po neper shkolla sa e perhapme eshte racismi!!!!!!!!!!1
po neper shkolla sa e perhapme eshte racismi!!!!!!!!!!1
Per cilat shkolla e ke fjalen? Dy kusherirat e mia kane ardhur ne itali ne moshen 7 dhe 12 vjece.... asnjera nuk ka patur probleme, madje ato shoqe e shoke qe kane njohur te paret vazhdojne ti kene sh te afert edhe sot! Edhe, jetojne ne veri te italise.... meqe veriu njihet si me racist!
La vita non si spiega, si VIVE!
Alessia (haleshia) motra jone , thuaj talaneve , se qe ta kene mire me shqipot , nuk duhet te shpifin t'i shajne dhe t'i perbuzin ! Sepse te njejten monedhe do te marrin , mos t'i genjeje mendja pse greket sillen me keq se ata me neve dhe keshtu italanet do t'i quajme me te mire !
Nuk ka nevoje te testosh me ane te kesaj teme , opinionet tona ! Ta dish shume mire se edhe kur te "duron" nje shqiptar , do t'ia lash te gjitha nje dite , sepse kurre nuk harron dhe , kur je dashakeqes, kurre nuk te fal !
Te tjerat lodhesh kot me ane te kesaj teme , sepse te gjitha permblidhen ne sa me siper te thash ! Si argument po te nis nje histori te vertete te cilen e ka shkruajtur ne kujtimet e veta nje komandant francez ne vitet 1800 :
- Nje shqiptar i Camerise se Epirit i shoqeruar me te tjere , megjithese "myslyman" , me coi me varke nga deti Jon ne ate Egje , mes rreziqeve , ne thellesi te territoreve qe kontrolloheshin nga turqit dhe me ndali ne afersi te Athines ! Kur i afrova PARA , ai m'u pergjigj :- Nuk e bera per para , por per miqesi , vetem me duaj !
Shqiptari i vertete , koken e fal ose e ve ne rrezik vetem per nder dhe miqesi dhe jo per para ! Kjo ka qene tradita e te pareve tane ! Per kohen sot nuk te flas dot me kompetence !
A je ne gjendje tani te ndash se cfare e ndan kafshen nga njeriu ! Mundohu ta kuptosh
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 09-01-2011 më 18:38
Une kam vetem mendime pozitive per italine dhe italjont ne pergjithesi. Nuk mund t'i pergjithsoj dot per papergjeshmerite e ndonje rracisti tek tuk te lega nord apo diku tjeter.
Against all odds..
une nuk di per italjankat
po italianket jane thuper
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt