O ti avdi ibrahim muti,ti bre kriminel mos u merr me nana te huja shum,se mjaft ua ke kall zemrat shum nanav deri sa ke qen ne mbrojtjen popullore te ish jugosllavis,si sherbyes kryesor i udb-s se asaj kohe,te kujtohet shum bukur kur nje nane e nje trimi ne krush kur eshte alivanosur ne oborrin e shtepis se vet,kur te ka par ty ne oborr dhe te ka bertit"jo djalin tim nuk ta jap"e tash po atyre nanave edhe veshket po u nderron,po ti o majmun me nofken llapi,pse po e korit llapin,kjo eshte nje pjese e kosoves,e jo nje pjese e krimineleve si ti.Edhe llogarite qe ta din dikush edhe adresen e shtepis,e ruju se po vjen ndokush e po ti nderron dy veshket.
Jo mor zotrote, se ti je ai qe po mbeshtet Marty-n me keto qe thua............ti je ai qe po ndan veshke e organe tjera ketu e jo une...........qe do thote ti dhe Marty po mendoni ngjajshem.........po une e kuptoj qe ke tru te zogut dhe s'din me shume, por ama ka te tjere qe t'i marin per te verteta keto qe thua.
Po sikur te mbyllej kjo tema? Mbase do te ishte me mire.
....shum e etur paske qen per muhabet......
Martyn e mbeshtesin ata qe jan kunder Thaqit e UCK-s.
...me ato qe tham une ato jan pjes e lojes sime ....po le te urdherojn edhe le te vin le te me hetojn edhe mua ....skam asgje kunder ....fundit i fundit folin deshmit edhe e verteta del ne sheh....edhe ju qe jeni ne dyshim te kesaj pune mbeteni te me done dh.era....
Jam rrit pa nanė,po te kisha pas mundesi veq ta shof,do e kisha pyet edhe per veshket qe ti ia paske pas dhėn,por ajo me ka vdek sa un isha femi.Por un do ta plotesoj ty deshiren,nese e vertetoj se ti je ai qe Seleukeia po mendon,nuk mendoj se do kesh rastin te komentosh me tutje ne forum.Shifemi.
Krijoni Kontakt