Nuk mbahet mend ndonjė datė apo orė tė luftė midis Shqipėrisė dhe Arabisė Saudite apo Turqisė (jo shtetit Osman), pra nuk jemi nė luftė me to, por kemi miqėsi tė pėrkryer.
Greqia dhe Serbia jane fqinjet tane dhe si te tille duhet te jemi ne paqe dhe ne mardhenie miqesore midis nesh -
Ska dyshim se Serbia dhe Greqia janė fqinjėt tanė (fatkeqėsisht), por nuk harrojmė faktin historik qė grekėt tentuan tė benin spastrim etnik nė popullin ēam, tė njejtėn gjė e vazhduan edhe serbėt nė Kosovė.
Shqiperia nuk duhet te njolloset me ngjyra Lindore -
Kush ja ka qitur kėtė kusht Shqipėrisė?! Dhe kur u njellos?!
Ne duam nje brez te ri Perendimor -
Nė Perendim nuk shkohet me Serbinė dhe Greqinė, por me Ameriken dhe Turqinė.
Nė esencė nuk jam ekstremist, ftohem nė tribuna tė ndryshme, nė debate publike, bėj shkrime apo edhe intervista nė media, mirėpo dallimi ėshtė se jo-shqiptarėve u dukem ekstremist dhe kjo mė pėlqen. Disa kerkojnė bashkim me Serbinė, unė kerkoj bashkim me Shqipėrinė (jo londineze por tė tėrėn). Dhe tė gjitha keto janė diferencimet tona pa harruar qė ti je
Kryqi i Paqes i mbėshtjell sikur gaca me hi, ndėrkaq unė jam haptas
Shpata e Islamit.
Ky link tė dedikohet dhe tė pėrket edhe ty, nėse ke njė pikė moral dhe etikė njerėzore urdhero lexoje dhe shikoji ato dy video tė shkurtėra gjithashtu je i 'inkriminuar' brenda temės qė kam hapur, shpresoj qė kjo ta ndryshon bindjen e errėt qė ke:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130498
Qė tė kesh tė pėrbashkėta me mua duhet t'i bėsh disa reforma brenda vetvetes, nuk e kam fjalen tek bindja shpirtėrore.
Krijoni Kontakt