Close
Faqja 35 prej 67 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 670
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mos bjer o shi..
    se nga ty kemi frik jo pak..

.. keshtu thot ajo kenga me duket..

me dhimbset cdo qindarke qe do shkoje me "cdemtue".. plackitesit e tokave.. qe mbi toka te plackitura kan ba villa 4 katshe e magaze 3 katshe..

shteti duhet te cdemtoje ata qe e kan respektuar shtetin..
    kjo situate tragjike po projekton shanse te reja per kleptokracine sallomiste ...

plaçkitesit e tokave, uzurpuesit e pronave te ligjshme, duke filluar nga Bathorja e me tej ishin nje "prapavije" fuqishme e sillo-sallomit per te ushtruar presion te panderprere ndaj qeverise "kundershtare" te tos-buzuk-mejhanes, apo edhe majkio-shtangistave ...

mirepo ka ardhur koha qe nuk duhet me kjo prapavije, i ka ikur aktualiteti ... aty ku ka toka te majme, ende te pa-zena, klepto-kracia sallomiste do te perdore pretekstin e rrezikut te permbytjes per te lare hesapet me "uzurpuesit" e pronave qe kllepto-kracia i ka vene syrin me kohe ... do te dergoje edhe fadromat me bojaxhine ...

kur sallomani te dale ne "opozite", loja do te vijoje, duke e kthyer pllaken, si ngahera ... do te "sistemohet" plaçka e grabitur gjate, ndrkohe bejne pergatitjet per te ri-marre pushtetin ne baze te regullit e rrokades katoviciane ...

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Cilin lume duhet te thellonin me pare? (se nga rreshjet po permbyten te gjithe) Cilen rruge te lesh pa bere? Cilen shkolle, cilin spital, cilen...? Nuk mund te mbushen 'boshlleqet' e 50 viteve ne 5 vite. Per fat te keq ne bejme tani rruget qe bota i ka shtruar shekuj me pare dhe te cilat jane shume te rendesishme ne jeten dhe ekonomine e nje vendi. Levizjet masive gjithmone krijojne probleme, por ata "40 mije" njerez nuk kishin pse te leviznin po te mos i kishte lene ai sistem ne nje varferi te tejskajshme.
    O shigjeta sikur të më thuash se ke vite pa shkelur në Shqipëri do të justifikoja me gjith qef.
    A e di ti se shtretërit e lumenjëve janë shfrytëzuar në mënyrë më shumë se barbare dhe qeveritë kanë bërë qorrin dhe shurdhin gjatë gjith kohës?
    A e di ti shigjetë që projekti i bërë gati për të shmangur përmbytjet në rrethin e Durrësit ka 6 (gjashtë) muaj që nuk miratohet sepse ashtu i urdhëron partia këshilltarët bashkiak (PD+LSI) dhe tani mbasi toka dhe deti u bënë një, pa pikë skrupulli miratojnë fondin që tanimë nuk i hyn më në punë njëriu??
    Ju lutem tregohuni më objektive dhe realiste sepse nuk është koha për të treguar "fitorjet e reja" të partisë së "lavdishme" Demokratike.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    a e din se si e ke bere ti Braro ....???

si Top-Channel qe ne fillim per te terhequr pas audiencen shqiptare shkuan te rruheshin dhe te qetheshin te ish monumenti i diktatorit dhe pastaj kur pane se nje pjese e mire po i ndiqte me shume interes nxorren nga skena fytyren e vertete te familjes Hoxha qe me te gjitha mjetet e propagandes sulmonte cdo gje te mire dhe demokratike ne kete vend ..... edhe ti me ne fund e corre masken ....

kisha kohe qe po te ndiqja me shume kujdes ..... dhe nuk gabova ....
    po qo ishte loja, mre msues, se edhe ti pjes e lojes je, ne mos qofsh nji alias i brares ...

me kte rast ato meleonat do te shkojne ne ndonji drejtim " te paditur", edhe njikohesisht ia bejme qefin edhe atyre veterantave e nostalgjikasve - kulla e barit nuk do digjet - piramida "Pjeter Arbnor" nuk prishet ...

lerini ato filma, o msus - ti s'ke me i lane ato filma, por une po bej detyren time, se edhe ty te due fort ...

Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Edhe ne Shqiperi po besoj se edhe ne kosove edhe nje pejs te fajet per keto te dalurat e lumenjev nga shtarti e kan edhe Qytetaret nga te dy anet ,nes epyteni se pse shikoni ne gjdo fshat te shqiperis apo te ksooves gjdo qytetare aty ku i ka token ose ndonje shtepi lumenjet aq i kan zvogluar sa qe nuk mundesh me marr me mende ,hydhin berlloge mbeturina qfardo lloje a shteti ka faj jo zotni se edhe ne si qytetare duhet te vedisohmi nejhere e pergjithmon e jo te mundohem te ja hedhim topin dikun tjeter me fajn ton,,,
    Shoki rrethit te lumit drini se qka kan ber fshataret duke e ngushtuar shtartin e lumit,,,dhe ne gjithe shqiperin dhe kosoven ,po ashtu edhe ne vendet tjera trup,,,,shteti shqiptare eshte ka e ben te pamundern per ti shpetuar qyteraet e vet,,,

Me duket mua apo ke rene cik ne kontradikte me veten tende? Te shkrimi me lart merr e thua qe forumistat e kane gabim kur i vejne fajin qeverise ose popullit sepse faji eshte i reshjeve te shumta qe kane rene ( e na merr edhe shembull boren ne disa shtete te tjera - gje qe s'ka lidhje fare, pasi bora thjesht bllokon rruge e aeroporte por nuk shkaterron shpite brenda te njerezve), ndersa te ky shkrimi ketu thua qe njerezit i kane fajet vete sepse kane zvogeluar lumenjt e kane hedh mbeturina....

Si perfundim? Reshjet kane efektin e tyre meqe po bien shume, por eshte ne dore te njeriut ta evitoj nje permbyetje (qofte edhe deri ne nje fare pike e jo totalisht)

La vita non si spiega, si VIVE!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    O shigjeta sikur të më thuash se ke vite pa shkelur në Shqipëri do të justifikoja me gjith qef.
    A e di ti se shtretërit e lumenjëve janë shfrytëzuar në mënyrë më shumë se barbare dhe qeveritë kanë bërë qorrin dhe shurdhin gjatë gjith kohës?
    A e di ti shigjetë që projekti i bërë gati për të shmangur përmbytjet në rrethin e Durrësit ka 6 (gjashtë) muaj që nuk miratohet sepse ashtu i urdhëron partia këshilltarët bashkiak (PD+LSI) dhe tani mbasi toka dhe deti u bënë një, pa pikë skrupulli miratojnë fondin që tanimë nuk i hyn më në punë njëriu??
    Ju lutem tregohuni më objektive dhe realiste sepse nuk është koha për të treguar "fitorjet e reja" të partisë së "lavdishme" Demokratike.
    Station do te bej nje pyetje: Shqiperine e permbyti qeveria Berisha, pse ne te njejten kohe u permbyt gjith Balkani Bosnja,Mali i Zi, Serbia, Kroacia, Kosova ?

Mendimi yt nuk eshte as objektiv dhe as realist sepse po te ishte kaq perfekte dhe kaq e sigurte qe vendi te mbrohet nga dora e njeriut , nuk do kishin ndodhur permbytje ne bote ..

Sado perpjekje te beje qeveria per te mbrojtur nga permbytjet,shiu nuk ndalon, ujerat nuk ndalojne , permbytje do ndodhin dhe ne te ardhmen.

Nuk e kuptoj pse gjith kjo urrejtje cinike per qeverine ju ka verbuar kaq shume ne arsyetimin tuaj per realitetin , vini ktu dhe na tregoni se si duhet te mendojme..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 05-12-2010 më 10:17
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    lerini ato filma, o msus - ti s'ke me i lane ato filma, por une po bej detyren time, se edhe ty te due fort ...
    ashtu eshte xhan, ti do te ma duash fort ......

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Përmbytjet në Shkodër, Farudin Hoxha: Duhet një zgjidhje inxhinjerike
    04 dhjetor 2010
    Situata e përmbytjeve eshte me keq nga ajo e vitit te kaluar kete vlerësim jep eksperti i digave Farudin Hoxha ne nje interviste ekskluzive per “Studio e hapur”.

"Besoj se është më e keqe për dy arsye. Prurjet janë shumë më të mëdhaja, por për t’i eleminuar është e pamundur. S’duhet ta mendojë askush që meqë kemi këto rezervuarë edhe po të kemi prurje të mëdhaja do t’i mbajnë rezervuaret. Rezervuaret po të mbushen janë të detyruara të tranzitojnë prurjen që bie lumi Drin, ta derdhin poshtë dhe pasojat pastaj janë ato që janë poshtë” tha Hoxha.

Sipas tij nese reshjet vazhdojne dhe nese hapen te gjitha portat e shkarkimit situata do te ishte katastrofike. “As dua ta mendoj një gjë të tillë sepse do të ishte e tmerrshme. Dëshira e pafundme është që të tilla raste të mos ketë sepse do të ndodhte një kataklizmo e vërtetë” tha Hoxha.

Ai vlerëson se duhet nje zgjidhje inxhinierike, qe nuk perfshin vetem thellimin e lumit Buna. “Duhet një studim integral, i plotë inxhinjerik për sistemimin e kësaj tërësie ujore. Për këtë mendoj se nuk ka pse ta marrë përsipër vetëm republika e Shqipërisë, por bashkë me vendet e tjera fqinje që ka Shqipëria dhe në rradhë të parë me Malin e Zi” tha Hoxha.

Farudin Hoxha deklaron se nuk ka asnje rrezikim te digave. Siguria e digave thote ai nuk varet nga rreshjet, por nga mirëmbajtja e tyre. Sipas tij ato jane ndertuar per te rezistuar pa afat.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Nuk e kuptoj pse gjith kjo urrejtje cinike per qeverine ju ka verbuar kaq shume ne arsyetimin tuaj per realitetin , vini ktu dhe na tregoni se si duhet te mendojme..
    Ç'ke or ti se nuk tu drejtova ty fare, apo edhe me nickun "shigjeta" je po ti??
    Megjithatë nëse në ato që kam shkruar unë ka ndonjë pasaktësi je i lutur ta thuash.
    Unë në shkrimin që ti citon kam thënë "Qeveritë" dhe jo "Qeveria" pse të dogji ty ore??

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    a e din se si e ke bere ti Braro ....???

si Top-Channel qe ne fillim per te terhequr pas audiencen shqiptare shkuan te rruheshin dhe te qetheshin te ish monumenti i diktatorit dhe pastaj kur pane se nje pjese e mire po i ndiqte me shume interes nxorren nga skena fytyren e vertete te familjes Hoxha qe me te gjitha mjetet e propagandes sulmonte cdo gje te mire dhe demokratike ne kete vend ..... edhe ti me ne fund e corre masken ....

kisha kohe qe po te ndiqja me shume kujdes ..... dhe nuk gabova ....
    Të drejtë ke, ashtu mendoj edhe unë, komunistët nuk ndryshojnë.
    Mcus ka ardhur koha të fusësh në punë Nenin me Nr.55 të agjitacion dhe propagandës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga Help_Desk Lexo Postimin
    O daku jo re keshtu thua ti, te bejme pune te dyte a e ke idene ti se sa merr nje ushtar profesionist ne Amerike dhe nje ketu te ne ( 3500 dollare ne muaj ne Amerike dhe 250 dollare ketu ) dhe mos na permend pune te dyte se skam mbaru shkolle per tulla e llac une , jam diplomu ne nje vend te huaj qe ti sherbej atdheut ne kete detyre, dhe sa per te kuq me mire i kuq se sa blu me kete qeveri te ndyre.
    kujton se jane shume 3500$ per nje amerikan or daku ,, duhet paguar shtepia neqofte se ke ,apo qiraja,inshurancat.ushqimi,makinat,,,,si kujton ti se amerikane nuk mendojne si ne or daku paske bere shkolle dhe nuk punoke ne pune te dyte ajo eshte deshira jote ,por ketu ne amerike tjetri eshte police a ushtar ne qoftesi nuk ka shume te ardhura daku ai shkone roje o shet gas apo bencin,,,...ti sherbej atdheut daku po shiko edhe vetem mos prosni shume nga qeverit ,,paske bere 4 vjet shkolle dhe qenka bere nami aty,,daku ketu ka me 2 3 fakultete dhe kur vjen puna s kan hund si ne shqiptaret,,,,,,po te them nje fakt qe mund ta gjeshe edhe ne internet per nje ekonimiste amerikan nuk me kujtohet emri por se rinte diku ne florida,,,te ardhurat e tije vjetore kishin qene rreth700.000$ kur rane bursat humbi punen humbi investimet ,humbi ghithcka ,,edhe u detyrua te punonte ne pizzari per 8$ kjo eshte amerika shoku...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kthetrat : 05-12-2010 më 11:22

Faqja 35 prej 67 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •