Close

Rezultati i Sondazhit: Cili lloj shkrimi ju pëlqen më shumë?

Votues
20. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Verdana

10 50.00%
  • Georgia

4 20.00%
  • Constantia

7 35.00%
  • Segoe UI

3 15.00%
  • Tjetër

4 20.00%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
  1. #-9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382

Cili lloj shkrimi ju pëlqen më shumë?

Verdana
    Lloji i shkrimit që përdor Forumi Shqiptar është "Verdana", por mua ky nuk më pëlqen sepse pikat e shkronjës ë janë shumë të ngjitura dhe nuk duken mirë. Ka lloje shkrimi ku pikat e shkronjës ë duken mirë, siç janë për shembull "Georgia" ose "Constantia", por këto lloje shkrimi të lodhin sytë. Për mua, një zgjidhje e mesme është lloji "Segoe UI", i cili nuk të lodh sytë dhe shkronja ë duket më mirë se tek "Verdana" ose "Times New Roman". Këto që thashë, po i shkruaj në disa lloje të ndryshme në mënyrë që t'i shikoni dhe të thoni se cili ju pëlqen më shumë.

Georgia
    Lloji i shkrimit që përdor Forumi Shqiptar është "Verdana", por mua ky nuk më pëlqen sepse pikat e shkronjës ë janë shumë të ngjitura dhe nuk duken mirë. Ka lloje shkrimi ku pikat e shkronjës ë duken mirë, siç janë për shembull "Georgia" ose "Constantia", por këto lloje shkrimi të lodhin sytë. Për mua, një zgjidhje e mesme është lloji "Segoe UI", i cili nuk të lodh sytë dhe shkronja ë duket më mirë se tek "Verdana" ose "Times New Roman". Këto që thashë, po i shkruaj në disa lloje të ndryshme në mënyrë që t'i shikoni dhe të thoni se cili ju pëlqen më shumë.

Constantia
    Lloji i shkrimit që përdor Forumi Shqiptar është "Verdana", por mua ky nuk më pëlqen sepse pikat e shkronjës ë janë shumë të ngjitura dhe nuk duken mirë. Ka lloje shkrimi ku pikat e shkronjës ë duken mirë, siç janë për shembull "Georgia" ose "Constantia", por këto lloje shkrimi të lodhin sytë. Për mua, një zgjidhje e mesme është lloji "Segoe UI" i cili nuk të lodh sytë dhe shkronja ë duket më mirë se tek "Verdana" ose "Times New Roman". Këto që thashë, po i shkruaj në disa lloje të ndryshme në mënyrë që t'i shikoni dhe të thoni se cili ju pëlqen më shumë.

Segoe UI
    Lloji i shkrimit që përdor Forumi Shqiptar është "Verdana", por mua ky nuk më pëlqen sepse pikat e shkronjës ë janë shumë të ngjitura dhe nuk duken mirë. Ka lloje shkrimi ku pikat e shkronjës ë duken mirë, siç janë për shembull "Georgia" ose "Constantia", por këto lloje shkrimi të lodhin sytë. Për mua, një zgjidhje e mesme është lloji "Segoe UI" i cili nuk të lodh sytë dhe shkronja ë duket më mirë se tek "Verdana" ose "Times New Roman". Këto që thashë, po i shkruaj në disa lloje të ndryshme në mënyrë që t'i shikoni dhe të thoni se cili ju pëlqen më shumë.

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    O Bato, vetëm të mos shkruhen gjëra pa lidhje, në kuptimin e fjalisë, tekstit, se si shkruhet (forma) për mua nuk ka fare rëndësi.
    Përshëndetje

3. #-7
    Constantia
    Me pelqen me shume
    jam dakort me parafolsin
    pershendetje
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

4. #-6
    Dead and Gone Maska e Trolexi
    Anëtarësuar
    01-10-2010
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    35
    Verdana me duket me i mire edhe ma let me i lexu edhe per sy, nese prapavija do ishte e bardh nashta ish kan ma mire.

5. #-5
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Trolexi Lexo Postimin
    Verdana me duket me i mire edhe ma let me i lexu edhe per sy, nese prapavija do ishte e bardh nashta ish kan ma mire.
    Ti thua që "Verdana" të duket më i mirë, po paske votuar për "Segoe UI"!

6. #-4
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kur lexon faqe te tera nuk ka rendesi bukuria, por qartesia, cili shkrim eshte me qetesues per syrin. Verdana eshte me i pershtatshem ne lexim. Te tjerat te lodhin.
    Feelings change - memories don't.

7. #-3
    Dead and Gone Maska e Trolexi
    Anëtarësuar
    01-10-2010
    Vendndodhja
    Prishtin
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Ti thua që "Verdana" të duket më i mirë, po paske votuar për "Segoe UI"!
    gabim teknik

8. #-2
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Për ata që nuk përdorin shkronjën ë, "Verdana" mund të duket i përshtatshëm, por unë dua të di më shumë mendimin e atyre që përdorin shkronjën ë, sepse pikat e kësaj shkronje për mua nuk duken mirë.

Duket se administratori Albo e ka zgjedhur këtë lloj shkrimi ngaqë ai vetë nuk e përdor shkronjën ë.

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Verdana me i pershtatshem,tjerat te renda me duken.

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Verdana eshte me i miri per lexim , edhe Constantia eshte OK.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •