Close
Faqja 38 prej 39 FillimFillim ... 2836373839 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 388
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Per Italianet qe un njof ketu mund te theme se jane kafshe ne kuptimin e plote te fjales.
    Cifutet e amerikes i njoften italianet qe punojne me shume nga kafsha, dhe ju afruan atyre bisneset e ndertimit, sepse ata e shfryzojne njeri tjetrin ne kulem.
    Mashtruesa e te pabes me njeri tjetrin.
    Hane e pine bashke, dhe sa kethejne shpinen mundohen ta poshterojne njeri tjetrin.
    Un njof shume italian ketu, me kane rastisur dhe nja dy tre kokra burra te mire, por keta jane nga jugu.
    Si race jane plera te pamoralshem si burrat dhe grat e tyre qe vdesin per burrat bjonder.
    Po ti pse flet per tere racen duke u bazuar ne ato italjan qe njeh ti atje?? Te pamoralshem ka ne cdo vend te botes, edhe ne shqiperi ka plot.
    Cudi qe ato te jugut te jane dukur me burra te mire se zakonisht ketu ne itali ato te jugut nuk njihen per njerez shume punetor, e po ashtu flasin prapa kraheve me shume se ato te veriut. Kjo per arsye sepse te veriut jane me indiferent e nuk e can koken njeri se c'beri tjetri.
    Nejse, keto jane gjera subjektive...

La vita non si spiega, si VIVE!

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Gatimin e kane Fan-debitauzi-tastik,lol
    Me te miret ne bote,kampione ne gatim.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Italianet ?? Un habitem se si Shqiptaret e Shqipnis kan aq simpati per kto maxhupet italian kur vet kta jan me te diskriminuarit ne Itali, pikerisht nga italianet qe kta i simpatizojn aq shum.

Te shkosh ku te shkosh ne evrop, shqiptaret nuk jan me shum te diskriminuar se sa ne Itali.(duke perjashtuar Greqin)
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 02-07-2011 më 15:51
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Citim Postuar më parë nga celyy Lexo Postimin
    Italianet ?? Un habitem se si Shqiptaret e Shqipnis kan aq simpati per kto maxhupet italian kur vet kta jan me te diskriminuarit ne Itali, pikerisht nga italianet qe kta i simpatizojn aq shum.

Te shkosh ku te shkosh ne evrop, shqiptaret nuk jan me shum te diskriminuar se sa ne Itali.(duke perjashtuar Greqin)
    Mos u cudit fare celly.
    Ne qe flasim me simpati per italjanet e bejme ne baze te eksperiencave tona personale. Po bej plot vite ne itali e nuk jam ndjere asnjehere e diskriminuar, qofte ne universitet me studenta e me pedagog, e qofte ne vende pune. Perkundrazi, me kane rastisur te njoh mjaft italjane qe kane shume simpati per shqiptaret (kjo pikerisht sepse ato shqiptar qe kane njohur ne jeten e tyre i kane lene mbresa shume te mira).

Italjanet diskriminojne shqiptaret ne pergjithesi, fale veprave te bukura qe shqiptaret bejne ketu.
    Sa behej fjale per vjedhje, hajt mo, justifikoheshim me faktin qe jemi te varfer, por kur arrijme dhe ne vrasje s'kemi c'bejme!
    Te jap nje shembull te koheve te fundit: Para pak muajsh, ketu ne qytetin ku jetoj une, dy shqiptar - baba a bir - vrasin nje komshiun e tyre plak dhe pasi e fusin ne kantine i vene flaken, ne menyre qe te kuptohej sikur plaku eshte djegur nga ky aksident. Por policia nuk e zgjati shume kete dyshim dhe i akuzoj keto dy shqiptaret. Nga pergjimet e telefonatave, keto te dy ate dite kishin folur ne tel shume gjate me nje kusheri duke krijuar alibine: i thoshin ketij kusheririt qe duhet te thuash qe ne ishim bashke ne filan vend e ne filan ore. Fjale per fjale e kishte publikuar nje gazete kete bisede.

Ja pse ne shqiptaret ne pergjithesi kemi emer jo te mire!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Po flas nga perspektiva ime gjate pushimeve qe kam kaluar ne Itali. Ne Itali me pelqen menyra e jeteses pa shume pregjykime, jo vetem rinia por Te gjitha moshat jane liberale, dhe jetojne jeten ne maksimum. Eshte nje nder vendet qe me se shumti i adhuroj.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Diskriminim ndaj Shqiptareve? Varet se per cfare diskriminimi flitet! Nese rracial, atehere jo!

Italia eshte vend perfekt per turizem edhe per te jetuar nese ke nje ekonomi te mire...

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    meqe jam ne itali dhe duke i njohur nga afer po jap edhe une mendimin tim mbi taljanet. kane shume te mira ne pergjithesi shpirtin e kane te mire sidomos nga jugu sespe keta nga veriu jane njerez te ftohte. nga te mirat e tyre mund te flasim shume sespe kane plote si te gjithe njerezit dhe popujt histori kultur tradita turizem karakter te bute etj. ndersa nga anet negative vetem nje gje nuk duroj dot te italianet. asnjeher sti thone gjerat ne sy jane hipokrit dhe shpesh kur vjen puna keq te len ne balte, nuk kane shume burreri. ball per ball nuk dalin anjeher ,frikacak sa ska ku te vej me.
    por gjithsesi ne pergjithesi mbeten njerez te mrie per mendimin tim.
    saluto alessia personalmente mi fa piacere che sta nel nostro forum. vorrei chiedere se e possibile come mai in un forum albanese. sicuramente ti sei fidanzata o sposata con un albanese. gia che ci sei racontaci qualcosa. ciao!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 03-07-2011 më 17:28

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    meqe jam ne itali dhe duke i njohur nga afer po jap edhe une mendimin tim mbi taljanet. kane shume te mira ne pergjithesi shpirtin e kane te mire sidomos nga jugu sespe keta nga veriu jane njerez te ftohte. nga te mirat e tyre mund te flasim shume sespe kane plote si te gjithe njerezit dhe popujt histori kultur tradita turizem karakter te bute etj. ndersa nga anet negative vetem nje gje nuk duroj dot te italianet. asnjeher sti thone gjerat ne sy jane hipokrit dhe shpesh kur vjen puna keq te len ne balte, nuk kane shume burreri. ball per ball nuk dalin anjeher ,frikacak sa ska ku te vej me.
    por gjithsesi ne pergjithesi mbeten njerez te mrie per mendimin tim.
    saluto alessia personalmente mi fa piacere che sta nel nostro forum. vorrei chiedere se e possibile come mai in un forum albanese. sicuramente ti sei fidanzata o sposata con un albanese. gia che ci sei racontaci qualcosa. ciao!
    te pakten jane me europiane se greket.

vafan'culo se jane pak leca culo

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    te pakten jane me europiane se greket.

vafan'culo se jane pak leca culo
    me greket nuk krahasohen kurre. greket jane rracista dhe ekstremista fetar. kane krenari te teperuar persa i takon historis se tyre dhe urrejn myslimanet dhe shqiptaret ne pergjithesi pa dallim(sidomos per pjesen e historis nuk i duroj dote sepse pjesen me te madhe e kane te vjedhur nga ne). ndersa italianet per nga keto ane jane flori. rracista per mua nuk jane kane paragjykime por jo rracista persa i perket fese jane krenar qe jane katolik por jane te hapur per fete e tjera respektojn lirin fetare. per histori nuk i degjon te flasin edhe pse per mendimin tim kane historin me te lakmueshme ne europ. te vetmet ane negative qe kane jane ato qe thash me larte te tjera skane ose nese i kane nuk jane me te dallueshme nga te tejret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    370

Talking

Ne vendet turistike,ne kohen e turistev jan si ulqinaket,shume miqesor....

Faqja 38 prej 39 FillimFillim ... 2836373839 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. C'mendim keni per politikanet shqiptar ?
    Nga Ingenuous në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 20:58
  2. Shqipëria ndihmon Italinë
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 06:37
  3. Ç'mendim keni për Mozilla Firefox në gjuhën shqipe!
    Nga RaPSouL në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-01-2009, 09:20
  4. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •