Sikur nuk thashe ate gje. Pastaj nuk me duket mua qe Berisha eshte mbrojtes i institucioneve. Une di qe eshte kryeministri i Shqiperise i zgjedhur nga vota e popullit ne zgjedhje e lira e te rregullta. Nuk aprovoj aspak vrasjen e atyre 3 personave dhe argumentimin tim per kete gje e kam shkruar me pare ne kete teme. Berisha deri ne momentin qe ndodhen vrasjet kishte fituar shume politikisht ndersa reputacioni politik i Rames kishte marre fund. Faji per dhunen dhe shkaterrimet i mbetej atij. Pra kjo qe ndodhi nuk i interesonte aspak Berishes. Une i kam pare filmimet po aty ka shume gjera per te pare. Prandaj them le te pritet rezultati i ekspertizes. E me pas kushdo te jete fajtori te marri ate qe meriton. Qofte ky Berisha qofte ky Rama (qe per mendimin tim duhej te ishte thirrur ne prokurori per organizim protestash te dhunshme e skenar grusht shteti, gje qe nuk eshte bere ende nga prokurorja e shtetit).Ok, nqs ty te duket se Berisha eshte mbrojtesi i institucioneve dhe gardistet qe hapen zjarr zbatuesit e ligjit, I give up.
Krijoni Kontakt