eshte e vertet qe ka qytete te medha por te thuash 1 ne 100 veta punojne eshte numer teper i madh. une nuk e di me saktesi se kam vite e larguar nga shqiperia por per ata qe njoh te gjithe punojne edhe jane te punesuar ne sektorin privat.
I besoj
Genjeshtra
Jane me pak
eshte e vertet qe ka qytete te medha por te thuash 1 ne 100 veta punojne eshte numer teper i madh. une nuk e di me saktesi se kam vite e larguar nga shqiperia por per ata qe njoh te gjithe punojne edhe jane te punesuar ne sektorin privat.
I LOVE GOD
j&g
Sa familje njihni ju dhe sa pjesetar punojn ne cdo familje?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
sektori privat ne kukes, tropoje, burrel, shkoder po qa bojne mo shoku na trego dhe ne,,,,
apo po pate nje lope quhesh ferme haaaa
Pse kan ngelur ne shqiperi 1.000.000 vete ? I bie qe te jene te gjith pa pune atehere....
Duke u nisur nga fjalet e Edvin Kristaq Rames ato 1.000.000 qe ke permendur duhet te jene edhe te pa strehe![]()
Revolution 1848
Genjeshtra nuk e besoj .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Po ne Shqiperi bashke me turistet dhe zogjte shtegetare..., nuk behen nje miljon..., edhe pse u shkulen duke bere pashaportizime ēeēenet...
Lajm pa baze!
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
Une e besoj ,deri diku per faktin se kemi gjithe fshatarsine ne shqiperi qe nje %e vogel vertet eshte vetepunesuar ,pavarsishte se zyrtarishte jane te punesuar pasi kane toke
ndoshta nuk eshte 1 milione por dhe 13%qe thone shifrat zyrtare nuk jane kurre mbi 20% te pakten
Per te nxjerrur numrin e papunesise ne nje vend, nga totali i numrit te popullsise duhet te minusohen:
1. Te gjithe qytetaret nen moshen 18 vjeq
2. Te gjithe qytetaret mbi moshen 65 vjeq
3. Qytetaret qe gjenden jashte vendit per nje kohe me te gjate
4. Qytetaret me aftesi te kufizuara
Ne keto kategori bejne pjese me shume se gjysma e numrit te pergjithshem te popullsise, edhe pse nuk ka statistika te sakta.
Nese e kemi parasyshe se nje numer i madh i qytetareve te Shqiperise llogaritet si 'te vetpunesuar' per arsye se posedojne toke te punes, ateher shifra prej 1 milion shendrrohet ne 100 mije. Pra nje zero me pak.
Sipas kesaj i bie qe numri i papunesise ne Shqiperi eshte rreth 15%.
p.s. shifra 1 milion, nuk do t'me befasonte nese do te ishte ne pyetje numri i makinave benz ne Shqiperi. lol
Kaq pak ?
Mua ne shqiperi te gjith te papune me duken , pervec politikanve .
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Krijoni Kontakt