O prizrenasi Paul van Dyk ka then: Ik e bej ndoni pun nga shpia haha![]()
O prizrenasi Paul van Dyk ka then: Ik e bej ndoni pun nga shpia haha![]()
VETVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by the rulers as useful.
Për ata që nuk e kuptojn anglishten:
Religjioni/feja konsiderohet nga njerëzit e zakonshëm si e vërtet, nga njerëzit e menqur si e pavërtet , ndërsa nga sunduesit/udhëheqësit si mjet përdorimi.
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB ME KA KREJT!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Puuu cfar rrote e madhe je ti prizrenasi se ke iden. E pranove vet qe ke qen musliman fundamentalist e eekstremist me mjekerr e me patollona te shkurtra edhe tashi te kan 'ardh mendte' edhe pa pritmas na je be europiani dhe me i civilizuari ktu a e kupton ne car gjendje je ti, ti ke probleme me personalitetin tend dhe te manipulon cdokush
Ju dhe disa katnar tjer ktu do i luftoni ekstremistet ti luftoje injorancen tence, leni fene se skeni mbrri ju te kritikoni qoft islamin qofte krishterizmin e vetmja gje qe mund te beni eshte te shtini vella vrasjen mes shqiptareve me fe te ndryshme!
Ndryshuar për herë të fundit nga Konstantin : 15-12-2010 më 14:55
Ju më sipër, ju këshilloj që, në rastëse keni të thoni diçka me temë shkruani, dhe mjaft ma me fjalë boshe këtu se jeni duke e prishur temën, apo ky është edhe qëllini i juaj.
O moderatorë a jeni diku, apo i keni lënë të kullosin injorantët.
pash zotin thuj edhe ti qe mos mendon se un i them per inati
a esht per tu habitur kjo puna e ketij, ky ose rren ose esht aq naiv saqe te tjeret i trandin me ket
edhe ti mos e ngacmo shum se ti sedin sa shpejt behet nervoz ky hahah
ej sja vlen te diskutosh me te paditur,se shumica ketu jan te tille.si ky e si ai permbi ket,ai qe i han krokodillat![]()
klm
Jetë e rëndë.......!!!
VETVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!
Religjioni/feja konsiderohet nga njerëzit e zakonshëm si e vërtet, nga njerëzit e menqur si e pavërtet , ndërsa nga sunduesit/udhëheqësit si mjet përdorimi.
Gjejeni veten se ku jeni ju të "menqurit"
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB ME KA KREJT!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Krijoni Kontakt