Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 55
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Nese digjen flamure do te thote se urrejtja ka shkuar ne nje shkalle kritike.Flamuret tane jane djegur kudo ne vendet qe na rrethojne, por dhe ne ato vende ku shqiptaret jane ne mase te konsiderueshme, vertete qe nuk digjet flamuri, por na urrejne.Si i behet hallit?Te ngrihemi e te luftojme , te behemi kamikaze , t'ja kthejme urrejtjen me te njeten mase , te bejme terror?!C'eshte kjo urrejtje prej shekujsh?Une besoj se eshte preplasje kulturash. Nuk e duron njeri islamizmin ne keto troje te krishtresh.Analizoni dhe shqiptaret ne shtetin ame,ndonese shoqerohen, nje urrejtje e fshehur egziston dhe qe shprehet hapur me mos lejimin e marteses.Ndasi per 5 shekuj, turp i madh.Mua me duket se eshte turp qe te mbuloje urrejtja dhe te mos vrasesh mendjen per rrugezgjidhje, te besh qorrin.Mjaft me mor njerez.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    hakmarja nuk zgjat cme shum se disa ore tek na shqiptaret ne jemi me te miret bravo vllezer DARDAN PA JU NUK KA SHQIPERI PA JU NUK KA TRIMERIPA JU NUK KA BASHKIM

http://www.youtube.com/watch?v=UnPIB...layer_embedded

Halal ju kofte se keta shkije sllave -maqedon ,duhet te dine se e kane djegur flamurin e nje populli prej 10,milion ne ballkane .

Coftinat ,mbeturinat e klonuara sllave .

Rrofte Shqiperia etnike

Rrofte Flamuri shqipetare

Rrofte kombi shqipetare

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nese digjen flamure do te thote se urrejtja ka shkuar ne nje shkalle kritike.Flamuret tane jane djegur kudo ne vendet qe na rrethojne, por dhe ne ato vende ku shqiptaret jane ne mase te konsiderueshme, vertete qe nuk digjet flamuri, por na urrejne.Si i behet hallit?Te ngrihemi e te luftojme , te behemi kamikaze , t'ja kthejme urrejtjen me te njeten mase , te bejme terror?!C'eshte kjo urrejtje prej shekujsh?Une besoj se eshte preplasje kulturash. Nuk e duron njeri islamizmin ne keto troje te krishtresh.Analizoni dhe shqiptaret ne shtetin ame,ndonese shoqerohen, nje urrejtje e fshehur egziston dhe qe shprehet hapur me mos lejimin e marteses.Ndasi per 5 shekuj, turp i madh.Mua me duket se eshte turp qe te mbuloje urrejtja dhe te mos vrasesh mendjen per rrugezgjidhje, te besh qorrin.Mjaft me mor njerez.
    nuk mundet te lejojm qe nje popull pa kultur pa emer pa kombesi te luaj me popullin ilir qe eshte ketu ku e ka fal ZOTI te vi dikush dhe te me sundoj nuk lejoj nuk kemi pasur tradite kamikaza e as terorisa nuk kemi lendu askende asnjeher por nese na kan lendu gjithmon i kemi sulmi kuptoje tash njeher e pergjithmone iden e nje shteti te vetem shqiptar kuptoje gjakun qe kan derdhur trimat per te na clirue kurse tash kemi harue amanetin e tyre po shkojm d.m.th drejtcivilizimit por kush eshte popull me i civilizuar se ne me shekuj te rethuar nga te gjitha anet me armiq dhe parp kemi ndejtur me kembe ne toke kush ka qen populli me i civilizuar ne evrop me shum se ne me trego tash eshte koha per ta mbrojtur flamurin atdheun me serbin luftuam e fituam. me shkaun luftuam e deklasuam tash e ka rashen bashkimi
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

albania is the best Maska e ismani
    Anėtarėsuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    me vjen mir me kete cka me the por ti je e njenjta si une pasi ke votuar keta cka jan edhe me magjar se une nuk je me e lame se une por doshta je me e keqe se une une ndoshta flas ketu por nuk kane humbje e as fitim shqiperia por vota jote ka vler sa 10000 deshirat e mia

http://www.youtube.com/watch?v=NE7uHyTUGGI
    Hahhaaa nuk e kisha pare kete video.Thenks.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    pse nuk hapet video apo ndokush me qellim e ka blloku

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=ismani;2960152]
    nuk mundet te lejojm qe nje popull pa kultur pa emer pa kombesi te luaj me popullin ilir qe eshte ketu ku e ka fal ZOTI te vi dikush dhe te me sundoj
    Akoma se ke kuptuar ti se trojet shqiptare, humben sepse Turqia dhe ne si aleate te saje kapitulluam? Turqia firmosi te dorzoje sundimet e saj fituesve, ku perfshiheshin dhe trojet shqiptare.Ti tashti dhe se Maqedonia eshte nje shtet demokratik dhe se ti ke te gjitha te drejtat si cdo shtetas maqedone kerkon te kthesh rroten e historise e ti kerkosh llogari?

por kush eshte popull me i civilizuar se ne me shekuj te rethuar nga te gjitha anet me armiq
    Dhe populli me i civilizuar dhe i rrethuar ne te gjitha anet me armiq.Hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa Hajde estrade hajde.Cfar gallate.Ore seriozisht e ke ti?Hahahahahhhhaa Hajde civilizim hajde. Vallain ne na kane inate se jemi me te miret Hahahahahaaaaaa!
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Zoti te ruajte nga urrejtja Nesti, po sa urrejtje kane ne zemer keta sllavo-ortodokset mo.. s'kane paqe ne zemra hiē, edhe ti si me zemer te trazuar me dukesh, nderro fe mbase gjen paqe ne zemer.. ku i dihet
    Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anėtarėsuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251

ja ky surati shkiju flamurin shqiptar.sot policija largoj nga vendi i punes ne hotel Karposh ,ku edhe punonte ki m.uti...te shohim edhe sa dit jet i kan mbetur!
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    kjo video ishte dicka per mrekulli,jemi ber cirkuz per bes po.
    Jetė e rėndė.......!!!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •