Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 80
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga beva Lexo Postimin
    tetova mas ,vertet nuk rezikohet evropa nga islamiket sepse edhe ti je nje islamik i prapambetur ,islami do e shpetoje njerzimin deshe ti dhe te tjeret ne forum ,dhe bashke me te do shpetosh edhe ti edhe prindet tuaj, po shkove ti ne tetove ,besoj qe nuk do i besh as 24 ore atje ,sepse tipat si ti te cilet shesin fene dhe kombin nuk kane vend ne tetove ,ata e kane vendin ne vatikan.

pastaj ku din ti ceshte islami dhe analfabetizmi???

ti je analfabeti me i madh qe kam pare ndonjehre , je i kufizuar vetem ne boten tende te arushave te bardha qe te rethojne , keshtu e ka tetovari malok kur del jashte qytetit dhe mundohet te imitoje evropjan hehehe
    Komente pa shije !! C'ka ka lidhje Tetova me ket teme ?? Beva ...... tipik analfabet muslimane qe jeton me legjenda .

Uretja dhe friga qe mundoheni te perhapni ndermjet njerezimit dhe ndaj feve te tjera ,vetem se e zbehen islamin.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Te dyja jane sinonime te te njejtit shqetesim pra destabilizimit te Perendimit. Mund t'i spjegosh edhe me vehte, por e pergjithshmja kjo eshte. Nje fare jane te gjithe.
    Mua me intereson te mesoj per dyndjet e islamikeve dhe kryesisht te gjendjes me tipike te llojit pra, arabeve.
    te dyja jane e njejta gje?!

po qe ka arabe te krishtere nuk e di ti?
    a jane edhe ato shqetesim per destabilizim te perendimit?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    te dyja jane e njejta gje?!

po qe ka arabe te krishtere nuk e di ti?
    a jane edhe ato shqetesim per destabilizim te perendimit?

Patjeter qe e di z. Admiral, por ata nuk jane kamikaze. Ata jane grimca Perendimi ne zemer te erresires Lindore qe me kalimin e kohes po shtohen(Zoti i bekofte! Amin), gradualisht deri ne ardhjen e drites edhe ne ato vende.
    Cok yaşa Admiral efendi!
    Paqe!

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Beja qjefin vetes ti, por une kam nje burim sekret

Ky eshte plani :^ inat

Un jo qe besoi, por edhe kontriboj ne kete drejtim.
    Me vie keq qe ta them, po ne muslimanet besojm qe Konstantinopoja dhe Vatikani do te bien ne duar te muslimaneve. Njera u be qe tashme 600 vite,... e tjetra do te behet ateher kur ta ket caktuar Zoti. Per ket, nuk na nevojitet asgje. Eshte ne fat te kohes.
    >S'ka asgje sekrete ketu, ēdo musliman eshte nje misionar ne vete. Kete e din perendimoret, sic e din edhe per konvertimin e Vatikanit qe eshte Premtim profetik ne Islam, dhe kjo dhasht Zoti do te ndodhe pa e krisur asnje plum te vetem, thjesht duke u shpjeguar Islamin atyre qe se njohin, sic po ndodhe tash e 10 vite. Po Ti qe jeton ne ballkan, e kuptoi qe s'ke dije / lidhje te bollshme rreth problemeve fetare ne perendim, sikur ta dishe, vet do te vishe dhe do te beheshe prift i ndonje kishe ! Edhe per tu ber,.. sigurohu nje her qe s'ke prekur vash me heret se ndryshe s'pranohesh
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Patjeter qe e di z. Admiral, por ata nuk jane kamikaze. Ata jane grimca Perendimi ne zemer te erresires Lindore qe me kalimin e kohes po shtohen(Zoti i bekofte! Amin), gradualisht deri ne ardhjen e drites edhe ne ato vende.
    Cok yaşa Admiral efendi!
    Qe nje katolik mbron vlerat fetare perendimore eshte e kuptueshme,...
    Po qe nje ortodoks del dhe flet ne mbrojtje te perendimoreve kete se kuptoi ?!

Shiqoj ti hallet e rusis, greqis e serbis o maqedonas ! Leri perendimoret, se s'jan ka ta fusin fare.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Cok yaşa Admiral efendi!
    po cdo dite po hidhen ne eure islamiket neper europe. cdo dite... po i shohim.
    sa vete jane hedhur ne ere ne europe ne 10 vitete e fundit??????? sa?

leri ore keto marrezira.
    meso te jetosh duke lene te tjeret te jetojne.

njerez te verber nga urrejtja. s'shihni as dy pellembe nga hunda.

e me paftyresi ve nickname "kryqi I PAQES".
    se cfare ka te perbashket nje ekstremist me PAQEN nuk e di.

p.s. fol shqip kur te me drejtohesh mua dhe mos na bej si simpatik.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e pukjani
    Anėtarėsuar
    21-03-2010
    Postime
    45
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Rrofsh sa malet e Tora Bores hahahahahahahaha

Vazhdo e prit...:P inshalla allahu na dergon naj tomahowk se marum me dinamit tu munu me pushtu boten lol
    ahhahahahahah je i madh

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga x_njeri Lexo Postimin
    Une nuk jam injorante sepse libri im i shenjet fillon me Fjalen "Ikre"Lexo, meso, studio
    Ke dhene arsye te forte, nese keni deshire te perlaheni, une ua plotesoj deshirat juve. A po me quan perseri 'Kaurr', une po te quaj ty qafir, kafir, infidel. Lol, me juve kenaqet njeri duke qesh. Na rrofshi sa malet e Kurdistanit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-10-2010
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ke dhene arsye te forte, nese keni deshire te perlaheni, une ua plotesoj deshirat juve. A po me quan perseri 'Kaurr', une po te quaj ty qafir, kafir, infidel. Lol, me juve kenaqet njeri duke qesh. Na rrofshi sa malet e Kurdistanit.
    Kush eshte qafir? ai qe thot se Zoti eshte nje, qe nuk ka lind e as qe eshte i lindur?
    apo ai qe thot qe thot se Zoti eshte tre, Zoti ka femij, ka grua e shume e shume trillime e budallakina e flliqesi qe jane ne librin jo po librat tuaja, te perzgjedhura 4 prej me shume se 120 copa qe kujna ju ka qu ka shkru e trillu e ju i besoni si te shenjeta... a sa mendje lehte qe jeni... a sa budallla qe jeni... a sa debila qe jeni... a sa qafira t'mdhenje qe jeni.
    I paster dhe i lartemadheruar eshte Allahu nga ajo qe ia keni mvesh atij

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Qe nje katolik mbron vlerat fetare perendimore eshte e kuptueshme,...
    Po qe nje ortodoks del dhe flet ne mbrojtje te perendimoreve kete se kuptoi ?!

Shiqoj ti hallet e rusis, greqis e serbis o maqedonas ! Leri perendimoret, se s'jan ka ta fusin fare.

Ky eshte problem nderkombetar qe dikton bashkim te te gjitha religioneve akoma dhe budistet dhe hindute kane te njejtin shqetesim.
    Paqe!

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •