Close
Faqja 81 prej 106 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 1059
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETĖVENDOSJE! DO TA BĖJĖ SHQIPĖRINĖ!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!

Thaēi, legjitim pėr Beogradin

anita 340,
    Ti voto pėr cilit tė duash , por , nuk ėshtė mirė tė votosh pėr kriminel , sepse , me dorėn tuaj po e kriminalizon vendin!

LVV ka hyr nė politik , jo pėr karrige , sic po thuash ti!

LVV ka bėrė opozitė qė gati 5 vjet!

Ata jo qė nuk u pėrfillen, po edhe u vranė!

Prandaj, e vetmmja mėnyrė qė tė lėvizin gjėrat nė drejtim tė duhur , e konsiderojn pjesmarjen nė parlament dhe tė inicojn ndryshime te kshtetutes dhe krijimin e shtetit tė pavarur (jo cfarė ėshtė sot , ku rreth 30% ėshtė ende e okupuar nga serbija) si dhe strukturimi i institucioneve tė serbis gati nė gjithė Kosoven!

Pastaj korrupcioni dhe krimi nuk mund te luftohet nga kriminelet!

Duhet tėpranojm se po te kishte shprehur interes Albini do teishte qė moti pjes e ndonjė partije politike tė llojit kriminal si pdk a ldk!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin

Kili

anita 340,
    Ti voto pėr cilit tė duash , por , nuk ėshtė mirė tė votosh pėr kriminel , sepse , me dorėn tuaj po e kriminalizon vendin!

LVV ka hyr nė politik , jo pėr karrige , sic po thuash ti!

LVV ka bėrė opozitė qė gati 5 vjet!

Ata jo qė nuk u pėrfillen, po edhe u vranė!

Prandaj, e vetmmja mėnyrė qė tė lėvizin gjėrat nė drejtim tė duhur , e konsiderojn pjesmarjen nė parlament dhe tė inicojn ndryshime te kshtetutes dhe krijimin e shtetit tė pavarur (jo cfarė ėshtė sot , ku rreth 30% ėshtė ende e okupuar nga serbija) si dhe strukturimi i institucioneve tė serbis gati nė gjithė Kosoven!

Pastaj korrupcioni dhe krimi nuk mund te luftohet nga kriminelet!

Duhet tėpranojm se po te kishte shprehur interes Albini do teishte qė moti pjes e ndonjė partije politike tė llojit kriminal si pdk a ldk!

Te shohim si do te shkojne gjerat me tutje Kili. Kjo sa i takon Vv.
    Ndersa une nuk dua te njollos gjithcka ne shtetin tim te ri. Do te pajtohesha me rezultatin e zgjedhjeve edhe nese do fitonte nje tjeter parti do te kritikoje gjithcka qe konsideroj se eshte bere gabim dhe do te perkrah cdo te arritur . Do te votoje ate qe mendoj qe ofron me shume nga kundershtaret pa marre parasysh se per cilen parti behet fjale.
    Dhe do te jem falenderues gjithe jeten time per ata qe na e sollen lirine. Nuk e besoj qe po bej dicka te keqe nese besoj me shume ne njerezimin.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

anita340,
    Nuk po kuptoj , cfar dėshiron te thuash me shprehjen:"Ndersa une nuk dua te njollos gjithcka ne shtetin tim te ri."

Ti nuk po e ndan partin nga shteti!!!

Kush poe njėllos shtetin kėtu?
    Shteti nuk njėlloset nėse dėshiron qė te jet sovarn dhe i pavarur , po pėrkundrazi , kur shteti ėshtė pa sovranitet nė rreth 30% te teritorit.
    Nuk njėlloset shteti duke dėshiruar zgjedhje te lira dhe tė drejta, po pėrkundrazi duke vjedhur votat e popullit!
    Nuk njėlloset shteti kur luftohet korrupcioni dhe krimi , por pėrkundrazi kur kultivohet korrupcioni dhe krimi i organizuar!

Pra , kėto jan dallimet esenciale nė mes koncepteve LVV e FER nė njėren anė dhe Pdk e Ldk nė anėn tjetėr!

Lirin nuk e ka sjell pdk , po lufta e popullit shqiptarė nė Kosovė!

Dhe antyrisht njerzit duhet tė besojnė nė njerzim, se alternativa ėshtė cnjerzimi !

anita340 , nuk ka lidhje kush fiton ne zgjedhje, sepse populli voton atė qė e don e beson ne tė.
    Por zgjedhjet do te duhet te jen te drejta, dhe vetėm tė drejta!

Tė pėrshėndes!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

Kili

anita340,
    Nuk po kuptoj , cfar dėshiron te thuash me shprehjen:"Ndersa une nuk dua te njollos gjithcka ne shtetin tim te ri."

Ti nuk po e ndan partin nga shteti!!!

Kush poe njėllos shtetin kėtu?
    Shteti nuk njėlloset nėse dėshiron qė te jet sovarn dhe i pavarur , po pėrkundrazi , kur shteti ėshtė pa sovranitet nė rreth 30% te teritorit.
    Nuk njėlloset shteti duke dėshiruar zgjedhje te lira dhe tė drejta, po pėrkundrazi duke vjedhur votat e popullit!
    Nuk njėlloset shteti kur luftohet korrupcioni dhe krimi , por pėrkundrazi kur kultivohet korrupcioni dhe krimi i organizuar!

Pra , kėto jan dallimet esenciale nė mes koncepteve LVV e FER nė njėren anė dhe Pdk e Ldk nė anėn tjetėr!

Lirin nuk e ka sjell pdk , po lufta e popullit shqiptarė nė Kosovė!

Dhe antyrisht njerzit duhet tė besojnė nė njerzim, se alternativa ėshtė cnjerzimi !

anita340 , nuk ka lidhje kush fiton ne zgjedhje, sepse populli voton atė qė e don e beson ne tė.
    Por zgjedhjet do te duhet te jen te drejta, dhe vetėm tė drejta!

Tė pėrshėndes!

Po shprehem me qarte atehere.

Une mendoj keshtu:shtetin e perbejne institucionet,institucionet i formojne partite politike e partite politike perbehen nga individet.
    Duke njollose te gjitha partite politike indirekt njollosim shtetin.Tani ti njollos PDK, ai tjetri Vv ai tjetri LDK e nje tjeter te gjitha bashke. Sepse ju po njollosni ketu.
    I thoni njeri tjetrit respektivisht partive perkatese te shitur.,hajna e te tjera epitete. Une jam kunder kesaj.

Shto raportin e D Martit. Pse njollos i huaji pse akuzon i huaji seshte edhe aq keq po qe kjo ti gezoje shqiptaret kjo po eshte per te marre malin. Tipat e tille(ti nuk perket aty) mandej ose jane te shitur (pa te holla konsideroj une) ose jane budallenje

Une nuk kam thene asnjeher qe lirine e ka sjelle PDK.nga e nxjerre ti kete. E kane sjelle Hashimi ,Ramushi ,Remi, Rexhepi ,Dauti ,Agimi,Saliu .............Llapi i forumit, me sa kam kuptuar edhe drenicaku ........E mijera te tjere qe tanime jane deshmore. Te gjitheve njesoj u jam mirenjohese per ate qe kane bere atehere. I respektoj per te mirat qe bejne per Kosoven sot dhe i kritikoj per te keqiat. Nuk kerkoj prej askujt te jete i persosur perderisa vet nuk jam e tille.

Do te doja shume krejt shume qe ne te benim zgjedhje qe do te ishin shembull per krejt boten. Nje gje e tille eshte utopi per momentin. Te presim edhe pak e deri atehere te jemi vete shembull per te tjeret rreth e rrotull.

Te pershendes edhe une ty.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Me kend po flet oj Anita,Kilit nuk ka shans ti thuash qe mos te perdor fjalor te till,,hijena,kriminel,e shum emra te till''!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838

Kili

anita340
    E vėrtet qė po shajm partitė!

Luftėtarėt e vėrtet nuk dalin me lavdata pėr vete.

Ke te drejt klur thua se institucionet pėrbėhen nga partitė.
    Por kur partit jan te kqija, dalin edhe institucionet e kqija , dhe respektivish nėse jan te mira!

Ata qė pėrkrahin martin , ja kan bėrė si " armiku i armikut tim , ėshtė mik!"
    Kjo nuk vlen pėr mua, bile jo nė kėtė rast!

LVV nuk pėrkrah dikun sa i perket trafikimit tė organeve , kjo dihet!

Nėse flasim pėr zgjedhjet , atėher bara pėr tė mirė e tė keq i bie pdk-sė!
    Kur tash dihet qė kryesisht jan ata qė kan manipuluar , atėher , duhet denuar!

Besoj se i keni pėrcjell debatet nėpėr TV , ose mediat .
    PDK thot: "Nėse ankoheni gjatė gjithė kohes , nuk pėrfundojn zgjedhjet kurrė!"
    Shiko cfarė logjike.
    Nė vend se tė punojn pėr tė shmangur mundėsin e manipulimit dhe rrjedhimisht ankesat, kta i qortojn ankesat , dhe vazhdojn me keqpėrdorime e manipulime.
    Nuk e kuptoi si mundet njė parti me kėtė lloj qėndrimi , tė formoi qeveri dhe tė udhėheq njė shtet.
    Kėta e bėjnė kėtė , do ta formojn qeverin, por jam i sigurt se nuk do tė shkoi mirė me askend,as me ty e as me mua !
    Kosova do tė ndahet me nėnshkrim !
    Nėse kjo bėhet (jam 99,99% i sigurt se do te bėhet nėse PDK do te udhėheq vendin!) atėher kjo do te jet tradhti kombėtare!

A e din se cila ishte baza qė ka bėrė qė GJND-ja tė votoi nė favor tė Kosoves?
    Sepse nuk ka ekzistuar asnjėher marrveshje tė nėnshkruar nga asnjė shqiptarė pėr kėtė teritor me shkije. As himė govna, edhe pse ai do ta bėnte pa problem!

Tė pėrshėndes!

e panjohura , vetėm atė cka meritojnė u them atyre qė ju them.
    Lexoi postimet, kemi argumentuar me anita340 , por nuk e ka fyer ne asnjė mėnyrė , edhe pse , me pat thėnė se unė e kam pėrkrahur dik martin. Ajo besoj se tani vetėm ėshtė bindur , se nuk e kam pėrkrahur asnjėher !

anita340
    llapi i forumit , nuk ka qen ne luftė , Nėse ai ka thėnė ashtu ka rrejt!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    [

anita340
    llapi i forumit , nuk ka qen ne luftė , Nėse ai ka thėnė ashtu ka rrejt![/B]
    se a kam qen une ne luft a jo e din kush duhet ta di
    nuk kam qen une te lavdohem por thjesht kam qen sepse ja kam pas borq keti populli e kesaj toke
    dhe keshtu me kan edukue dhe msue te paret e mi bab e babgjysh

ndersa ty nipashi i rankut nuk ta shef askush per te madhe qe i urren ishe pjestaret e UĒK-se
    sepse keshtu je i edukuem nga te paret tu qe ti mbajsh ne pite e pula ne konakun e juaj shkiet e rankut siq te njofin te gjith ne ato ane
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    anita340

Luftėtarėt e vėrtet nuk dalin me lavdata pėr vete.

Ke te drejt klur thua se institucionet pėrbėhen nga partitė.
    Por kur partit jan te kqija, dalin edhe institucionet e kqija , dhe respektivish nėse jan te mira!

Ata qė pėrkrahin martin , ja kan bėrė si " armiku i armikut tim , ėshtė mik!"
    Kjo nuk vlen pėr mua, bile jo nė kėtė rast!

LVV nuk pėrkrah dikun sa i perket trafikimit tė organeve , kjo dihet!

Nėse flasim pėr zgjedhjet , atėher bara pėr tė mirė e tė keq i bie pdk-sė!
    Kur tash dihet qė kryesisht jan ata qė kan manipuluar , atėher , duhet denuar!

Kosova do tė ndahet me nėnshkrim !
    Nėse kjo bėhet (jam 99,99% i sigurt se do te bėhet nėse PDK do te udhėheq vendin!) atėher kjo do te jet tradhti kombėtare!

A e din se cila ishte baza qė ka bėrė qė GJND-ja tė votoi nė favor tė Kosoves?
    Sepse nuk ka ekzistuar asnjėher marrveshje tė nėnshkruar nga asnjė shqiptarė pėr kėtė teritor me shkije. As himė govna, edhe pse ai do ta bėnte pa problem!

me pat thėnė se unė e kam pėrkrahur dik martin. Ajo besoj se tani vetėm ėshtė bindur , se nuk e kam pėrkrahur asnjėher !

anita340
    llapi i forumit , nuk ka qen ne luftė , Nėse ai ka thėnė ashtu ka rrejt![/B][/QUOTE]

Kili,
    asnje nga luftetaret qe une kam permendur nuk ka dale me levdata per vete kurre.

Sipas diskutimeve ne forum del se te gjitha partite ne Kosove jane te keqia. Atehere kush do na i beje institucionet tona? Une edne mendoj se PDk eshte me e mira nga partite aktuale. Ne momentin kur do dali nje tjeter parti qe ben me shume per shtetin tim une do ta votoje pa hezitim. Ka ikur koha e miteve bashke me rugoven.

Ata qe e perkrahin martin , bile edhe ata qe nuk e denojne martin nuk kane bere asgje sepse ata jane thjeshte hica.

LVv ka dale me nje deklarate absurde ato dite. E ajo qe mua mka pase habit me shume ka qene ngutja per te dale me kete deklarate. Dyshoj si eshte hartuar kjo deklarate. A e kane lexu Albini e rexhepi para se te behej publike.

Une mendoj se PDK-se i takonte te ishte model ne organizimin e zgjedhjeve dhe ketu e shkelen ata. Por hic spajtohem qe kta kane manipulu me shume se LDK ose AAK.

Une nuk e besoj se Kosova do te ndahet por nese ndahet jam e bindur se kjo do te ndodhte me cilendo nga partite aktuale qe do te ishin ne pushtet. Nuk e besoj se Albini ia Ramushi e mos te flasim per Mustafen e done Kosoven te pandare me shume se Thaci.

Kili po ben loje fjalesh. Ti sme ke bindur qe nuk e ke perkrah martin. Ate e kam nxjerre vete nga postimet e tua. Ste kam thene qe ti e perkrah martin te kam thene qe ne nje nga postimet e tua ke thene qe ngadale ka filluar te te mbushet mendja se ka dicka te vertete ne akuzat e martit ne lidhje me trafikimin. Po e theksoj ne lidhje me trafikimin. Sepse per korrupsion e keto te tjerat ti dhe vv e keni perkrahur vazhdimisht. Gje qe une e mendoj se ishte gabim.

E keqja eshte qe mua spo me kujtohet tema ku e ke shkruar kete, mund te mos jete fare ne kete teme. Dhe une smunda ta gjej ate sepse ti ke mijra postime.

Prape gjuha jote e ashper Kili. Nga e di ti qe Llapi ska qene ne lufte. Ketu eshte dallimi mes teje e meje. Une iu besoj njerzve perderisa nuk kam deshmi kunder. Dhe perderisa nuk e di te sigurte nuk e kundershtoj. Te ne thuhet i pabesi nuk ze bese. Me fal per gjuhen e ashper po eshte njejte sikur te te them jo Kili eshte nga radhet e LDK-se veq deklarohet ketu ne forum gjoja perkrah vv. A ke interes ti per nje gje te tille? Atehere pse te mos besoj une qe ti perkrah Vv.

Te pershendes!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 23-01-2011 mė 06:26

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    se a kam qen une ne luft a jo e din kush duhet ta di
    nuk kam qen une te lavdohem por thjesht kam qen sepse ja kam pas borq keti populli e kesaj toke
    dhe keshtu me kan edukue dhe msue te paret e mi bab e babgjysh

ndersa ty nipashi i rankut nuk ta shef askush per te madhe qe i urren ishe pjestaret e UĒK-se
    sepse keshtu je i edukuem nga te paret tu qe ti mbajsh ne pite e pula ne konakun e juaj shkiet e rankut siq te njofin te gjith ne ato ane
    Ju keni qen ne luft kur u shliru kosova,bile veq grada nrrojshit,apo don komandant a po don gjeneral e qka jo tjeter.
    Bile askush me mire nuk ju ka pershkru si Ramushi ju keni qen KOMANDANTA TE BLLACES.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Ju keni qen ne luft kur u shliru kosova,bile veq grada nrrojshit,apo don komandant a po don gjeneral e qka jo tjeter.
    Bile askush me mire nuk ju ka pershkru si Ramushi ju keni qen KOMANDANTA TE BLLACES.
    ramushi komandantat te bllaces ju ka thierr juve te FARKUT o bal po qka je kah flet bre

hei a u shkrit krejt ne ldk-a haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ku e kini more ate akademikun ma te menqmin ne ket tok qe i thoike veti haaaaaa

shpiunave keshtu u vjen fundi disa vriten disa burgosen disa plaken e vdesin
    e me ne fund fshihen nga faqja e dheut haaaaaa
    daci-ldd-daci-ldd-daci-ldd
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 81 prej 106 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •