Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Vetëdija kolektive është fuqi mahnitëse. Kur në një ambient njerëzit bëhen të vetëdijshëm që GJENDJA DUHET TË NDRYSHOJË, atëherë në atë vend – njëmend ndryshon çdo gjë. Tash është koha e fushatës zgjedhore. Nëse doni të ndryshojë gjendja në Kosovë – ndryshojeni mendjen tuaj, ndryshojeni BINDJEN për VOTIM. (Daut Demaku)
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Vetëdija kolektive është fuqi mahnitëse. Kur në një ambient njerëzit bëhen të vetëdijshëm që GJENDJA DUHET TË NDRYSHOJË, atëherë në atë vend – njëmend ndryshon çdo gjë. Tash është koha e fushatës zgjedhore. Nëse doni të ndryshojë gjendja në Kosovë – ndryshojeni mendjen tuaj, ndryshojeni BINDJEN për VOTIM. (Daut Demaku)
    Nese e ke përcjellë mbrëme debatin në KTV, do të bindesh se shqipet nuk kanë për kënd të votojnë:

LDK: Tashmë ka dëshmuar se ka dështuar. (djali i sejdiut me tendera u bo shpi)
    PDK: Gjysma e tyre nën hetime nga EULEX-i, arrogantë, të paedukuar, të korrputuar.
    LDD: Kryetari i saj i dënuar nga gjykata për vjedhje parash publike.
    AKR: Njerëz biznismen që synojnë pushtetin për qëllime lukrative. Mbaj mend kur Pal LEKAJ i tha LIVE Mimoza Kusarit se gjatë zgjedhjeve të fundit kishte thirrur disa qendra të votimit nga telefoni i shtëpisë se saj dhe kishte ofruar të bejë pazar me votat. Mimoza Kusari Lila më kujtohet qartë se atëbotë nuk e mohoi nmjë gjë të tillë.
    AAK: Kryetarin në burg.
    VV: Të humbur, të rinjë, naivë.
    FER: Frikagacë, nuk guxonin t'i thonin Limes e Hamitit se po gënjejnë.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Dicka per Haxhi Merxhen nuk na the!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Arsya per te Votuare Vetevendosjen,qe eshte kunder Decentralizimit,Pakos Ahtisarti,kunder ndarjes se Mitrovices,kunder flamurit dhe himnit anti kombetar,kunder cdo padrejtesie qe i ndodhe keti popull,kunder mallrave te serbis etj etj.

Dhe qe eshte pro,Flamurit dhe himnit Kombetar,pro bashkimit te Mitrovices,pro zhvillimt ekonomik,pro cdo gje qe eshte shqiptare....pro Bashkimit me Shqiperin,pro e pro e pro......
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Mexhi Lexo Postimin
    Pse duhet apo nuk duhet të dalim në zgjedhjet parlamentare të 12 dhjetorit?

Pergjigjja eshte mese e ngaterruar dhe e paqarte. Dhe, kete ngaterrese e paqartesi e bejne sjelljet e papergjegjshme te “udheheqesve tane”, te cilet, sapo marrin votat harrojne premtimet e tyre.

Jane njemijenje arsye per te mos dalur ne to, ju lutem ma thuani vetem nje arsye per te dalur ne zgjedhjet parlamentare të 12 dhjetorit?
    Duhet dale ne votime per te denuar me vote kunder ata qe jane ne pushtet me dhenien e votes kunder. Edhe ne rast se kundershtari mund te mos jete me i mire mjafton qe nuk i jep atij te pushtetshmit mundesi te korruptohet akoma me shume, ose te vazhdoje me paaftesine e tij. E njejta gje vlen edhe per Shqiperine. Vetem rotacioni i vazhdueshem i pushtetit mund te ndihmoje disi ne permiresimin e qeverisjes.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Te gjithe duhet me dal ne zgjedhje , eshte per te miren e vendit ton .

Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Ata që shkelin ligjin do të ndëshkohen po me atë forcë që kanë shkelur ligjin.
    Eke fjalen per Kosove, Zvicerr apo ne Skandinavi?

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Ja pse duhet të votojmë...

Dil dhe voto!

"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Dilni votoni,por mos pritni pas ores 16,se do votoni me drita te shkrepsave!
    Eshte nje obligim qytetar dalja ne zgjedhje,po ne jemi mesua me i shkelur obligimet,e sa per grat,votoni me teper grat,nuk dihet do e qojm shtetin perpara!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Degjonja niher kete plakun, e masandej vendojeni kalemin ne matematik, a kini hesap me dal nvotime a jo. lol

http://www.forumishqiptar.com/showth...101114&page=25

Premtime,premtime dhe vetem premtime boshe per popullin e shkreht.
    #VamosArgentina

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •