............!
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Cfar mrekullish ka bere Jezu Krishti, hajde na ndrico mendjen mesia4ever.
Mos valle eshte mrekulli vdekja e tij per krjesat e tija?!!
Dhe nga ana tjeter a me tregon ti mua si vdes Perendija ?!!
Jezu Krishti eshte Perendi, dhe Jezu Krishti vdiq.
A me sqaron ti mua si vdes Perendija?!!!
GV_USA
P.S. " Ato mrekulli qe ka be Jezu Krishti i ka be me ndiihmen e Perendise , me nje fjale Allahut sa per info"
WE WILL NOT GO DOWN!
O shoku, une ty duhet me te qite pyetje, e jo ti mua.
Rikthim, urime Viti i Ri 0.Ti si mysliman duhet ta dish kete, apo ke mbetur me te mesu une. Me te mesu une, ti nuk deshiron se i ke ato teket e tua, dhe ata tripat qe ke hi. Po mire je, sje keq. Veq vazhdo qashtu. Ma mire spo te mesoj une. Boll mire ishim pa ty, ne forum se paku askush nuk fliste per 'hadithe te dobeta'. Admirali Kortez na tregonte se si ne shtet islamik, kalifat pihej alkooli dhe beheshin party me pije dehese. Po nejse... hajde ti na trego se si mund qe nje person te martohet me 9 vjecare dhe te kete marredhenie seksuale me te po ne kete moshe, e si mund ta quani ju Profet te Zotit, Perendise pa kurrfare fakti e argumenti.
http://njmonthly.com/downloads/3388/...rl_In_Town.jpg
Te fala atje ne USA
Me ty kenaqet njeri duke debatu. Ka qene privilegj gjithmone, ti si sulmues ne ekipin e semi-senioreve. Spo ta leshon rrugen as Admirali Kortez, po normal ti je ma i forte.Kush e shpiku, aha po nime misionaret 'evangjeliste'. Jo more Mexhid Yvejsi e shpiku. Jo Allahu nuk i don qafirat, ai i ka ndalu atyre me shkru hadithe. Jo jo, Albo me kopjen e tij 'Ximin Abedin'. Ju aq te mencur jeni, saqe deshironi t'i bindni njerezit se 'misionaret krishtere' kane mbet me shkru hadithe. Jo krejt gabim je, se ose une ose ti e kemi shkru at hadith. Blla blla blla...
Une po te pyes krejt tjeter cka, ti krejt tjeter cka me pyet. Mos me bej nervoz, rri se mire je. Token e mbajne tre balena, qelloja me cfare qellimi e ka thene hoxha kete.
Qetesoje veten, ngo pak muzike... you're my heart you're my soul ...
Krijoni Kontakt