Close
Faqja 95 prej 106 FillimFillim ... 45859394959697105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1059
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar mė parė nga Hard Lexo Postimin
    ....a je interesum per naj Veshk , zemer , mushkri ,,,,
    nejse ty ti vnojm edhe t'kafshve se ashtu kshtu te shkojn ....e me ti vnu t'njerit tutna na des kejt ...shkon posht...
    a keni ndonji veshk,a ju ka mbet,po u paskan mbet me afat te skaduar,tash nuk mundeni me i shit ne evrop,e asaj zonjes doni me ja shit,po mos more burr me afat te skadum,ah me falni,ndoshta keto i keni te fresketa,qe i keni marr tani nga ajo vajza e mitur qe u gjet ne mal e vdekur,te ciles ia kishit marr te gjitha,vetem skeletin e kishit hudh ne mal.Po ti a po shet trimni qe po shet veshkė te shqiptareve,po ne forum te shqiptareve.Po keta mos mendo se kan marr veshk prej serbeve,jo zotni,se komandantin kryesor seb e kan pas,e ai nuk i ka leju me prek kah serbet,por ka qen akcion i thacav,halitav etj.me serbin dhe ne marrveshje me evropen qe me u marr organet nga shqiptaret e me i shit ne qendren e grumbullimit ne holand,por keta persona qe ua kan qit keto krimet e bera ne fush keta jan dhe bashkeshitesit e organeve te shqiptareve,por tash me nje lekur tjeter,si mbrojtes te te drejtave te njeriut.Por turpi mbi turpet eshte kur krimineli mbrohet me kembengulje,nga disa si ju,por ndoshta edhe ti je njeni nga ata te cilet e keni ndihmu kete bisnes,por duhet ta dini qe ende britmat e atyre te cilet i keni operu pa anastezion,vetem duke i alivanos me (cekic)qekiq,kan me ju percjell deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Sharri-Liburna
    ...kur vejn shoqi jot ketu e shprehet ket menyr , na paraqitemi keshtu tu shit veshka ....thjesht o m'zat qoke po luj me llojin tond edhe seuleksia....

,por duhet ta dini qe ende britmat e atyre te cilet i keni operu pa anastezion,vetem duke i alivanos me (cekic)qekiq
    ....po po une isha ai me Cekic 5 kg qe i alivanosesha ....

aki nevoj per nji anastezion ti , spritoj qat pun e kam
    ani rugovist dy her pa pare ta boj .....
    ...mos u tut nuk te ndrrojm kurgjo , veq t'qelmi edhe t'mshelmi....

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    ...kur vejn shoqi jot ketu e shprehet ket menyr , na paraqitemi keshtu tu shit veshka ....thjesht o m'zat qoke po luj me llojin tond edhe seuleksia....

....po po une isha ai me Cekic 5 kg qe i alivanosesha ....

aki nevoj per nji anastezion ti , spritoj qat pun e kam
    ani rugovist dy her pa pare ta boj .....
    ...mos u tut nuk te ndrrojm kurgjo , veq t'qelmi edhe t'mshelmi....
    Ti mor djale, nga ēmenduria po shkruan?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Ti mor djale, nga ēmenduria po shkruan?
    ...jo nga evropa, shtetet skandinave....

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    a keni ndonji veshk,a ju ka mbet,po u paskan mbet me afat te skaduar,tash nuk mundeni me i shit ne evrop,e asaj zonjes doni me ja shit,po mos more burr me afat te skadum,ah me falni,ndoshta keto i keni te fresketa,qe i keni marr tani nga ajo vajza e mitur qe u gjet ne mal e vdekur,te ciles ia kishit marr te gjitha,vetem skeletin e kishit hudh ne mal.Po ti a po shet trimni qe po shet veshkė te shqiptareve,po ne forum te shqiptareve.Po keta mos mendo se kan marr veshk prej serbeve,jo zotni,se komandantin kryesor seb e kan pas,e ai nuk i ka leju me prek kah serbet,por ka qen akcion i thacav,halitav etj.me serbin dhe ne marrveshje me evropen qe me u marr organet nga shqiptaret e me i shit ne qendren e grumbullimit ne holand,por keta persona qe ua kan qit keto krimet e bera ne fush keta jan dhe bashkeshitesit e organeve te shqiptareve,por tash me nje lekur tjeter,si mbrojtes te te drejtave te njeriut.Por turpi mbi turpet eshte kur krimineli mbrohet me kembengulje,nga disa si ju,por ndoshta edhe ti je njeni nga ata te cilet e keni ndihmu kete bisnes,por duhet ta dini qe ende britmat e atyre te cilet i keni operu pa anastezion,vetem duke i alivanos me (cekic)qekiq,kan me ju percjell deri ne vdekje.
    shko vete nanen tane a i ka skadue afati a i ka pilqye a jo veshka
    idioti i poshter
    edhe ti ndoshta habitesh e i thue veti shqiptar
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Me keto lloj komentesh nuk i duhesh as PDK-s as dreqit e te birit zotri!Pse perzieni nenat e shkreta ne kacafytjet tuaja? Njerez pa logjik!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Keto komente nuk na duhen neve shqiptareve, thuj me mire e panjohura..........se kjo pune s'e lendon vetem PDK-ne, por te gjithe neve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ....kush lendohet ne bejm riparimin e zemrav te lenduara....

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    ....kush lendohet ne bejm riparimin e zemrav te lenduara....
    Po pak tru per veten, nuk gjete?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Keto komente nuk na duhen neve shqiptareve, thuj me mire e panjohura..........se kjo pune s'e lendon vetem PDK-ne, por te gjithe neve.
    Me keto lloj komentesh nuk i duhesh as PDK-s as dreqit e te birit zotri!Pse perzieni nenat e shkreta ne kacafytjet tuaja? Njerez pa logjik!
    Nese me ke kuptua perfshiva te gjitha me at ne bold!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •