Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 68
    Grammar Maska e Segestani
    Anëtarësuar
    21-01-2011
    Vendndodhja
    Sibiu
    Postime
    43

Berisha Ramës: As mos guxo më që të prekësh institucionet!

“Po guxove të prekësh sërish institucionet, do të kesh përgjigjen më totale”.
    Me këto fjalë, kryeministri Berisha i është drejtuar nga mbledhja e qeverisë liderit të opozitës, Edi Rama, duke e paralajmëruar që as të mos guxojë të organizohet sërish për të arritur dhunimin e institucioneve.
    “Çdo tentativë e tij ndaj prekjes së institucioneve, do të marrë ndëshkim dhe ky nuk është absolutisht një kërcënim”, deklaroi qartë Berisha.
    Duke i thënë sërish Ramës se në një rast të dytë, kurrë më s’do mund ta mendojë të dhunojë shtetin.
    “Do të marrësh vetëm atë që meriton kryebanditi, do të kesh përgjigjen më totale, do të ketë zero tolerancë, ndaj prekjes së çdo institucioni”, tha Berisha.
    “Le të paguajë zjarrvënës, të bëjë ç’të dojë, nuk do ketë kufizim të lirive të opozitës, le të protestojë sa të dojë në mënyrë paqësore.
    Kurse zotëria e tij, po e teproi, do të më detyrojë të mbaj fjalën e dhënë”, tha konkretisht Berisha ndaj Ramës.

#Shqipmedia

Mendoj se Kristaqi pas këtyre fjalëve do të tentojë dhe do të paguaj sërish njerëz që kryeminstri të mbaj fjalën,dhe jam shumë 'PRO' të goditet me forcë ndaj cdo personi që do të tentojë të prekë instuticionet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Segestani : 23-01-2011 më 15:44 Arsyeja: PS.
    Nganjiher urrej veten,por nganjiher urrej urrejtjen,se me ben te urrej veten.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Segestani Lexo Postimin
    “Po guxove të prekësh sërish institucionet, do të kesh përgjigjen më totale”.
    Me këto fjalë, kryeministri Berisha i është drejtuar nga mbledhja e qeverisë liderit të opozitës, Edi Rama, duke e paralajmëruar që as të mos guxojë të organizohet sërish për të arritur dhunimin e institucioneve.
    “Çdo tentativë e tij ndaj prekjes së institucioneve, do të marrë ndëshkim dhe ky nuk është absolutisht një kërcënim”, deklaroi qartë Berisha.
    Duke i thënë sërish Ramës se në një rast të dytë, kurrë më s’do mund ta mendojë të dhunojë shtetin.
    “Do të marrësh vetëm atë që meriton kryebanditi, do të kesh përgjigjen më totale, do të ketë zero tolerancë, ndaj prekjes së çdo institucioni”, tha Berisha.
    “Le të paguajë zjarrvënës, të bëjë ç’të dojë, nuk do ketë kufizim të lirive të opozitës, le të protestojë sa të dojë në mënyrë paqësore.
    Kurse zotëria e tij, po e teproi, do të më detyrojë të mbaj fjalën e dhënë”, tha konkretisht Berisha ndaj Ramës.

#Shqipmedia
    Bo paska dhene Sala fjalen do theri djalen... ,hajde kryeminister ordiner hajde.Kokerr legeni.Ky Sala ka rrjedhur fare, te gjithe e dime se Rama ka qene psikopat por ky me idiotirat qe flet po na e ben qe te duket strateg.E dyta pse po perflet nje te vdekur or mik kjo eshte shenje paburresie e legenlliku ,e ku e njef ti nga Kosova kush ishte Kristaqi ? Militante te mjere....
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Si skene filmi me duket kjo mua! Del kryeministri e kercenon sikur te jete kriminel e do te veri friken... pffff!
    Ca mendon ai se do trembet Edi Rama tani?? Epo me ate mendje te rri Saliu....

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Vetem ket gjuh njeh qelbesira me emrin edvin kristaqi,eshte dashte te mshelet ky idioit

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Vetem ket gjuh njeh qelbesira me emrin edvin kristaqi,eshte dashte te mshelet ky idioit
    Or mik e ka MBIEMRIN RAMA ,kristaqi ka vdekur ,po kaq te ndyre jeni sa edhe me te vdekurit merreni ?Edhe baba sales RAME e ka emrin .
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Si skene filmi me duket kjo mua! Del kryeministri e kercenon sikur te jete kriminel e do te veri friken... pffff!
    Ca mendon ai se do trembet Edi Rama tani?? Epo me ate mendje te rri Saliu....
    Rama nuk ka asnje aresye qe te frikesohet, sepse ai eshte nje shqiptar, nje kryetar bashkie dhe nje kryetar partie.

Mirepo Rama duhet me ne fund te kuptoje se ka interesa te tjera mbi interesat personale dhe partiake.

Veç kesaj ai duhet te kuptoje me ne fund se politika nuk eshte bojkot, bllokim, pushtim, dhunim, shantazh, por eshte kompromis.

Ai sot ne News 24 u tregua i gatshem per kompromis dhe ky eshte nje qendrim racional.

Po ashtu Berisha hoqi dore nga organizmi i manifestimit kunder dhunes.

Jane leshime te dyanshme, permes se cilave hapet rruga per bisedime permes te cilave do te arrihet nje kompromis qe ti kenaqe te dy palet.

Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Rama nuk ka asnje aresye qe te frikesohet, sepse ai eshte nje shqiptar, nje kryetar bashkie dhe nje kryetar partie.

Mirepo Rama duhet me ne fund te kuptoje se ka interesa te tjera mbi interesat personale dhe partiake.

Veç kesaj ai duhet te kuptoje me ne fund se politika nuk eshte bojkot, bllokim, pushtim, dhunim, shantazh, por eshte kompromis.

Ai sot ne News 24 u tregua i gatshem per kompromis dhe ky eshte nje qendrim racional.

Po ashtu Berisha hoqi dore nga organizmi i manifestimit kunder dhunes.

Jane leshime te dyanshme, permes se cilave hapet rruga per bisedime permes te cilave do te arrihet nje kompromis qe ti kenaqe te dy palet.
    Po me behet shume qejfi qe paskan arritur ne kete kompromis! Dakord qe Edi duhet te kuptoj ato qe ke shkruar ti, po edhe Saliu duhet te kuptoj qe nuk i ka lezet kryeministrit te nje vendi te flasi ne menyre te tille. Ne cdo konference per shtyp qe ben do flasi me fjale banale, ofenduese etj..... nuk di te bej nje diskutim sic i ka hije nje kryeministri.

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Po me behet shume qejfi qe paskan arritur ne kete kompromis! Dakord qe Edi duhet te kuptoj ato qe ke shkruar ti, po edhe Saliu duhet te kuptoj qe nuk i ka lezet kryeministrit te nje vendi te flasi ne menyre te tille. Ne cdo konference per shtyp qe ben do flasi me fjale banale, ofenduese etj..... nuk di te bej nje diskutim sic i ka hije nje kryeministri.
    Pikerisht! Shqiptaret po harxhojne kohe dhe energji duke u marre me njeri-tjetrin, kur para nesh si komb na jane paraqitur sfida shume me te larta.

mendimet e popullit live,ti ndegjojme ato me mire.

http://ntv-news.blogspot.com/

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Or mik e ka MBIEMRIN RAMA ,kristaqi ka vdekur ,po kaq te ndyre jeni sa edhe me te vdekurit merreni ?Edhe baba sales RAME e ka emrin .
    kam lexua per kristaqin qe kishte qen patriot i madh bash si i biri edvini,prandaj ja permenda emrin,dhe nuk eshte per turp qe edvini eshte i kristaqit

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •