Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 05-01-2011 mė 20:39
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Nuk rrezikohet evropa nga analfabete islamik.
Beja qjefin vetes ti, por une kam nje burim sekret
Ky eshte plani
Un jo qe besoi, por edhe kontriboj ne kete drejtim.
Me vie keq qe ta them, po ne muslimanet besojm qe Konstantinopoja dhe Vatikani do te bien ne duar te muslimaneve. Njera u be qe tashme 600 vite,... e tjetra do te behet ateher kur ta ket caktuar Zoti. Per ket, nuk na nevojitet asgje. Eshte ne fat te kohes.
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
S'imbas sekreteve burrimeve informatike te juaja na qenka shume afer kijameti (dite e katastrofes). Cou me heret ne mengjes dhe puno me shume, se edhe Zoti nuk i don njerezit qe tane diten vetem i numerojne tehspijte para kapexhikeve . Po te kishte mbetur bota ne duar te analfabeteve islamik , do te ishte qelbur bota.
tetova mas ,vertet nuk rezikohet evropa nga islamiket sepse edhe ti je nje islamik i prapambetur ,islami do e shpetoje njerzimin deshe ti dhe te tjeret ne forum ,dhe bashke me te do shpetosh edhe ti edhe prindet tuaj, po shkove ti ne tetove ,besoj qe nuk do i besh as 24 ore atje ,sepse tipat si ti te cilet shesin fene dhe kombin nuk kane vend ne tetove ,ata e kane vendin ne vatikan.
pastaj ku din ti ceshte islami dhe analfabetizmi???
ti je analfabeti me i madh qe kam pare ndonjehre , je i kufizuar vetem ne boten tende te arushave te bardha qe te rethojne , keshtu e ka tetovari malok kur del jashte qytetit dhe mundohet te imitoje evropjan hehehe
Nuk ekziston dicka e tille dhe asnjehere ska qen problem.
Cdo levizje behet per imigracion dhe per interesa ekonomike, si nga Perendimi dhe njerzit qe levizin.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt