Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Kurani si dhe puna e ju disave ketu eshte dyftyresh.
    Ne nje sure thot duaj e ne tjetrn duhet te vriten.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Kurani si dhe puna e ju disave ketu eshte dyftyresh.
    Ne nje sure thot duaj e ne tjetrn duhet te vriten.
    Mos shpif, se askund nuk thote duaje te keqin. Por na meson se si te sillemi, me te keqin, te mirin etj.
    Paqë

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Mos shpif, se askund nuk thote duaje te keqin. Por na meson se si te sillemi, me te keqin, te mirin etj.
    Ku shpifi ai??

Hap sytë lexo pra se si iu mëson ju Kurani, të na luftoni neve?? Ju bythqira doni të na luftoni në tokë tonë.

29. Luftoni ata që nuk besojnë All-llahun e as botën tjetër, nuk e konsiderojnë të ndaluar (haram) atë që e ndaloi All-llahu dhe i dërguari i Tij, nuk besojnë fenë e vërtetë, prej atyre të cilëve u është dhënë libri, derisa ta japin xhizjen në dorë e duke qenë të mposhtur.

Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Ku shpifi ai??

Hap sytë lexo pra se si iu mëson ju Kurani, të na luftoni neve?? Ju bythqira doni të na luftoni në tokë tonë.

29. Luftoni ata që nuk besojnë All-llahun e as botën tjetër, nuk e konsiderojnë të ndaluar (haram) atë që e ndaloi All-llahu dhe i dërguari i Tij, nuk besojnë fenë e vërtetë, prej atyre të cilëve u është dhënë libri, derisa ta japin xhizjen në dorë e duke qenë të mposhtur.
    Si ka then ajo kenga: Vetem parja, vetem parja e con ujtin perpjete .... Nuk thot vetm Allahu e con ujtin perpjete
    Revolution 1848

Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Ku shpifi ai??

Në islam shum janë shkruajtur rregulla për gjendjen e feve tjera në shtetin islam.Pra këtu gjithmon bëhet fjalë kur ka shtet islam.Dhe këtu ka koncesus midis tërë ulemave [dijetarëve] islam.Dhe është nji rregull e përgjithshme në shtetin islam e ajo është se : çdo bashkësi fetare joislame siç janë krishterët ,çifutët,hindusët,zjarrputistët..etj,kanë garancat për sigurinë dhe mirëqenien e tyre dhe këto garanca hynë në fuqi atë moment kur ata shtetit islam i paguajnë nji sasi parash [kjo është shumë simbolike], që ata të mos marrin pjesë në : ushtritë dhe ekspeditat ushtarake të muslimanëve [pra janë të lirë nga shërbimi ushtarak totalisht], që të jenë të lirë në ceremonit dhe ritet e tyre fetare, me atë shumë ata paguajnë sirurinë e tyre personale, mallin ,gjakun dhe nderin.Pra shteti islam e ka obligim që ti mbron jetët,objektet,pasuritë,sigurinë dhe nderin e tyre.Bile është nji hadith i Profetit tonë ku thotë : Kush e vretë nji dhimi [krishter ose çifut] pa të drejtë dhe pa hak,vendi i tij është xhehennemi.
    Bile ata kanë të drejtë të gjykohen sipas traditave të tyre pra me ligjet e tyre e që neve sot muslimanëve nuk na lejohet nga asnji sistem në botë që ne të gjykojmë me ligjin islam në mesin tonë.
    Dhe kjo që u tha është vërtetuar edhe në historinë islame

Ajeti në fjalë është pak më i gjatë dhe thotë :
    29. Luftoni kundër atyre të cilët nuk besojnë Allahun, as Ditën e Fundit, që nuk heqin dorë nga ajo që ka ndaluar Allahu dhe i Dërguari i Tij, kundër atyre nga popujt e Librave të Parë (jehudi e të krishterë) që nuk pranojnë fenë e së vërtetës (Islamin), derisa ata ta paguajnë Xhizjen (taksë e mbledhur nga popullsia jomuslimane e cila është nën pushtetin dhe mbrojtjen e shtetit musliman) me vullnet dhe përulje dhe ta ndjejnë veten të nënshtruar. Pra kjartë këtu është fjala kur ka shtet islamik dhe shteti vendos se çka do të bën me to.Shteti islam vendos a do ti luftoj ata me luftë ose në forma tjera mvaret se çfarë dëmi dhe rreziku pritet prej tyre.Dëmi nga ata ma i madh është sepse bëjnë zullum në tokë pra vrajse dhe çrregullime të mëdha si dhe prostitucionin,sodominë ...etj.
    Islami si fe nuk toleron që ndonji ideologji ose fe tjetër të jetë dominante dhe i lufton tërë fetë dhe ideologjitë tjera por me qytetarët e saj që nuk janë musliman pra ka kodeks strikt dhe të veçantë siç e shpjeguam më lartë.Dhe normal kjo është ligj universal dhe i përkryer nga çdo ligj tjetër njerëzor.
    Nëse e shiqon gjendjen sot dhe e krahason atë me ligjin islam ka shum dallim të madh dhe tërë këto sisteme laike janë për shkatërrimin e racës njerëzore,njerëzit janë rënduar nga taksat dhe pagesat e pafundme që shum njerëzve ua rëndojnë jetën dhe jetën e kan bërë sikur robotikë,janë shtuar vjedhjet,mashtrimet,kamatat,prostitucioni,vrasjet, shtypjet e të gjitha formave dhe tani njeriu është bërë rob i vetvetes së tij.
    NË FJALIMIN E TIJ,SHEJTANI DUKE JU DREJTUAR SHËRBËTORËVE TË TIJ TË KEQ JU THOTË :
    NUK MUNDET TI NDALOJMË MUSLIMANËT QË TË MOS SHKOJNË NËPËR XHAMIJA, POASHTU NUK MUNDET QË TI NDALOJMË QË TË MOS E MËSOJNË KURANIN DHE TA MËSOJNË TË VËRTETËN.NUK KEMI MUNDËSI QË TI NDALOJMË PËR TË MOS PASUR LIDHJE TË PËRHERSHME ME ALLAHUN SEPSE KUR ATA TË VËNDOSIN KËTË LIDHJE ME ALLAHUN ATËHER NUK DO TË KEMI KURFAR FUQIE NDAJ TYRE.
    PËR KËTË SHKAK LERENI ATA LE TË SHKOJNË NËPËR XHAMIJA.LERENI JETËN E TYRE PRIVATE MIRËPO VJEDHJANI ATYRE KOHËN NË MËNYRË QË TË MOS VËNDOSIN KONTAKT ME ALLAHUN.DHE KJO ËSHTË AJO QË UNË KËRKOJ PREJ JUVE O JU SHËRBËTORË TË MIJ.LARGONI VËMNDJEN E TYRE QË TË MOS KEN LIDHJE ME KRIJUESIN E TYRE GJATË TËRË DITËS.
    Si do ta realizojmë këtë? Pyetën shërbëtorët.
    BËNI ATA QË TË ANGAZHOHEN PËR GJËRA TË KOTA NË NDËRKOHË GJENI DHE KRIJONI PËR TO KURTHA TË PANUMËRTA ME QËLLIM QË MENDJET E TYRE TË JENË TË NXËNURA - JU PËRGJEGJ AI.
    THIRRNI ATA QË TË HARXHOJNË DHE TË HARXHOJNË,TË SHKAPËRDERDHIN,TË SHKAPËRDERSHIN,TË SHKAPËRDERDHIN.BINDNI GRATË E TYRE QË TË SHKOJNË DHE TË PUNOJNË ME ORË TË TËRA,KURSE BURRAT BINDNI QË TË PUNOJNË 7 DITË NË JAVË, 10-12 ORË NË DITË.PENGONI QË KOHËN E LIRË TË MOS E KALOJNË ME FËMIJËT E TYRE.SEPSE KUR FAMILJET E TYRE DO TË NDAHEN,SË SHPEJTI NË SHTËPIT E TYRE NUK MUNDET TË GJEJNË REHATI DHE PREHJE NGA SHKAKU I PRESIONIT TË PUNËS.
    STËRNGARKONI MENDJET E TYRE QË TË MOS JENË NË GJENDJE QË TA DËGJOJNË ATË TINGULLIN E BUTË,TË KËNDSHËM DHE KUMBUES NË NDËRDIJEN E TYRE [që vjen nga mbrendësia e tyre,intuita].MASHTRONI KONSTANT DHE NONSTOP QË TI MBAJNË NDEZ RADIOKASETOFONAT NË MAKINAT E TYRE DHE TELEVIZORAT, DVD-JAT DHE TËRË GJËRAT TJERA NËPËR SHTËPIT E TYRE.
    MUNDOHUNI QË NË ÇDO PUNTORI,RESTORAN DHE LOKAL NË TËRË BOTËN QË TË LISHOHET MUZIKA NONSTOP.KJO DO TA STËRNGARKON MENDJET E TYRE DHE KJO DO TUA SHKATËRRON LIDHJEN E TYRE ME ALLAHUN.
    MBUSHNI TAVOLINAT E TYRE ME LLOJ-LLOJ REVISTASH,GAZETA DHE TABLOIDE TË NDRYSHME.BOMBARDONI MENDJET E TYRE ME PLLAKATA PËRGJAT RRUGËVE DERISA VOZITEN.MBUSHNI KUTIJAT E TYRE POSTARE ME LLOJ-LLOJ GJËRASH PA LIDHJE,KATALOGJE,ANKANDE,BËNI ATYRE OFERTA GRATIS PËR PRODHIME TË NDRYSHME,SHËRBIME DHE PËR SHPRESA TË RREJSHME.NË FAQET E PARA TË ÇDO GAZETAVE VËNDONI FEMRA TË BUKURA DHE TËRHEQËSE MANEKENE ME QËLLIM QË BURRAT TË BËHEN TË PAKËNAQUR ME GRATË E TYRE AHAHAHAHAHAHA. KJO ME SHPEJTËSI DO TI SHKATËRRON FAMILJET E TYRE.
    BËNI ATA QË TA TEPROJNË EDHE NË KOHËN E REKREACIONEVE ME QËLLIM QË TË KTHEHEN TË STËRLODHUR DHE TË RRASKAPITUR,TË NGACMUAR,TË EMOCIONUAR DHE NERVOZ DHE TË PA PËRGATITUR PËR JAVËN E ARDHSHME PUNUESE.
    MOS I LEJONI QË TË DALIN NË NATYRË DHE TË MAHNITEN ME KRIJIMIN E ALLAHUT,NË VEND TË KËSAJ DËRGONI NËPËR BASTORE DHE DISKOTEKA ETJ.
    BËNI QË TË JENË TË NXËNË,TË NXËNË,TË NXËNË QË KUR TË TAKOHEN DHE TË BISEDOJNË PËR TEMA FETARE DHE SHPIRTËRORE,NXITENI NË FJALIME TË KOTA DHE TË PADOBISHME QË NË FUND TË NDAHEN DHE TË IKIN ME NDJENJA KONFUZE.
    NË MËNYRË PALIDHJE MUNDËSOJANI ATYRE QË TË MIRREN VETËM ME EGON E VETË DHE KËRKESAT E TYRE.POR KENI KUJDES QË TI STËRNGARKONI JETËT E TYRE ME AQ PUNË TË KOTA ME QËLLIM QË TU MOS U MBETI ASPAK KOHË DHE FORCË QË TË KËRKOJNË DIÇKA NGA ALLAHU.
    SË SHPEJTI DO TË FILLOJNË QË TË MBËSHTETEN NË FUQINË E TYRE,DUKE SAKRIFIKUAR EDHE SHËNDETIN E TYRE DHE FAMILJET NË EMËR TË ATYRE PUNËVE TË MIRA.
    ME TË VËRTETË NA DO TË FITOJNË,DO TË FITOJMË,DO TË FITOJMË.KJO ISHTE KONFERECA E PARË.SHRËBËTORET E KËQINJ JA MËSYNË RRUGËVE TË TYRE ME ENTUZIAZËM TË MADH DHE TË PAPARË QË TI KRYEJNË DETYRAT E TYRE....
    A MENDONI SE SHEJTANI JA KA ARRITË QËLLIMIT????????
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Në islam shum janë shkruajtur rregulla për gjendjen e feve tjera në shtetin islam.Pra këtu gjithmon bëhet fjalë kur ka shtet islam.
    Dhe këtë shtet islam që dënon të krishterët me një gjobë të vazhdueshme permanente që quhet xhizje, ju doni ta krijoni me revolucion islamik.

Pavarësisht nga këto, çfarë i duhet shqiptarit një shtet islam? Edhe me çfarë logjike e quan veten shqiptar, kur kërkon shtet islam (arab)?

Islami si fe nuk toleron që ndonji ideologji ose fe tjetër të jetë dominante dhe i lufton tërë fetë dhe ideologjitë tjera por me qytetarët e saj që nuk janë musliman pra ka kodeks strikt dhe të veçantë siç e shpjeguam më lartë.
    Islami kërkon që të jetë vetë dominant, dhe mënyra më e mirë është xhizja ashtu siç shkruan në kuran, sepse kështu i detyroni njerëzit me shtrëngim ekonomik, që të bëhen arabë medoemos, sepse dikush nuk ka bukë të hajë, e ju e detyroni të paguajë xhizje vetëm pse nuk është musliman.

NË FJALIMIN E TIJ,SHEJTANI DUKE JU DREJTUAR SHËRBËTORËVE TË TIJ TË KEQ JU THOTË :
    NUK MUNDET TI NDALOJMË MUSLIMANËT QË TË MOS SHKOJNË NËPËR XHAMIJA, POASHTU NUK MUNDET QË TI NDALOJMË QË TË MOS E MËSOJNË KURANIN DHE TA MËSOJNË TË VËRTETËN.NUK KEMI MUNDËSI QË TI NDALOJMË PËR TË MOS PASUR LIDHJE TË PËRHERSHME ME ALLAHUN SEPSE KUR ATA TË VËNDOSIN KËTË LIDHJE ME ALLAHUN ATËHER NUK DO TË KEMI KURFAR FUQIE NDAJ TYRE.
    PËR KËTË SHKAK LERENI ATA LE TË SHKOJNË NËPËR XHAMIJA.LERENI JETËN E TYRE PRIVATE MIRËPO VJEDHJANI ATYRE KOHËN NË MËNYRË QË TË MOS VËNDOSIN KONTAKT ME ALLAHUN.DHE KJO ËSHTË AJO QË UNË KËRKOJ PREJ JUVE O JU SHËRBËTORË TË MIJ.LARGONI VËMNDJEN E TYRE QË TË MOS KEN LIDHJE ME KRIJUESIN E TYRE GJATË TËRË DITËS.
    Në fjalimin e tij, demoni i shkretëtirës që paraqitet gjatë delireve të kërpudhave narkotike, u tha arabëve të kërpudh-narkotizuar:

NUK MUND T'U THEMI NJERZVE BËHUNI ARABË, POR DO TË PËRDORIM MËNYRËN MË TË MIRË, DO T'I BËJMË MUSLIMANË, QË ATA TË MË BESOJNË MUA, PASTAJ DO TU THEMI SE UNË ZOTI I GJITHËSISË, KAM VENDOSUR QË SHTËPIA E SHENJTË TË JETË NË ARABI, UNË KRIJUESI I GJITHËSISË SË PAKUFISHME, KAM VENDOSUR QË PROFETI TË JETË ARAB, SËRISH KAM VENDOSUR QË KURANI TË ZBRESË ARABISHT, SËRISH KAM VENDOSUR QË KURANI TË SHKRUHET NË ARABISHT, KAM VENDOSUR QË NJERËZIT TË MARTOHEN LIRISHT ME ARABË, DHE QË LIRISHT TË ASIMILOHEN NË ARABË. ARABIZIMI NUK VËREHET, ËSHTË I PADUKSHËM, PËRDERISA KRYHET ME URDHËR TIM, SEPSE UNË JAM ZOTI QË KRIJOVA TËRË GJITHËSINË E PAKUFISHME.

MBUSHNI TAVOLINAT E TYRE ME LLOJ-LLOJ REVISTASH,GAZETA DHE TABLOIDE TË NDRYSHME.BOMBARDONI MENDJET E TYRE ME PLLAKATA PËRGJAT RRUGËVE DERISA VOZITEN.MBUSHNI KUTIJAT E TYRE POSTARE ME LLOJ-LLOJ GJËRASH PA LIDHJE,KATALOGJE,ANKANDE,BËNI ATYRE OFERTA GRATIS PËR PRODHIME TË NDRYSHME,SHËRBIME DHE PËR SHPRESA TË RREJSHME.NË FAQET E PARA TË ÇDO GAZETAVE VËNDONI FEMRA TË BUKURA DHE TËRHEQËSE MANEKENE ME QËLLIM QË BURRAT TË BËHEN TË PAKËNAQUR ME GRATË E TYRE AHAHAHAHAHAHA. KJO ME SHPEJTËSI DO TI SHKATËRRON FAMILJET E TYRE.
    BËNI ATA QË TA TEPROJNË EDHE NË KOHËN E REKREACIONEVE ME QËLLIM QË TË KTHEHEN TË STËRLODHUR DHE TË RRASKAPITUR,TË NGACMUAR,TË EMOCIONUAR DHE NERVOZ DHE TË PA PËRGATITUR PËR JAVËN E ARDHSHME PUNUESE.
    MBUSHNI TAVOLINAT E TYRE ME REVISTA ISLAMIKE, ILMIHALLE, TAKVIME, LËSHONI ILAHI NËPËR BASTORE, KAFENE, AUTOBUSE, ETJ. NUK MUND TUA NDALONI NATYRËN E BUKUR SHQIPTARE, POR DO TËI HABISIM ME GJËRA TË KOTA, DO T'I THËRRASIM NË XHAMI 5 HERË NË DITË. MBUSHNI QYTETET E TYRE ME MEGA-QEN-LEHJE, LE TË LEHIN QENTË SHQIPTARË QË NA SHËRBEJNË NEVE ARABËVE. - KËSHTU THA DJALLI I SHKRETËTIRËS, DJALL I KUQ ME BRIRË QË QUHET ALLAH, KUR ARABËT I KAPI DELIRI I KËRPUDHAVE NARKOTIKE.

NË MËNYRË PALIDHJE MUNDËSOJANI ATYRE QË TË MIRREN VETËM ME EGON E VETË DHE KËRKESAT E TYRE.POR KENI KUJDES QË TI STËRNGARKONI JETËT E TYRE ME AQ PUNË TË KOTA ME QËLLIM QË TU MOS U MBETI ASPAK KOHË DHE FORCË QË TË KËRKOJNË DIÇKA NGA ALLAHU.
    BËJINI ROBËR, MOS TË MENDOJNË FARE PËR VETE, POR VETËM PËR MUA, PËR ALLAHUN. NË VEND SE TË HAJNË MËNGJES, LE T'IA DHUROJNË ATË DIKUJT TJETËR, DHE KËTË NË EMËR TIMIN, NË MËNYRË QË EMRI IM TË BËHET SA MË I FAMSHËM. NË VEND SE TË KUR T'U NDIHMOJNË TË VARFËRVE LE TA BËJNË NË EMËR TIMIN NË MËNYR QË EMRI IM TË PËRMENDET DHE TË BËHET EMËR I DËGJUAR I FAMSHËM. KUR PRESIN KAFSHË, SËRISH LE TI PRESIN NË EMËR TIMIN.

PUNA E PARË QË BËHET ËSHTË TË SHAJMË SA MË SHUMË PERËNDITË VENDËSE. ILIRËT NUK JANË ILIRË KUR MË BESOJNË MUA PERËNDISË ARABE. KY ËSHTË HAPI I PARË DREJT ASIMILIMIT. PRANDAJ DO T'I SHANI PERËNDITË PAGANE, FESTAT PAGANE, ZAKONET PAGANE, SEPSE GJITHË KËTO JANË TË ILIRËVE, DHE UNË ALLAHU I ARABISË I URREJ ILIRËT SEPSE ATA JANË RACË E BARDHË E NUK JANË TË ZI SIKUR NE ARABËT.

Pas shumë shekujsh, diku kah viti 2010, demoni i shkretëtirës, Allahu me brirë të kuq tha:

O ARABËT E MI TË ZINJ, O RACA IME E ZEZË, JAM I LUMTUR QË NË MESIN E ILIRËVE KAM NJË NUMËR TË MADH QENSH QË LEHIN PËR MUA, NJË NUMËR TË MADH KLYSHËSH, QË PËRMENDIN EMRIN TIM, BËRTASIN ME EMRIN TIM, ATA MUA MË SHËRBEJNË SIKUR QENI TË ZOTIT, DHE UNË KAM SHKATËRRUAR ATË SHQIPTARINË E MALLKUAR, E NDJEJ FUNDIN E SAJ. JU LUMTË PËR 500 VITE MASAKËR E TERROR NË EMRIN TIM, SEPSE ATO SOLLËN REZULLTATIN E DËSHIRUAR. NE UA QIMË NËNËN ATYRE, DHE ATA PO NA THONË BABA, AH SA MIRË. - Kështu tha demoni me brirë të kuq, Allahu i shkretëtirës.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Proskriptor, cfar te te them vecse mundohu ti analizojsh me mire ato ajete qe keshjellur dhe do te shikojsh se ate qe thua ti nuk ka fare kuptim, dhe se Kurani dhe feja islame nuk udhezojne vrasjen e ateisteve, por udherojne per lufte kunder atyre qe meren me intriga dhe veten e tyre ii kane perkushtur djalit.
    Keta njerez qe tan kohen mundohet te bejne kerdi mbi popullate, keta jane njerezit qe urdheron Kurani te luftohen , e jo njerezt e thjeshte.

Shiko se ne cfar shoqerije jeton!!!
    Amerka psh eshte shtet 380 milion banoresh, dhe mbi 98% e pasuris totale te amerikes eshte ne duart e 1.5 % nejrezve qe jetojne ne Amerike!!!!
    Mos valle keta njerez qenkan aq shum te zgjuar ah ?!!!
    Sa per info nuk jane te zgjuar, jo, por veprojne me intriga, duke kontrolluar pushtetin e ku ta di une se cfar dhe duke sjellur ligje nga te clat vetem ky 1.5 % ka fitim 98.5 % ka humbje.

Akoma me interesante eshte se elita boterore qe perseri per mes intrigave mundohet te kontrolloh pasurine boterore, sot kontrollon mbi 60% te pasurse globale, dhe ate qe nuk kontrollon, jane shkretira dhe vende te tilla, cdo gje tjeter kontrollohet prej tyre.

Keta jane njerez qe duhet te luftohen, sepse keta permes intrigave te vjedhin pasurine tende, te vjedhin kafsheten e bukes , jo vetem kafshaten tende, por edhe kafsheten e femijeve te tu etj etj.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e ms13
    Anëtarësuar
    22-01-2009
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    192
    Per gjdoo ATEIST nga nje Plumb Ne Ball E MERITOJN
    Kurr Ne Jeten Time Nuk Dot Ndryshoj Veq Sa Me i Pelqy Dikujt

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga ms13 Lexo Postimin
    Per gjdoo ATEIST nga nje Plumb Ne Ball E MERITOJN
    Shko ere mesò shqip pepara se te nderhysh ne forumin e shqipeve!!!
    Jarigas

Grammar Maska e Segestani
    Anëtarësuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43
    Ata videot që ka sjellur 'Ndoshta' më pëlqejtën shumë,ishin shumë të qarta dhe gjithçka e vërtetë dhe këta gjëra i kan ditur shumica besoj,sepse ka këtej pari shumë intelegjentë që lodhën për të gjejtur një kritikë të vogël dhe ta lëshojnë,simboli i fesë Islame është ngjyra e bardhë dhe me të pastër se ajo ngjyrë nuk ka,dhe mundë të dilni të hudhni një sy se si tani është e mbuluar e gjithë vendi ynë nga ngjyra e bardhë.

Respekte
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •