Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 87
    i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    jAM PLOTSISHT DAKORD ME SHIGJETEN!!!!!!!!!!
    jU UROJ TE GJITHEVE SHENDET E BEGATI PER VITIN 2011.
    URIME SHIGJETA E DASHUR.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-10-2003
    Vendndodhja
    Elbasan. Shqiperi.
    Postime
    6
    [QUOTE=Kile;2953587]
    Citim Postuar më parë nga SilvaSH Lexo Postimin
    Fatkeqesisht jane njerez si ju qe nuk e lene shqiperine te eci perpara.
    Kur arrini te flisni keq per keta te dy qe jane ne majen e suksesit qe prej vitesh,atehere nuk ka me shprese.
    Kengetare me te suksesshem se alban skenderaj nuk ka patur 6 vitet e fundit ne shqiperi..Dhe thua qe ska karjere?Kur prej 6 vitesh ndodhet knostant ne majen e botes muzikore shqipetare??!!e ka mbajtur konstant suksesin e tij.
    Miriam Cani ka bere karjere ne gjermani dhe ka shitur mbi 2 milljon kopje,dhe ka qene vendi i pare ne hitet gjermane.Dicka qe ne HISTORINE E MUZIKES SHQIPETARE NUK KA NDODHUR ME PARE.

Degjova performances e saj qe ka patur koncert para 2 javesh ne gjermani.Ka qene me sa lexova me nje nga orkestrat me te medhaja gjermane duke kenduar 7 kenge.Nje LIVE qe me mbushi syt me lote.Nje performance e shkelqyer dhe perendimore.Nje artiste e kompletuar.

Une e quaj fat te na perfaqesojne 2 artiste te tille,qe nuk jane vetem te talentuar por kane nje qendrim prej artistesh te vertete.

Une nuk mendoj fare keshtu,perkundrazi nuk eshte ndonje fat i madh te na perfaqesoj Albani apo Miriami ne fest europian.Do te ishte fat te ishte Elca Lila,Aurela Gace,Mariza Ikonomi,Anjeza Shahini,Alma Bektashi,Aleksander Gjoka,Elton Deda,Redon Makashi apo ndonje tjeter. Mbi cfare bazash vlereson ti dhe thua se 6 vjet qenkan ne majat e muzikes shqiptare????? Artisti nuk behet i madh me 6 vjet por me me shume se kaq.....Nese je fanse e Albanit e pranoj dhe nuk te paragjykoj absolutisht,por mos fol me superlativa qe as vet se di ku te cojn. Sa per karieren e Miriamit nuk po i futem fare diskutimit
    Kile...une e njoh mire karrieren e Miriamit...cdo kengetar i muzikes se lehte shqipetare i tanishem do ta kishte ender te jetonte nje jave jeten artistike te Miriamit ne tre vite e grupit preluders www.preluders.de...kam pare ambasadoren tone ne Austri te perlotej kur ajo - Miriami ,kendonte ne nje salle ku edhe kenga nuk degjohej nga oshetimat dhe duartrokitjet e pafund te njerrezeve...
    :T

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    ÇMIMI I PARË
    "Kënga ime"
    Teksti: Sokol Marsi
    Muzika: Shpëtim Saraçi
    Këndon: Aurela Gaçe

Përpjekja e Shpëtim Saraçit për të sjellë në festival një këngë me motive popullore është për t'u përgëzuar, edhe pse kënga nuk është shumë e arritur. Ideja është e mirë, por gjatë këngës ka ndërlikime e spërdredhje notash të panevojshme, tipike kjo për muzikën e Saraçit. Kënga nuk është e nivelit të lartë, por të tjera më të mira nuk pamë. Aurela këndon mirë dhe do të kishte sukses në "Eurovision" sikur kënga të ishte më e bukur.

ÇMIMI I DYTË
    "Ende ka shpresë"
    Teksti: Alban Skënderaj, Miriam Cani
    Muzika: Alban Skënderaj, Miriam Cani
    Këndojnë: Alban Skënderaj, Miriam Cani

Kjo është një baladë-serenatë e zakonshme që për nga forma mund të jetë më e pranueshme për veshin e shumicës, por që nga përmbajtja nuk ka asgjë të veçantë. Kënga nuk përcjell ndonjë emocion dhe melodi që të mbetet në mendje. Këngë si kjo mund të bëj dhe unë nja katër a pesë copë në ditë. Njerëzit janë lodhur me këto lloj serenatash. Albani duhet të ndryshojë stil, duhet të bëjë edhe këngë ritmike, si dhe të mundohet të fusë motive popullore nëpër këngët e tij.

Tjetër gjë që nuk më pëlqeu, ishte vendosja e dy emrave tek teksti dhe muzika, domethënë që e kishin bërë bashkë, edhe tekstin edhe muzikën. E kuptojmë që ata e duan shumë njëri-tjetrin, por romantizmin e tyre le ta tregojnë në gjëra të tjera, jo këtu.

Përfundimisht, kënga që do të përfaqësojë Shqipërinë në "Eurovision" nuk është cilësore, po me ç'duket ky ishte niveli i Festivalit Shqiptar të Këngës këtë vit. Nuk i dëgjova të gjitha këngët, po nga këto dy çmimet e para mbeta i zhgënjyer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga Mjeku i femijve Lexo Postimin
    Gjynah qe nuk ke qen ti ne jurine e famshme gjermane qe e zgjodhi Miriamin nder 14 mije te rinje dhe te reja nga e gjithe Europa...!!!!
    Besoj se e degjuam festivalin dhe njekohesisht te kenduaren e Miriamit qe gjithe kohes vetem stononte......tung

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2010
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    jAM PLOTSISHT DAKORD ME SHIGJETEN!!!!!!!!!!
    jU UROJ TE GJITHEVE SHENDET E BEGATI PER VITIN 2011.
    URIME SHIGJETA E DASHUR.
    dmth.. agim dhe ti e ktheve shpejt???!!!!! Sikur thoje qe duhet ta fitonte Aurela Gaqe dhe tani....Ndoshta je zhgenjy nga vlersimi per kengen tende. Mua me pelqeu shume ajo kengetaria e re Prifti,ishte vertet zbulim por kenga ishte sperdredhur shume dhe nuk ishte formatu bukur. Ajo kengetare ka te ardhme. Gezuar 2011

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Kile i dashtun.

Mos ma mbaj kasavetin, se une nuk privatizuar festivalet. Patjeter duhet te marrin çmim dhe te tjeret. Aurela Gaqe ka te gjitha te dhenat, por Albani dhe Miriami e kanë te ardhmen perpara! Kanga e tyre ishte e mrekullueshme. Sa per Marie Stefi Priftin, te kesh besim qe une siç kam bere 16 vjeçaret historikisht HITE te Festivaleve (po ti kujtoj P. Simaku, I.Libohova, M. Nallbani, A.Shahini, K.Tole, Doruntina Dishen e Flaka Kerlani, DO TA BAJ DHE MARIE PRIFTIN

Këto këngët e Albanit, pasi dëgjohen disa herë, bëhen të mërzitshme.
    Vetëm mjaullima e qurravitje si përherë, aq më tepër edhe aludime politike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    17,082
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Duket ishte "rradha" e Saraçit per te fituar festivalin dhe te perfaqsohej ne Eurosong. Me gjithe emrat 'e medhenj', kenga fituese nuk ishte gje. Nese do vazhdohet t'i jepet njerit apo tjetrit, vetem per emrin qe kane ne muzike dhe jo kengen qe sjellin, jo vetem ne Eurosong nuk do arrijme te marrim piket, por vete festivali do humbi besueshmerine.
    Kenga e vendit te dyte ishte shume here me mire...
    Mjafton te shikoje jurine e festivalit , per te kuptuar qe Fituesja ishte Percaktuar , po jo sic u trumbetua me buje nga "gojemadhja" LINDE !!!

DAVID TUKIÇI ne krye te tre viteve ANETAR JURIE PERSERI ???!!!! Po pse valle ?? A thua kane mbaruar kompozitoret shqiptare, me SHUME kontribut ne Muziken e Lehte Shqiptare e vecanerisht ne Festival si EMBLEME E SAJ, qe laj - thaj ATE !!!!

Jo me larg se para 1 jave pashe 3 kompozitore bashke ne nje program promovues per krijimtarine e G. Mullahit - ALFONS BALLICI, LUAN ZHEGU - KENGETAR & KOMPOZITOR, GAZMEND MULLAHI po ka dhe plot te tjere EMRA te tjere JOSIF MINGA, FLAMUR SHEHU, VLADIMIR KOTANI, ALFRED KACINARI , AGRON XHUNGA, etj etj

MANJOLA NALLBANI anetare jurie..... ???!!! Po pse jo AFERDITA ZONJA, EMA QAZIMI, IRMA LIBOHOVA, ALBERIE HADERGJONAJ, FITNETE TUDA . Paraqitjet e fundit te Manjoles ne Festival s'lane ndonje shije suksesi !

ALBAN SKENDERAJ kish qene anetar jurie ne festivalin e fundit qe kendoi MANJOLA dhe nuk e futi ATE ne 10-shen me te mire , duke mos e vleresuar me pike. A MUNDET VALLE MANJOLA T'I JEPTE CMIMIN E PARE ALBANIT ???!!!! AS QE BEHET FJALE !!!

Keto jane gjera qe lehtesisht fare i kap syri i ARTDASHESIT . JURIA NUK ISHTE ASNJANESE - KISHTE 2 ANETARE qe padiskutim edhe nese ishte me e bukura , s'ja jepnin ALBANIT E MIRIAMIT !!!

15 KANTAUTORE pjesmarres ne festival - Pse jo nje KANTAUTOR I SUKSESSHEM PER TE DHENE DHE AI NJE VLERESIM NGA KY POZICION NE JURI ! Pse jo ALEKSANDER GJOKA aq i suksesshem !

U zgjodh Juria e atille , per ta cuar Cmimin atje ku ishte Vendosur tashme !!!

Kur spektatori kupton, KRIJUESIT dhe PROTAGONISTET E FESTIVALIT s'e paskan kuptuar qe cmimi ishte kopsitur tashme ??!! Sigurisht qe po , ndaj jo vetem ne kete forum , por dhe diku tjeter pati forumist te flisnin per kete para se festivali te niste.....

Gjithsesi, gjithcka eshte vendosur ..... MOT ME MIRE !!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 05-01-2011 më 13:14

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    17,082
    Citim Postuar më parë nga Agim Doçi Lexo Postimin
    Kile i dashtun.

Mos ma mbaj kasavetin, se une nuk privatizuar festivalet. Patjeter duhet te marrin çmim dhe te tjeret. Aurela Gaqe ka te gjitha te dhenat, por Albani dhe Miriami e kanë te ardhmen perpara! Kanga e tyre ishte e mrekullueshme. Sa per Marie Stefi Priftin, te kesh besim qe une siç kam bere 16 vjeçaret historikisht HITE te Festivaleve (po ti kujtoj P. Simaku, I.Libohova, M. Nallbani, A.Shahini, K.Tole, Doruntina Dishen e Flaka Kerlani, DO TA BAJ DHE MARIE PRIFTIN

Z. Agim - Respekte per vargjet e mrekullueshme qe shkruani ! Veshtire mos te binte ne sy komenti juaj ne krye te kesaj faqe & per hir te se vertetes, s'ju besova syve kur e pashe! Ju ishit ai qe ne intervisten tuaj , sjelle ne Fq. 1 te kesaj teme , shpreheshit se do "benit namin" ne media po te fitonin Albani e Miriam, ndersa tani pas festivalit shkruani se kenga ishte e mrekullueshme & jeni dakort me Shigjeten ......

Linda Halimi ka akuzuar për shitjen e çmimit të parë. A keni një koment për këtë?

Është hedhur uthull në sheqer. Linda Halimi ka thënë se çmimi është shitur dhe do ta marrë Alban Skënderaj. Unë kam protestuar dhe i kërkova stafit të RTSH-së që kjo këngëtare duhej përjashtuar nga festivali. Sepse e dija se po t'i vërtetohet parashikimi Linda Halimit unë stafin drejtues të televizionit, do ta shkatërroja përmes mediave, nëse i japin apo i projektojnë çmimet paradhënie. Nuk jam partizan që TVSH-ja e shet çmimin. Para dy vitesh kisha një këngë të mrekullueshme me Zhulalin, e këndoi Flaka Krelani e Doruntina Dishën, dhe ne ishim përgatit për të fituar, por u votuam nga Xhuvani dhe Alban Skënderaj me zero pikë. Atë vit e mori Adrian Hila me Olta Bokën dhe krijova përshtypjen se çmimi u shit. Vjet fituam unë dhe Zhulali, por ne nuk e kemi privatizuar festivalin. Më vjen keq që mungojnë penat si Gjok Beci apo Xhevahir Spahiu, por meqenëse kam veshur kanatjerën e TVSH-së në 36 festivale, nuk mund të bëhem interesant për lexuesit duke thënë i kanë shitur çmimet. Mund të bëhem "interesant", por i sinqertë duke thënë që TVSH-ja është foleja ku unë kam hedhur të gjitha krijimet e mia. Është hipoteka ime. Mua më kanë vjedhur hipotekën time.

http://www.balkanweb.com/gazetav5/artikull.php?id=89363

Cilin Z. Agim te besojme ? Personalisht e degjoj festivalin per krijimtarine e bukur dhe them se perseri ne kete festival nuk mungoi. Ende kam shpresa se me te mira do te vijne ne vijim.

Juria duhet te ishte tjeter, jo ajo qe pame. Zhgenjyes vleresimet e tyre, vecanerisht LENIA JASHTE FINALES E ARTISTES KEJSI TOLA ME KOMPOZIM TE KRISTI POPES.

KEJSI qe dha nje performance te shkelqyer VOKALE & ARTISTIKE ne EUROSONG me kengen e Maestro Zhulalit & Tuajen dhe KRISTI , kompozitori i VENDIT TE TRETE VJET me " Gjera te Thjeshta " s'besoj se erdhen aq dobet sa per te mos u pranuar as ne Naten Finale !!!

Uroj qe pertej zhgenjimeve qe artistet marrin te mos e braktisin skenen e FESTIVALIT te KENGES !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 05-01-2011 më 16:12

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •