Close
Faqja 44 prej 106 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1059
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Asnjehere nuk e njollosi kryeministrin!
    E panjohura mbete cike duke i kritikuar gjithe tjeret per shkak te Hashim Thacit. Ai nuk eshte asgje me pak e as me shume se nje qytetar i thjeshte i Kosoves, me profesion nje politikan, si gjithe politikanet tjere.

Mos u mundoni ta beni jashtetokesor. Ju qe jeni me partine e Thacit, pyeteni veten se ku o problemi te Himi qe shumica e popullit te vet kane hequr dore prej tij.

Po te mos ishte Hashim Thaci nga Drenica a do ta mbroje ti kaq shume a jo?

Edhe ne fund te fundit secili ka te drejte ta shpreh mendimin, ta shaje, ta urreje Hashim Thacin - kjo nuk e ben dike me pak ose me shume shqiptar - eshte bote e e lire, nuk jem ne kohen e monizmit politik e as te mendimit monist.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 21-12-2010 mė 02:45

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    E panjohura mbete cike duke i kritikuar gjithe tjeret per shkak te Hashim Thacit. Ai nuk eshte asgje me pak e as me shume se nje qytetar i thjeshte i Kosoves, me profesion nje politikan, si gjithe politikanet tjere.

Mos u mundoni ta beni jashtetokesor. Ju qe jeni me partine e Thacit, pyeteni veten se ku o problemi te Himi qe shumica e popullit te vet kane hequr dore prej tij.

Edhe ne fund te fundit secili ka te drejte ta shpreh mendimin, ta shaje, ta urreje Hashim Thacin - kjo nuk e ben dike me pak ose me shume shqiptar - eshte bote e e lire, nuk jem ne kohen e monizmit politik e as te mendimit monist.
    Me dergo vetem nje shkrim t'imin ku une e bera kryeministrin,,jashtetokesor''!
    pyeteni veten se ku o problemi te Himi qe shumica e popullit te vet kane hequr dore prej tij.
    Nuk dij per ke e ke fjalen?Kush eshte Himi??

Nuk kam krijua asnjehere pershtypje tek askush qe te mbroj dike vetem pse eshte nga Drenica!
    Edhe ne fund te fundit secili ka te drejte ta shpreh mendimin, ta shaje, ta urreje Hashim Thacin - kjo nuk e ben dike me pak ose me shume shqiptar - eshte bote e e lire, nuk jem ne kohen e monizmit politik e as te mendimit monis
    Pra edhe une shpreha mendimin tim,por nuk ndyej gojen ta shaj me fjalor te pist askend!Ajo cfar me pengon e shprehu,ashtu sikur Ju qe shpreheni,a mos vall une e kam te ndaluar te mendoj-shprehem ndryshe vetem qe nuk kam fjalor te till?
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2009
    Postime
    119

Dick Martat shqiptare

Dick Marty as vete nuk i beson ato qe ka shkrua ne raportin e tij te porositur nga qarqe te caktuara atishqiptare dhe mos harroni se eshte e pamundur te mos kete edhe shqipfoles ( shqiptare ne sherbim te qarqeve te Beogradit dhe Kremlinit)te implikuar ne perpilimin e ketij raportisepse Dick Marty e kreu punen per te cilen u pagua majme.

Sonte ne emisionin FAKT te nje televizioni shqiptar ku merrnin pjese Pellumb Xhufi dhe Frrok Ēupi shihej haptazi se ky i dyti pra Frrok Ēupi sa nuk i aplaudonte Dickut ,madje ai tha se pret prej Thaqit te vetedorezohej.Ky Dick Marti shqipfoles ua pa per te madhe udheheqeseve te Shqiperise: Bamir Topit,Sali Berishes,Edi Rames,Jozefina Topallit,Ilir Metes pse ju kundervene permbajtejes se raportit te Dick martit duke i keshillur per terheqeje sepse po e vene ne pyetje interesin e shqiperise per nje kriminel i cili si tha ai paska qene i ndaluar ne Shqiperi dhe ne Europe nga policia?!!

Ky shemtim i shqiptarise me nje surrat edhe me te shemtuar me apo pa vetedije haptazi vehet ne anen argatit te paguar te Serbise dhe behet avokati i saje sepse dihet se luftetaret e lirise u ndalen ne vitete e nentdhjeta ne Shqiperi per shkak se po pergaditenin luften e armatosur kunder okupatorit serboqetnik.Perderisa ne Eurpe Hashim Thaqi dhe Agim Ēeku u ndalen ne baze te fletearrestit te derguar interpolit nga ana e shtetit serb. Sipa Frrok Ēypit Thaqi dhe luftetaret e UĒK-se duhet ekskomunikuar sepse krimi i tyre eshte i madh nxorren nga kthetrat e roberise serbe Kosoven dhe 2 milion shqiptare.Per kete bashibuzuk ata qe ofruan jeten ne oltar te lirise se Kosoves jane kriminele ndersa ai ka disa heroj tjere te cileve ju sherben.

Qeni i keq ta sjelle ujkun ne torishte kane thene pleqte,pra nuk eshte Dick Marty dhe sherbimet e Serbise e Rusise te vetme ne pergaditjen e ketij raporti antishqiptare e antinjerzor.Nga Serbia dhe Rusia nuk pritet tjeter,por edhe ne kete jane te implikuar ata shqipfoles si ky fare Frroku , te cilet u perpoqen ta demonizojne UĒK-ne prej paraqitjes se me qellim qe te shpallet terroriste,kete e vazhduan gjate dhe pas luftes dhe tani permes ketyre shqiptarofobeve te Europes vazhdojne ne perpjekje per te nxire luften e shenjte te popullit shqiptar per liri.kete e bejne me siguri me ose pa pagese me direktivat nga qarqet proserbe sepse vetem atyre u konvenon destabilizimi dhe devalvimi e njollosja e luftes qlirimtare e cila popullit shqiptar i solli realizimin e endrres shekullore :daljen nga roberia e
    eger serbosllave.

Frrok Ēupi dhe Ēypat tjere shqipfoles do te zbulohen vete se shpejti nga frustrimi se konstruksionet dhe stisjet e tilla do te deshtojne ashtu si deshtuan perpjekjet emedha djallezore per ta shpalle UĒK-ne organizate terroriste.

Frrok Ēupi ishte sonte ne rolin e zedhensit te Dick Martit i cili me siguri nuk mund te ishte me kembengules ne fajesine e Thaqit. KUr degjoja duke mbrojtur akuzat e Dick Martit kete krijese te shemtuar shqipfolese me rrotullohej lukthi.Po a kemi Dick Marta ne mesin tone:Ne biseda e debate do te identifikohen vete dhe do habiteni sa Frrok Ēupat jane ne mesin tone.

PS: ne kete emision nga Frrok Ēypi dhe gazetari u lansuan edhe dy dezinformata me siguri te qellimshme:

- Se KQZ ka vendosur se ne 40% te vendvotimeve te Kosoves te perseriten zgjedhjet.

- Se Behxhet Pacolli ka refuzua hyrjen ne koalicion me Thaqin shkaku i akuzave te Dick Martit.

E para eshte genjeshter e kulluar ndersa per te dyten une nuk munda te lexoj as te degjoj nje deklerate te tille te Pacollit.
    FRROK ĒUPIT DUHET THENE HAPTAZI: HESHTE FARE E KEQE!
    KORBAT SI TI I ZGJATEN VUAJTJEN DHE ROBERINE SHQIPTAREVE!

KUJDES SHQIPTARE !KORBAT PO KRROKASIN,HIJENAT PO NUHASIN.
    E NA DUHET TE JEMI TE BASHKUAR QE TI TREMBIM KETA UGURZI,
    KETA ARGATE TE SHITUR TE SHKELIN MBI LUFTEN DHE GJAKUN TONE.

Nuk eshte Frroku i vetmuar ..jo..jo.. shihet edhe ne kete forum se disa ,nga urrejtja,smira dhe inatet politike behen avokate te Dick Martit argatit te paguar te Serbise duke u futur ne kete valle e cila nese jo per zvicrran atehere per shqiptaret nuk mund te jete tjeter perveqse valle turpi.Dallgezimet pas vershimeve gjithenje lene mbetjet dhe jashteqitjet me te cilat do te turperohen vete keta qe sot po vjellin ngy goja dhe penda ndytesi qe kundermon ,pa marre parasysh demin e madh qe po i bejne,jo Thaqit por Kosoves dhe shqiptarise sepse Serbia dhe ata qe e perkrahin nuk e kane cak Thaqin si rival politik ne lufte per pushtet por Kosoven per ta kthyer edhe njehere aty ku ishte para luftes heroike te UĒK-se.Urrejtja dhe lakmia per pushtet disave ua ka verberua syte dhe nuk po e shohin kete.Apo ndoshta kane hyre qellimisht ne vallen e djajeve te Karpateve?

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Me dergo vetem nje shkrim t'imin ku une e bera kryeministrin,,jashtetokesor''!
    Po mendon kryeministrin ne largim, se nuk eshte kryeminister legjitim i Kosoves hala. Ta shohim tash pas ri-zgjedhjeve kush po behet kryeminister. Ai fanatizmi me te cilin mbrohet Himi nga disa dhe duke i akuzuar tjeret qe nuk jane ne linje me partine politike te himit, une tjeter s'di cfare epiteti me i dhene ketij fanatizmi pervec prirje per te krijuar nje mit jashtetokesor nga Himi. Ketu me shume po mbrohet nje individ partiak sesa lufta e shenjte e UCK-se dhe luftetaret e saj. Ju shkurt e shqip po e mbroni Himin si lider partiak dhe jo dicka tjeter.!

Nuk di per ke e ke fjalen?Kush eshte Himi??
    Himi eshte Hashim Thaci!

Nuk kam krijua asnjehere pershtypje tek askush qe te mbroj dike vetem pse eshte nga Drenica!
    Une e kam krijuar ate pershtypje nga shkrimet e juaja !

Pra edhe une shpreha mendimin tim,por nuk ndyej gojen ta shaj me fjalor te pist askend!Ajo cfar me pengon e shprehu,ashtu sikur Ju qe shpreheni,a mos vall une e kam te ndaluar te mendoj-shprehem ndryshe vetem qe nuk kam fjalor te till?
    Ti shprehe mendimin tend, mirepo mos rri duke gjykuar mendimin e tjereve, se mesa e shoh shumica nuk pajtohen me kete Martin, sidomos kur eshte ne pyetje vete UCK e jo vetem nje individ, qe nuk ka marr pjese as ne lufte.

Edhe asnje njeri normal nuk mund te jete pro ketij Martit per faktin e vetem se nuk eshte ne natyren dhe kodin jetesor te shqiptarit me bo krime te tilla. Eshte ne natyren e shkaut dhe te sllavit me pre njerez gjate luftes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 21-12-2010 mė 04:01

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    tek ne i thone:"bjeri se i bi bukur"

kriminel shima ...kriminel ramushi!! kush osht burre i nershem????

ps.tregti organesh behen nga individe ne cdo vend te botes .ke fakte ??denoje

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ok,sipas Jush Ju mund te gjykoni kend te doni,por jo edhe une!At cfar me cituat me lart,nuk ishte asgje me Ju,dhe fare nuk kishit te drejt te me citoni!Vazhdoni gjykoni sa te doni,eshte apo nuk eshte kryeminister,une vetem e thash at se s'i e quante Z.Adem Demaqi!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    tek ne i thone:"bjeri se i bi bukur"

kriminel shima ...kriminel ramushi!! kush osht burre i nershem????

ps.tregti organesh behen nga individe ne cdo vend te botes .ke fakte ??denoje
    Ruaju se do dalim edhe une e Ju Kriminela!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    HASHIM KRIMINELI DHE UCK SKAN AS GJE TE PERBASHKET UCK ESHT DIQKA HYNORE PER SHQIPTART KUR AKUZOHET UCK DUHET TE NGRITEMI TE GJITH KUNDER ATYRE QE OFENDOJN UCK-n
    HAAAAAAAAAAAAAAAA
    a edhe historiant paske fillue meu ba a
    ani balit ani jepni gajret veti ngushllone veten merrne me te mire
    se veshtir e keni edhe kater vite vuajtje dhe pastaj prap populli do te flet e prap ti do te vuejsh
    pra derisa te jet gjall
    Kryeēlirimtari Hashim Thaēi
    Themeluesi Komandanti Drejtori i Drejtoris Politike e Antar i Shtabit te Pergjithshem i UĒK-se
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    HASHIM KRIMINELI DHE UCK SKAN AS GJE TE PERBASHKET UCK ESHT DIQKA HYNORE PER SHQIPTART KUR AKUZOHET UCK DUHET TE NGRITEMI TE GJITH KUNDER ATYRE QE OFENDOJN UCK-n
    Ketu gabon beni 33,UĒK-ne e organizuan dhe e udhehoqen ushtarakisht dhe politikisht ata te cilet ne kohet kur vertete kerkohej, me perkushtimin dhe vendosmerine me te madhe u vune me qmimin e jetes ne sherbim te lirise se atdheut dhe popullit te tyre.Te gjithe ishim ne ato kohe kulmore kur Kosova dhe populli i saje perpelitej mes jetes a vdekjes,mes zhberjes a lirise.Ajo ishte koha e qlirimtareve dhe shpetimtareve dhe populli keto i dine andaj nuk hesiton perkunder zhurmes histerike dhe akuzave e trillimeve monstruoze te Dick Martave te huaj dhe shqipfoles te votoje e mbroje qlirimtaret dhe shpetimtaret e vertete.

Ku ishin ne ate kohe keta qe sot qierren e ulurisin per te shpetuar Kosoven nga ata qe Asaje i sollen lirine.Ruaje Zot Kosoven nga ata te cilet duan ta qlirojne Ate nga shqiptaret.Kosoves dhe popullit te saje nuk i duhen shpetimtaret qe imponohen me ulurima e kercnime,sharje e fyerje te cilat nuk dallojne fare me orgjite propagandistike te Beogradit.

Nuk i duhen Kosoves Dick Martat shqiptare te cilet nga urrejtja ,inatet dhe smira nuk hesitojne madje edhe me qmimin e kaosit dhe rrenimit te asaj qe u krijua me gjakun e sakrificen me te realizojne ambicjen e semuar per pushtet.

Krrokama e korbave te zi dhe skithja e hijenave eshte ugur i zi se ne shqiptaret si duket nuk mesuam asgje nga historia edhe pse paguam qmimin me te madh nga te gjithe.Ndryshe nuk mund te kuptohen klithjet per linqim te atyre qe fituan shumicen e votave ,pra besimin e sovranit.

Nuk ka te drejte askush te ngritet mbi verdiktin e sovranit a aq me teper te hyje me apo dije ne valle me armikun shekullor qe i nxiu diellin shqiptareve me shekuj.

Mos i veni zjarrin shtepiase suaj sepse flaket mund te ju perbijne dhe mallkimi do te bjere mbi plangeprishesit,kushdoqofshin ata.

Nuk eshte me rendesi kush bjen e kush ngritet ne pushtet,ate e vendose sovrani .Kosova , Shqiptaria, liria dhee demokracia nuk kane alternative dhe keto duhet te na bashkojne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kapidani 9 : 21-12-2010 mė 05:19

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    a i duhet bashkesise islame te prononcohet per dikun..nuk besoj..diku ska thane gja per fene..dhe bikut nuk i duhej te prononcohej per dikun..apo duhet ti fusim hundet kudo....siq i paska fute biku...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 44 prej 106 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •