Close
Faqja 63 prej 106 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1059
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    S'qenke askund ti miko
    Veton Surroi eshte themelues i uckes
    HAAAAAAAAAAAAAAAA

gjithmon e kam dit ne baz te shkrimeve tuja qe ti sjeton ne tok te bukes hiq balit
    po qysh po flet ashtu bre
    ani veton sorra tha themelues i UĒK-se o zot o zot
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Mė 4 janar homazhe pėr Tahir Zemajn
    Nė organizim tė bashkėluftėtarėve, tė martėn mė 4 janar 2011, nė 7 vjetorin e vrasjes tinėzare, nė fshatin Strellc tė komunės sė Deēanit do tė organizohen homazhe pėr Heroin e Kosovės, Tahir Zemajn, i cili sė bashku mė tė birin Enisin dhe kushėririn Hasanin u vranė nga njė dorė tradhtare mė 4 janar 2003 nė Pejė.

Nė njė njoftim pėr media thuhet se "nė kėtė pėrvjetor pikėllimi, por me ndjenjė krenarie pėr tė madhin kolonel Tahir Zemajn punėn e tij, aktivitetin, solidaritetin, urtėsinė dhe menēurinė qė la me sinqeritetin e tij, pėr dallim nga ata tė cilėt mbollėn farėn e urrejtjes dhe linēit, ky mbolli farėn e tolerancės, dashurisė nė mes njerėzve dhe protagonistėve tė drejtpėrdrejtė tė luftės duke deklaruar se: 'Unė nuk kam plumba pėr shqiptarė dhe civilė'. Me kėtė ai tregoi profesionalizmin e lartė nė parandalimin e luftės vėllavrasėse, por dhe zbatimin e ligjeve tė luftės sipas konventės ndėrkombėtare. Nėse kėto virtyte tė tij do tė jenė udhėrrėfyes pėr gjeneratat e ardhshme tė cilat do tė mėsojnė shumė nga vepra e tij, atėherė na obligon edhe mė tepėr pėr ta larė borxhin qė emrin e tij mos tė lejojmė qė ta mbulojė pluhuri i historisė dhe kjo histori assesi tė mos jetė e shkruar nga njerėz jokompetentė dhe tė papėrgjegjshėm. Pėr kėtė duhet angazhuar i tėrė potenciali njerėzor, nė radhė tė parė ai intelektual, protagonistėt e luftės pėr ēlirim, liri dhe pavarėsi dhe i tėrė materiali arkivor".

Nė kėtė kuadėr ftohen tė gjithė tė interesuarit qė tė marrin pjesė nė kėto homazhe qė do tė fillojnė nė orėn 10: 00., tek varri i heroit nė Strellc, pėrbri rrugės magjistrale Deēan - Pejė, thuhet nė njoftimin e bashkėluftėtarėve tė Tahir Zemajt.

bota sot

-

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    Mė 4 janar homazhe pėr Tahir Zemajn
    Nė organizim tė bashkėluftėtarėve, tė martėn mė 4 janar 2011, nė 7 vjetorin e vrasjes tinėzare, nė fshatin Strellc tė komunės sė Deēanit do tė organizohen homazhe pėr Heroin e Kosovės, Tahir Zemajn, i cili sė bashku mė tė birin Enisin dhe kushėririn Hasanin u vranė nga njė dorė tradhtare mė 4 janar 2003 nė Pejė.

Nė njė njoftim pėr media thuhet se "nė kėtė pėrvjetor pikėllimi, por me ndjenjė krenarie pėr tė madhin kolonel Tahir Zemajn punėn e tij, aktivitetin, solidaritetin, urtėsinė dhe menēurinė qė la me sinqeritetin e tij, pėr dallim nga ata tė cilėt mbollėn farėn e urrejtjes dhe linēit, ky mbolli farėn e tolerancės, dashurisė nė mes njerėzve dhe protagonistėve tė drejtpėrdrejtė tė luftės duke deklaruar se: 'Unė nuk kam plumba pėr shqiptarė dhe civilė'. Me kėtė ai tregoi profesionalizmin e lartė nė parandalimin e luftės vėllavrasėse, por dhe zbatimin e ligjeve tė luftės sipas konventės ndėrkombėtare. Nėse kėto virtyte tė tij do tė jenė udhėrrėfyes pėr gjeneratat e ardhshme tė cilat do tė mėsojnė shumė nga vepra e tij, atėherė na obligon edhe mė tepėr pėr ta larė borxhin qė emrin e tij mos tė lejojmė qė ta mbulojė pluhuri i historisė dhe kjo histori assesi tė mos jetė e shkruar nga njerėz jokompetentė dhe tė papėrgjegjshėm. Pėr kėtė duhet angazhuar i tėrė potenciali njerėzor, nė radhė tė parė ai intelektual, protagonistėt e luftės pėr ēlirim, liri dhe pavarėsi dhe i tėrė materiali arkivor".

Nė kėtė kuadėr ftohen tė gjithė tė interesuarit qė tė marrin pjesė nė kėto homazhe qė do tė fillojnė nė orėn 10: 00., tek varri i heroit nė Strellc, pėrbri rrugės magjistrale Deēan - Pejė, thuhet nė njoftimin e bashkėluftėtarėve tė Tahir Zemajt.

bota sot

-
    Ē'lidhje ka me temėn? Kėtu diskutohet pėr raportin e Dick M.(utavistit ) !!

I`u kanė pėrzi telat Brarit. Pleqnia i ka fajet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Tani po e tregon ftyren e vertet
    Si mund te shprehesh ne kete menyr per nje shqipetare qe shprehet lireshem per mendimin e saj.
    Ti mos e bej gjygjin moj bij se gjygjin e ben dikush tjeter ,ketu jemi per te debatu,dhe kjo po tregon se e ka me te ndegjume,dhe eshte shume e vertet se ne shqiperi humbin shum qytetar te moshave te ndryshme dhe kurr nuk gjinden,prandaj te pakten mos e shpreh naivitetin ndaj nje debatueseje edhe nese ty nuk te pelqen.
    Une jam i sigurt se kjo afer duhet te sqarohet,perndryshe do te jemi si komb te etiketuar,vetem nje hetim nderkombetar dhe kombetar do ti sqaroi gjerat.shkolla me ka mesu se deri sa gjygji nuk e shpall te fajshem te akuazuarin ai eshte i pafajshem,por gjithashtu kush do qe akuzohet per qka do qoft duhet mundesu hetimin dhe nese nuk ka fakte ateher duhet paditur kete shpifes.
    ne po bejm gara se kush po e shan me shume dik martinin,por po harrojm se keto asgje nuk na ndihmoin nuk ka shum rendesi se a e shaj une me shum apo me pak rendesi ka te tregoim botes se qytetruar se ne dijm edhe te debatoim edhe te hetoim por edhe te denoim,vetem keshtu mund te futemi ne familjne e te civilizuarve.
    Une nuk kam zemer ti them dikuj qe qysh nuk te kan zen e me ta marr organin ty apo kujdo qoft,kjo tregon frig,tregon jo kultur tregon jo edukat e posaqerisht si femer me shqetson shume qe ne drenic ka te tilla.
    Te jesh e bindur se ne as nuk mund ti ndihmoim e as ta pengoim nismen e dik martinit,ne duhet ta bejm detyren ton jo mbrenda nesh por karrshi botes,qoft duke shkruar jo ne fletushkat ton te perditeshme,por ne gazetat me renome te medha ne bot.
    Nuk munda te mos reagoi,sepse mu duk shume i rend reagimi i juaj,prej nje nene qe rrit femij dhe pretendon ta edukoi me dashuri ndaj te gjith njerzve,ta edukoi qe neser te dij ta dalloi engjellin nga djalli,por kjo eshte puna e juaj,ajo qe dua te them mos ja kerko askujt ate qfar nuk ta kana as tu sepse mund te kethehet bumerang.
    ne qoftse keta politikaj kan ber gjera te tilla ,ti je shume e vockel per ta pengu hetimin,hetim qe edhe organet tona shtetrore po e kerkoin,dasht zoti qe te mos jen te verteta kjo eshte qenesorja.
    Edhe nje her me dashamiresi kerkoi nga ti qe ti kerkosh falje debatueses me fjal shume te renda,por fjala me fal per ty nuk kishte pesh me sa pash une,sido qe te jet ke kujdes sepse qdo gje ka kufirin dhe nese perdorim te gjith gjuhen tende ateher behet lemesh ketu.
    Qeveria dhe njerzit e saj nuk jan pron e jotja ajo eshte e ter kosoves dhe qdo kush qe kritikon merr pergjegjesin e vet ti merru me punet e shtepis sepse me sa duket politika per ty eshte fushe e pa njohur
    Asambleja Plenare e Europes do e marre ne shqyrtim kete ceshtje ne 24-28 Janar. Jane ftuar kyeministrat e Turqise, Rumanise, Serbise dhe Shqiperise.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga mebybe Lexo Postimin
    Ti ndoshta e ke p...n e mire me ta shumu per Thaqin.
    Te kuptova. Ne fakt sapo e pashe fark(pa e lexu hiq mesazhin ) e kuptova kush je. Dhe sme bani aspak pershtypje ajo qe e ke shkru. Per ty e kam vetem nje Pergjigjee te tille une sdebatoj hiq.Keshtuqe kalo ne listen e te injoruarve.

Kurre mos u degjofshim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga mebybe Lexo Postimin
    Ti ndoshta e ke p...n e mire me ta shumu per Thaqin.
    Te kuptova. Ne fakt sapo e pashe fark(pa e lexu hiq mesazhin ) e kuptova kush je. Dhe s'me bani aspak pershtypje ajo qe e ke shkru. Per ty e kam vetem nje pergjigjee te tille une sdebatoj hiq.Keshtuqe kalo ne listen e te injoruarve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    HAAAAAAAAAAAAAAAA

gjithmon e kam dit ne baz te shkrimeve tuja qe ti sjeton ne tok te bukes hiq balit
    po qysh po flet ashtu bre
    ani veton sorra tha themelues i UĒK-se o zot o zot
    Kush eshte themeluesi?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Te kuptova. Ne fakt sapo e pashe fark(pa e lexu hiq mesazhin ) e kuptova kush je. Dhe s'me bani aspak pershtypje ajo qe e ke shkru. Per ty e kam vetem nje pergjigjee te tille une sdebatoj hiq.Keshtuqe kalo ne listen e te injoruarve.
    a ti 'zemrushe' veq me pershtypje syretash po u marrshe merre merre se ti mund ta marresh!?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Drenicak,
    une gjithe me fytyren e vertete kam shkru.Shqiptarja (nese eshte shqiptare) natyrisht qe munet me u shprehe lirshem po nuk duhet me i mshu bash kutrrum. Para se me shkru per ate raport u dashte me kqyre qka permban. Ai eshte kunder popullit tim dhe cilitdo qe ie ben keq popullit tim une i deshiroj zhdukje prej ktij planeti. Une skam fuqi me i ba gjyq as spo i bej gjyq.Po i deshiroj me iu mbyll goja kur vjell tkqia per popullin tim po e them prape. Se ky raport ka ardhe prej tipave si ajo.
    Krime ordinere ndodhin gjithkund nbote e Shqiperia i takon ksaj bote. Ndodhin edhe ktu. Po te thush se akuzat e martyt mund te jene te verteta e cenone dinjitetin e popullit shqiptare e kte une sia fal as asaj as ty. Tendencen per ti trajtu shqiptaret si hajna si kriminele e kam verejte edhe te ti. Une smundem me ta ndalu po ti mos prit qe une e miratoj ose qe une nuk reagoj kur i lexoj kto marifete.

Dhe mos me trego mu qe askush seshte fajtor deri sa gjyqi nuk e shpall te fajshem se e di ate kallzoja asaj tjetres(ose atij tjetrit se se mora vesh gjinine une).
    Nuk kam nevoje per gjyq per te kuptu diqka qe eshte kaq logjike kaq e dukshme. Eksperte nga Beogradi kane thene qe eshte e pamundshme ne te tilla kushte mu transpalntu organe. Po na dyshojme na dojme hetime me i sqaru senet.
    Une nuk po e shaj hiq dik martin se ai po e ben punen per tcilen asht pagu,une po terbohem me shqiptarte e mi qe jane kaq injorante e pranojne qka tiu vjen. Po fundi i fundit Serbia nuk i ka shpike kto akuza prej vetes ,idene ia kane dhane qitfi i atij ma lart. Se po tkishte dyshime Serbia i kish hetu me kohe skish pritt deri me 2004.
    Une di me debatu nese e ke kuptu. Une po debatoj shume mire me ty kur ti(ose ai ose ajo) nuk po ia jep per hava. Ne mund te debatojme dhe te biem ne kundershtim per qeverisjen e Thaqit qe ty po te duket e keqe e mu po mduket qe eshte e mire( dikun ma heret tkam thane qe ka mund tjete edhe ma mire po per kushtet ne te cilat jemi eshte shume mire) edhe une ti respektoj mendimet e tua. Po nese mthu ti qe thaqi ka nejte dite me shki e naten ka ardhe ne UĒk mos prit qe nuk do ta kthej ne te njejten menyre.
    Te siguroje qe ti ske zemer ma shume se une. As nuk je me i ndijshem.Kjo ska tbej hiq me ndjeshmerine. Une njoh nje vajze te Shtutices(se ti i din rrethanat) qe thote gjera qe nje vajze normale do ta linin pa gjume. Do ti shkaktonin ankthe.Sepse kjo vajza e Shtutices i ka mbledhe eshtrat e babes tvllaut(18vjeq) dhe i ka rendit ne baze te gjatesise.Kshtu ka ba ajo: kjo dore eshte me e gjate kjo duhet tjete e babit. E marti na akuzon per shitje torganeve.

Ne disa po mundemi me ndihmu martin e do tmundeshim fare mire me e pengu ne punen e ndyre qe po ben.Po spo dijme e kanihere spo dojme.
    Une jam pedagoge dhe e edukoj ne menyre te mrekullueshme vajzen tem. Vajza jem ka me u msu qe duhet me u mate shume para se me thane diqka qe e e lendon dikend. E te mos flasim qe ajo ka me msu qdo imtesi te historise tone me te re. Dhe ajo ka me e dallu shume mire engjellin nga djalli hiq mos ta nin ty.
    Une po tkallzoj meqe ra fjala nuk isha nlufte jo vetem pse isha e re po edhe pse nuk jam ngjendje me e myte as mizen.Po sdu me ma perly ne asnje menyre ate qe per mu eshte e shejte nese e ke kuptu.
    Dhe per kete fjali tanden:
    "ne qoftse keta politikaj kan ber gjera te tilla ,ti je shume e vockel per ta pengu hetimin,hetim qe edhe organet tona shtetrore po e kerkoin,dasht zoti qe te mos jen te verteta kjo eshte qenesorja."
    kam veq nje koment. Ti ke dyshu, ti je si ai (ose ajo) me lart.
    A ka peshe per ty fjala me fal? Se ti mke thane qure mu apo ke harru? Se ti vazhdimisht ben kshtu. Ne nje postim thu diqka pastaj ne tjetrin diqka qe eshte ne kundershtim me te paren.Atehere nvend qe me me msu mu kur duhet me kerku falje lidhu per fjalen tande se pari.
    E qfare edukate ke ti, po tregon me fjaline e fundit kur me mson mu qe duhet me u marre me pune tshpise. E ti a merresh me pune tshpise? Apo ato ti ben dikush tjeter e ti ankohesh se nuk qeveria nuk po ta gjen ni pune neper forume.
    Ps meqe je interesu po te tregoj qe une i bej shume mire punte e shpise,kam nje fmije tmrekullueshem, dhe jam ne marrdhenie pune.(per qdo rast po tkallzoj sa sme ke akuzu ,kam studiu per punen tem -sma ka gjete partia)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 31-12-2010 mė 10:17

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    a ti 'zemrushe' veq me pershtypje syretash po u marrshe merre merre se ti mund ta marresh!?
    hajt edhe ti te ai tjetri

Faqja 63 prej 106 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •