Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 129
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Me keto tema qe i hapni ju, goja mose me fole vitha fole!

pse jeni que peshe me kto shamija, dhe me kete futje te mesimit islam ne shkolla, pse more po i merni lakmi Afganistanit, apo palistanit, po qka po i qet ne drit pse ata po shkoj ne shkolla me shamija, dhe ne shkolla po mesojn Kuranin!!!pse more jeni que psesh keshtu! ne vende se te kerkohet shkolla te rej dhe moderne, me salla te sportit, te kerkohet te kete mesuse dhe edukator te mire, qe i edukojn dhe i qytetrojn rinin tone, i vedisojn rinin tone, ju shkon e kerkoni fe ne shkolla, dhe nje dite filloni te kerkon shtet ialamik se "shumica" e popullit po e kerekon!!! dhe merrni emrin e Allahut ne goje dhe dite dhe nete duke u falur dhe lutur me kuran ne dore, deri te ju bahet kryet budalle dhe tani fillone muhabeti i madhe bombat ne grupe, grupe. her me mislimaner mese eti e here ne krishtian!!! o ku ku per neve shqiptarve, qka na ka kane me kete fe!

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Jane nje grup njerezish qe duane te shtrembojne historine e qyteterimit shqiptar, duane te shtrembojne historine shqiptare.
    Nje dite kan per tu thene serbi: JU NUK JENI POPULL AUTOKTON, JU KENI ARDHUR NGA ARABIA. Kete e duan sllavi dhe greku.

Çka do te kerkojne pas kesaj?
    Miresevjen mesjete ne Kosove!
    Miresevini taleban!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un s'jam nga Maqedonia, apo ne shqip : Ilirida oj Grua !!!!
    Vec paske bluar per te mos then asgje,
    Tjera here kurseje energjin, e mos flit "budallaqe" sic e paske zakon.
    Kujdes me ato pikecuditese edhe me ate menyren tande debillske islamike!

Nuk eshte me rendesi nga je, kryesorja i Kosoves nuk je dhe perderisa nuk je, nuk te takon te flasesh per te. Keto kerkesat jonormale per futjen e islamit ne shkolla, duke filluar se pari nga shamia e mepastaj me kerkesa tjera, jane politike dhe jo fetare. Krejt kjo perpjekje eshte per islamizimin e shkollave dhe nxenesve dhe berjen e Kosoves nje bastion talebano-islamik. S'eshte e veshtire per t'ju kuptuar, sepse keto kerkesa vine vetem nga ju sekti i ri islamik. E ajo s'ka me ndodh kurre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 15-01-2011 më 10:41

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Red face

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Jane nje grup njerezish qe duane te shtrembojne historine e qyteterimit shqiptar, duane te shtrembojne historine shqiptare.
    Nje dite kan per tu thene serbi: JU NUK JENI POPULL AUTOKTON, JU KENI ARDHUR NGA ARABIA. Kete e duan sllavi dhe greku.

Miresevini taleban!
    Ishte kjo thënje nga serbët dhe maqedonët, para dhe gjatë viteve te 90-ta ashtu kan thënë serbët, na kan quajtur ardhacakë dhe uzrupator, milet dhe aziatikë te ardhur ne kohen e turkut.....! Por kjo është demantuar me argumente nga Kisha katolike dhe elita - udhëheqsia e Kosoves e atëhershme krye me dr Ibrahim Rugoven, te ndihmuar nga ipeshkëvi i kishes katolike "shkup prizren" Nik Prela dhe, don Luush Gjergji prift nga Kosova. Mbaj mend kur pikërisht per këtë deshmi shkuan një delegacion nga Kosova në USA, atje u ndihmuan nga kongersist dhe udhëheqes shqiptaro-amerikan, nder ta ne at delegacion ishin Ibrahim Rugova, Regjep Qosja, Luljeta Pula, Engjell Sejda, don Lush Gjergji .... etj. Por kjo nuk do të thot se me këto qe po ndodhin sot, derisa ka kerkesa edhe per gjuhë arabo-turke dhe ...., serbi dhe maqedoni flejnë, bile ky eshte edhe qellimi i tyre. Per ta vertetuar këtë, mësë miri na flet rasti "Enciklopedia Maqedone" që i quan shqiptarët banditë mali, ardhacakë dhe aziatik etj. Pse ndopdhë kjo? Kjo ndodhë sepse .............!

Zoti e mbrojtë SHQIPTARINË nga ata qe e sunduan me shekuj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 15-01-2011 më 11:00
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Mos e ngaterro Ilirin me islamin. Ti je teper Islamik per te qene Ilir. Iliria nuk e ka njohur kurre islamin. Nderro emrin dhe meso historin!
    Eh po,.. sikur ta kishin pasur fatin ilirianet te beheshin musliman, do ishin ber qe te gjithe ! Un jam pasardhesi i tyre.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin

Miresevini taleban!
    Po na thuani ju, qe flisni shqip, e s'po na thot serbi !

Tani me keqardhje po ju them, po ne kesi lloj bisedash, ku dalloni ju nga serbi e nga greku ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Kujdes me ato pikecuditese edhe me ate menyren tande debillske islamike!

Nuk eshte me rendesi nga je, kryesorja i Kosoves nuk je dhe perderisa nuk je, nuk te takon te flasesh per te. Keto kerkesat jonormale per futjen e islamit ne shkolla, duke filluar se pari nga shamia e mepastaj me kerkesa tjera, jane politike dhe jo fetare. Krejt kjo perpjekje eshte per islamizimin e shkollave dhe nxenesve dhe berjen e Kosoves nje bastion talebano-islamik. S'eshte e veshtire per t'ju kuptuar, sepse keto kerkesa vine vetem nga ju sekti i ri islamik. E ajo s'ka me ndodh kurre.
    Grua ! Ik me ler rehat, se keto pun jan te udhes.
    Sigurisht qe do ta ri-islamizojm muslimanet !
    Sigurisht qe do ti bejm kondicionet e duhura qe te jetojm ne paqe me besimin ton !
    Cfar mendove ti ? Te mbajm besimin me nje sistem laik ku i shkel te gjitha t'drejtat tona, pos asaj te konvertuarit ne te krishter ?! Ti endrra po sheh ! Zgjimi do te jet i hidhur.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un s'jam nga Maqedonia, apo ne shqip : Ilirida oj Grua !!!!
    Vec paske bluar per te mos then asgje,
    Tjera here kurseje energjin, e mos flit "budallaqe" sic e paske zakon.
    O kastravec, ma mire po te thirr karkalec. Cka je qu bre peshe, cka po te duket vetja qe po thua kshtu. Mos posto ketu pallavra, se s'je duke bere asgje te mencur, pervecse po bjen ketu budalllalleqe. Rri ti kqyri punet e tua, mos u perzij per Kosoven asgje. Ka kush merret me Kosoven e Shqiperine, ti i fundit je qe Shqiperise e Kosoves do iu duheshit.

Sherim te shpejte
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 15-01-2011 më 11:32

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    O kastravec, ma mire po te thirr karkalec. Cka je qu bre peshe, cka po te duket vetja qe po thua kshtu. Mos posto ketu pallavra, se s'je duke bere asgje te mencur, pervecse po bjen ketu budalllalleqe.

Sherim te shpejte
    O kakalec !,.. apo ma mir po te thirri M***. Jeni que ju pesh si duket, se jo un.
    Sikur t'iu ndalonim femive te krishter shkollimin neper instuticione publike, si do ju kishte duk juve ? Skandal ah ??? Ne boll qe s'po bejm demonstrata te dhunshme, se kjo qe po ndodhe me muslimanet shqiptar, eshte thjesht e papranueshme !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Nese se fiton dynjan se fiton as Gjenetin.
    Kjo i thenje popullore qe e kom degjuar si femij po behet aktuale edhe ne ditet e sotit.

Ne mund ti ndajm fen dhe kombin dhe bashkarisht te shkojm perpara.
    Si model do na sherbejn rrotat e makines se po u afruan shum praptohet kerri ose makina.

Shqiptaret nuk duhet tu besojn aq shum shteteve te Arabis se mesa u pa e kan me hile.

Libia si shtet musliman vetem se Serbija dikur u ofroj ca barna kure ajo ndodhej ne embargo nga okb-ja nuk na njef si shtet edhe pse po kjo Serbija qe qenka aq humanitare vrau e masakroj njerz sikur te bente gjah ,kur edhe mbi bisha nuk do justifikohrj.

Sot disa duan qe me sjelljet tona ti ngjasojm Arabve dhe Arabis dhe qka fitojm me ket veq nji politike shfarosese nga fqinjet tan ku mezi presin nji preteks sa do i vogel te prapagandojn per Kosoven si vater e afganve ,talebanve e gjihadve .

Ky ralitet teper i hidhet po i ndodh Kosoves madje per keq ardhje nuk po dallojn qellimin keqa dashes te rrjeteve e qarqeve dashakeqe ndaj vet Kosoves dhe muslimanve te saj.

Rryma te egra e pa baz ne Islamizem duan qe te na len edhe pa atdhe e po ashtu edhe pa fe sepse i shtypur nen thundren e armikut smund te jesh as musliman e as shqiptar.

Sa per funksionimin e shkollave fetare e shkencore ne nji ambjent se besoi se do funksionoi perveq se do sjelli perqarje ne sekte madje do rrenohet si mos me keq shoqria kosovare ku ska per ta njoh qeni te zotin.

Shteti duhet te ndahet perfundimisht nga feja dhe te funksionoj me ligje te kesaj bote qe na rretho se po u ba naj hajvan Krytar kan me i nxjer floket shum vasha shqiptare sa as diellin skan me e pa me sy thjesht do jen vegla ose robresha te harbutve qe do thirren ne Zotin e do jen shok te djallit.

Hajnat duan te na fusin ne jeten qe rregullojn ata vet ..sdo jemi as musliman po argat te dreqit te punojm per sherbime te huaja per ti mbush gjepat dollar se edhe kshtu po na len keq.
    Druaj se qellim miret nuk po e kuptojn qellimin djallzor te ktyre hajnave e nji dit do quhemi as qen as langue..per ket keni mendjen se pas atyre qe se din shehadetin sdo e bejn as muslim e as muemin as kombin ton e as veten e tyre.
    Kemi ca detyra para shamive si p.sh prostuticionin qe ta luftoim qe i dha er te keqe edhe Kosoves e druaj se do qelbi edhe Evropen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 15-01-2011 më 11:38

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •