Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 60
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Of course.....
    Nuk thashe te luajme , keto jane te ditura mos te fillojme perseri nga e para edhe pse premtove se nuk do te me citosh. s'ka gje. Ne kemi nje te perbashket jemi ne lufte me Arabet e turqit extremiste apo nuk je dakord.? Greqia dhe Serbia jane fqinjet tane dhe si te tille duhet te jemi ne paqe dhe ne mardhenie miqesore midis nesh edhe kjo eshte e perbashket apo jo? Shqiperia nuk duhet te njolloset me ngjyra Lindore edhe kjo e perbashket apo jo? Ne duam nje brez te ri Perendimor ...edhe kjo e perbashket..... mesa shoh ne s'kemi ndonje shkak te luftojme virtualisht cuditem? Tani po pranove qe je extremist ndryshon puna.. . Behu me serioz dhe respekto mendimin e tjetrit, jemi per sot dhe per neser mos harro!
    Paqe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Jo Ilirian je gabim une nuk jam extemist une dua qe Shqiperia te jete e shqiptareve kristiane dhe myslimaneve joextremiste, nese ti kete e quan extremizem, atehere ke boshlleqe. Me fqinjet duhet te jemi ne paqe kete kerkon Kryqi i Paqes.
    Pac fat!
    A nuk eshte ky extremizmi orthodox ?? Te lutem ??

Kryqi i Paqes
    Nje akt qe duhet te mendojme me mire per vlazerim bashkimin me Serbine.
    Hajt be kallxom a je shqiptar ??
    Nqs po ateher qysh mendon bashkim me Serbin oj loqka jeme ??
    Ehh dreqi bishtin ta hangert ho qe ka me ta pre nje dite.

Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    A nuk eshte ky extremizmi orthodox ?? Te lutem ??

Hajt be kallxom a je shqiptar ??
    Nqs po ateher qysh mendon bashkim me Serbin oj loqka jeme ??
    Ehh dreqi bishtin ta hangert ho qe ka me ta pre nje dite.
    Ta kam spjeguar pese here po ti nuk mbushke sic duket. Nese ti quan extremizem mardheniet me nje shtet fqinj kunder nje armiku te perbashket atehere ke mangesi ne definicionet e fjaleve imagjino te gjykosh,,,sa larg je. respekto dhe argumento djalosh!
    Paqe!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Ta kam spjeguar pese here po ti nuk mbushke sic duket. Nese ti quan extremizem mardheniet me nje shtet fqinj kunder nje armiku te perbashket atehere ke mangesi ne definicionet e fjaleve imagjino te gjykosh,,,sa larg je. respekto dhe argumento djalosh!
    Po eshte extremizem se feja ju meson keshtu.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    elitokton ske pse i jep llogari (citon) cdo pergjigje sepse jeta jote nuk varret nga antaret e forumit qe te japin ty leksione se cduhet besh e cka jo , per mendimin tim nuk ka qene nevoja qe ti te ndryshosh pseudonimin tend nga elitokton ne ate te paqes dhe te na sjellesh fryme ndryshe nga ajo e kalura ti qendro ashtu siq je.
    Me ka pelqyer avatari i meparshem : kryqi me eshte dukur me autentik dhe orthodox
    gjithsesi mireseerdhe

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Te nderuar shqiptare e shqiptare!
    Jam Alban Kristo 30 vjec.
    Jetoj ne USA.
    Jam demokrat.
    Jam Othodoks.
    Jam shqiptar patriot.

Anetaret me njohin me nickun Elinokton. Tani mund te me shajne me nje tjeter nick pra Kryqi i Paqes
    Bashkebisedim dhe komunikim te mbare me te gjithe eshte motoja ime dhe larg extremizmit islam.
    Flm!
    Si eshte koha andej nga Amerika?.Bie ndonje ēik shi....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po ne Kosove i shfarosi turku ortodokset prandaj jane me pakice dhe te tjeret i konvertoi me dhune ne myslimane, ndoshta edhe gjysherit e tu, nese je shqiptar ishin orthodokse ose katolike, mos harro ndaj kthehu ne traditen tende ne paqen e perhereshme . Harroje Beogradin e Athinen ata jane vec fqinj qe duhet te jemi ne paqe. Kaq.
    Zoti te ndricofte!
    Pse po rren qe me dhun, pse nuk u bon grekt e shkijet musliman me dhun,

ska ne kosov ortodoks , pos shkijeve, ndoshta nuk po tingllon mirr por qe ashtu asht e verteta

pse ka ortodoks ne shqipri, ska pas dhun apo qka , apo ndoshta jan grek te paster.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Nuk thashe te luajme , keto jane te ditura mos te fillojme perseri nga e para edhe pse premtove se nuk do te me citosh. s'ka gje. Ne kemi nje te perbashket jemi ne lufte me Arabet e turqit extremiste apo nuk je dakord.? Greqia dhe Serbia jane fqinjet tane dhe si te tille duhet te jemi ne paqe dhe ne mardhenie miqesore midis nesh edhe kjo eshte e perbashket apo jo? Shqiperia nuk duhet te njolloset me ngjyra Lindore edhe kjo e perbashket apo jo? Ne duam nje brez te ri Perendimor ...edhe kjo e perbashket..... mesa shoh ne s'kemi ndonje shkak te luftojme virtualisht cuditem? Tani po pranove qe je extremist ndryshon puna.. . Behu me serioz dhe respekto mendimin e tjetrit, jemi per sot dhe per neser mos harro!
    jemi ne lufte me Arabet e turqit extremiste apo nuk je dakord.? - Nuk mbahet mend ndonjė datė apo orė tė luftė midis Shqipėrisė dhe Arabisė Saudite apo Turqisė (jo shtetit Osman), pra nuk jemi nė luftė me to, por kemi miqėsi tė pėrkryer.
    Greqia dhe Serbia jane fqinjet tane dhe si te tille duhet te jemi ne paqe dhe ne mardhenie miqesore midis nesh - Ska dyshim se Serbia dhe Greqia janė fqinjėt tanė (fatkeqėsisht), por nuk harrojmė faktin historik qė grekėt tentuan tė benin spastrim etnik nė popullin ēam, tė njejtėn gjė e vazhduan edhe serbėt nė Kosovė.
    Shqiperia nuk duhet te njolloset me ngjyra Lindore - Kush ja ka qitur kėtė kusht Shqipėrisė?! Dhe kur u njellos?!
    Ne duam nje brez te ri Perendimor - Nė Perendim nuk shkohet me Serbinė dhe Greqinė, por me Ameriken dhe Turqinė.
    Nė esencė nuk jam ekstremist, ftohem nė tribuna tė ndryshme, nė debate publike, bėj shkrime apo edhe intervista nė media, mirėpo dallimi ėshtė se jo-shqiptarėve u dukem ekstremist dhe kjo mė pėlqen. Disa kerkojnė bashkim me Serbinė, unė kerkoj bashkim me Shqipėrinė (jo londineze por tė tėrėn). Dhe tė gjitha keto janė diferencimet tona pa harruar qė ti je Kryqi i Paqes i mbėshtjell sikur gaca me hi, ndėrkaq unė jam haptas Shpata e Islamit.

Ky link tė dedikohet dhe tė pėrket edhe ty, nėse ke njė pikė moral dhe etikė njerėzore urdhero lexoje dhe shikoji ato dy video tė shkurtėra gjithashtu je i 'inkriminuar' brenda temės qė kam hapur, shpresoj qė kjo ta ndryshon bindjen e errėt qė ke:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130498

Qė tė kesh tė pėrbashkėta me mua duhet t'i bėsh disa reforma brenda vetvetes, nuk e kam fjalen tek bindja shpirtėrore.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395

Nje gote me Raki po ta qeras per kurban bajram dhe tjetren per kishtlindje!
    Zoti kjofte me ty!
    Amin!
    I a arrite te me zbusesh perkohesisht por mua shpejt do te me dale rakia dhe atehere prape do te te shaj!

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    I a arrite te me zbusesh perkohesisht por mua shpejt do te me dale rakia dhe atehere prape do te te shaj!
    ......dhe une prape do te te sjell nje raki nga ajo e kulluara 10 vjecare qe qarkullon kohet e fundit ketej nga USA megjithese ata miqte e tu nuk kane per te lene pike te bjere ne gota virtuale aq te etur jane.
    Per hir te paqes le te shahemi , eshte me mire se te heshtim.
    Paqe!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •