I besoj
Genjeshtra
Jane me pak
Merruni me te dhena ,jo 69 cuna
Endless kishe gje ti kunder asaj qe thashe une ????
E Per me shume c'lesh lluksi , se Jan bo si peshkabucat tu dal ne tv me lloj lloj karagjozlliqe, skan me pik vlere si njerez e politikan.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOVELY_ANGEL : 19-01-2011 mė 18:26
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Qe ka papunesi te larte e pranoj, por 1 milion me duket cik si teper. Fatmirsisht jane hapur vende pune nga shoqerite private se te ishte per shtetin.... yhy, do punohej sipas perkatesise politike.
La vita non si spiega, si VIVE!
ne shkoder flas ku kam me shume dijeni se ku tjeter gjendja eshte kritike sinqerisht nga miqesia jeme 20%punojne flas fikse
jo nje dite murator e nje dite ne lavazh
JO SEKS PARA MARTESE
[QUOTE=goldian;2986288]ne shkoder flas ku kam me shume dijeni se ku tjeter gjendja eshte kritike sinqerisht nga miqesia jeme 20%punojne flas fikse
jo nje dite murator e nje dite ne lavazh[/QUOTE]
paske shoqeri te zgjedhur mo kodosh
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ja nje lajm i sotshem mbi perqindjen e te papuneve ne Shqiperi.
Papunėsia nė Shqipėri 13.5 pėr qind
Postuar: 14:16 / 19.01.2011
Ministri i Punės sė Shqipėrisė, Spiro Ksera nė analizėn vjetore tė dikasterit qė drejton ka deklaruar se papunėsia ėshtė nė shifrat 13.5 pėr qind.
Sipas tij, prioritet do tė jetė punėsimi i tė rinjve, duke pasur parasysh se vitin qė kaloi janė punėsuar vetėm 500 tė rinj. Ai ka vėnė theksin edhe tek ndryshimet nė skemėn e ndihmės ekonomike.
“Prioritet ėshtė edhe zgjerimi i skemės sė ndihmės ekonomike. Nė kėtė skemė do tė pėrfshihen tė gjitha familjet e varfra”, theksoi ministri Ksera. /Telegrafi/
http://www.telegrafi.com/?id=46&a=7072
Krijoni Kontakt