Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 170
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    Rexhepi ti fusi gjume deri ne 2013......pastaj te vij e te beje fushaten per Edver Ramen!
    Regjep Qosiqi ka kalle nje here Shqiperin me 97-ten, i ka nda Kosovaret ne 98-en, e tash deshiron ti shtjer ne lufte ne mes veti shqiptaret. Kush eshte ky teveqel qe flet keshtu per Shqiperin!!!? Qosiqi eshte nje psikopat patriot, apo ma mire me than nje vagabond ne politik. Mas lufte ne Kosove, e ka pas formuar nje parti kunder Rugoves, e ky fitoj ne ato zgjedhje 0.05%. kurse Rugova afer 65%. Ky eshte Qosiqi vellau i Dobrica Qosiqit, qe as ma te voglin mund nuk e ka bere per te drejtat e Shqiptareve ne Mal te Zi. Pas replikave me Kadaren nje kohe, Sales nje gazetar ia beri nje pytje: Cka mendoni per replikat ne mes te Kadares dhe Qosiqit, Sala tha; Nuk e kam percjell kete replike, por e di qe nuk mund te behem keso krasimeve nemes te pabarabrteve.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    Rexhep Qosja është bo si Shaban Qosja

"Ja Cufe me u grritz"

Nuk ja pjerdh kush në Kosov, kështu që vje e ha mutt në Shqipëri

Regjep Qosiqi ka kopjuar disa vepra te dikuj e eshte ba akademik. T
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Sepse pritet qe te jete prijesi yne i ardhshem. Ta dime ne budallenjte nga akademiku Qose se si do jete ky i riu...
    A kuku per neve kush eshte ba me i shkrua Sales diqka!!!!!!
    Sala ia rrsa kepen midis goje kesaj mbeturine te revolucionit demokratik te 97-tes.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Eshte thjeshte nje perpjekje per ta terhequr ne polemika te pafund z.Kadarene.

Kadare e ka shprehur ne kohe dhe qarte ato qe ai mendon per politiken shqiptare ne Ballkan dhe se nuk besoj se ai do te bjere ne kurthin e Qoses dhe frymezuesve te tij.

Shqiptaret do te largojne me bindje dhe me kurajo civile zjarrvenesit dhe frymezuesit e tyre.
    haaaaaa lexoje kadaren se foli dhe ,,,

ti si zhurmues i pd po na del si saliu te terheqesh fjalet,,

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Kadareja foli, edhe pse jo aq konkretisht, por foli me pjekurine dhe logjiken e intelektualit, qe nuk hedh ne asnje zjarr te ndezur benzine, sic eshte ky shkrim tendencioz dhe inatcor i Qoses. Me vjen vertet keq per kete pene te njohur studjuesi, por pene te thyer politikani.
    -Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Hahahahahaha
    Stigmatizimi me i spikatur qe i ka bere berishizmit, si diktaure e genjeshtres, mashtrimit dhe hajnise.
    Shifni si hidhen perpjete llumi i kombit more ata qe perkrahin diktaturen, genjeshtren, e hajnine. Slene gje pa thene akademikut vetem se thote nje te vertete.
    Eh cfare grushti prej intelektuali gjith zgrropsave te Salise qe te ky sit mbahen me hater.
    Rrofsh 100 o rexhep se sje kot akademik e skane ngel zgrropsat me te vlersu thjeshte se kane nga nje pc para duarve.
    Albania Uber Alles

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Juanito2

sikur ky te shkruante,me mire te themi t'i sherbente genjeshtres,pra berishes,keta analistet anonim do ta nderonin pa mase

E po,shkrimtari i Popullit te Ndaluar,shkrimtari qe na solli Porosine e Madhe,shkrimtari i Historise se Letersise dhe shume veprave tjera,si Vdekja me vjen prej syve te tille,nuk eshte ne sherbim te genjeshtres.
    Ky,si asnje tjeter diti ta mbroi ceshtjen shqiptare.Foli dhe shkruajti per kombin e vete,edhe atehere kur "intelektualet" si tetovamass,Shkupit,kryeqytetit te maqedonise nuk guxonin t'i thenin Shkup,por Skopje.

Citim Postuar më parë nga unreal Lexo Postimin
    Juanito2

sikur ky te shkruante,me mire te themi t'i sherbente genjeshtres,pra berishes,keta analistet anonim do ta nderonin pa mase

E po,shkrimtari i Popullit te Ndaluar,shkrimtari qe na solli Porosine e Madhe,shkrimtari i Historise se Letersise dhe shume veprave tjera,si Vdekja me vjen prej syve te tille,nuk eshte ne sherbim te genjeshtres.
    Ky,si asnje tjeter diti ta mbroi ceshtjen shqiptare.Foli dhe shkruajti per kombin e vete,edhe atehere kur "intelektualet" si tetovamass,Shkupit,kryeqytetit te maqedonise nuk guxonin t'i thenin Shkup,por Skopje.
    Qosiqi, ne zgjedhjet mas lufte ka fituar 0,05%, kurse Rugova 65%.
    Qosiqi me rroba te grave ka ikur ne kohen e bombardimeve te NATOS ne Kosove, dhe prej Bllace njerzit e Fatos KLosit e kan marr dhe e kan derguar ne vilat e Enverit. Ky eshte fakti per Qosiqin, qe tashti deshiron te beje revolucione ne Shqiperi. Vdekje Qoses dhe Jete te gjate atyre qe jan per te miren e Shqiperise. Rrnoft Sala, Joza, Basha.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Te lumte Qosja per kete dor shkrime,vetem se duhet ta kritikosh edhe Ramen.

Ata qe e kritikojne Akademikun Regjep Qosja,ose jan Injorant ose jan Tradhetar,inshalla jan Injorant.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101
    [QUOTE=Antimafia;3003338]Rexhep Qosja është bo si Shaban Qosja

"Ja Cufe me u grritz"

Nuk ja pjerdh kush në Kosov, kështu që vje e ha mutt në Shqipëri

Bravo ... Ket mendim kam dhe une ....

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •