garanton se do ti fitojne...zgjoheni njehere o shqiptare...mandati i cilitdo fitues duhet te kryhet...keshtu e ka demokracia ...leni rrugen rrekeni punes)
me nderime,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 02-02-2011 më 20:12
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Rexhep Qosja i menqur por ..
Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.
Rexhep Qosja është bo si Shaban Qosja
"Ja Cufe me u grritz"
Nuk ja pjerdh kush në Kosov, kështu që vje e ha mutt në Shqipëri
![]()
Disa thone se Rexhep Qosja eshte njeri i harxhuare intelektualishte. Une theme se ky njeri ka lindur i harxhuare si intelektuale.
Bota e civilizuare ne shume raste thote : Edhe akademiket bejne pjese ne grupin e analfabeteve . Rexhep Qosja bene pjese ne grupin e lartepermendur , grupin e analfabeteve
Krijoni Kontakt