Close
Faqja 26 prej 67 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 670
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Leri kto propagandat opozitare per te na treguar Edi Ramen engjellin e te ardhmes se e kemi pare ne permbytjet Tiranes dhe se asnjehere nuk shkon te vizitoje e te demshperbleje banoret . Tregoni solidaritet ne kto momente , ne fund shani Berishen sa te keni qejf.. .
    e jo ....!!!! tani duhet shfrytezuar zari qe maqedonesit i kane dhene Edvinos dhe te gjithe gjarperinjve me zile te tjere ..... neser do te jete teper vone ....

----------------------------

Trathetore
    Shoke, kemi ne mest tene
    Shum' armik' e trathetore!
    Popo! mos u qofte thene!
    Vec qe s'kane gje ne dore.

Jane se gjithash te marre
    Dhe te liq me te vertete,
    Memedheut bejne varre,
    Po do te biene vete,

Naim Frasheri
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 04-12-2010 më 14:00

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    PO KUSH E KA SIPAS JUSH ?PSE NUK BEN KANALIZIMET E DUHURA DHE TE JAPI LEJE PER NDERTIME NE ZONAT KU DUHET TE NDERTOHET ....
    Keshtu do ndodhte pavaresisht se kush qeveris Ksanthi-plus minus 10 ha toke e lagur ndoshta.
    Po ta shikosh kush eshte ne krye te administrates se emergjences (nje mekanik me shkolle te mesme) bile po cuditem si shkojne gjerat kaq mire
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Përkeqësohet situata/ Edhe Berati, i kërcënuar nga përmbytjet

Reshjet e shiut, po vazhdojnë të krijojnë një situatë të vështirë në qarkun e Beratit.
    Shkatërohet ujësjellësi i Skraparit, ndërsa banorët mbeten pa ujë të pijshëm.
    Osumi rrezikon të dalë nga shtrati, përmbyt shtatë banesa në Urën Vajgurore.
    Kjo është situata e deritanishme në qytetin e Beratit, ku reshjet kanë përmbytur krejtësisht disa nga lagjet kryesore të tij, si lagjen “30 Vjetori”, “Çlirim” dhe “22 Tetori”.Ato janë përmbytur krejtësisht për orë të tëra si pasojë e bllokimit të kanalizimeve.

Ndërkaq, prurjet e mëdha të lumit Osum kanë vënë në rrezikshmëri dhe daljen e lumit nga shtrati në lagjen “ Goricë” dhe lagjen “Çlirim”.

Banorët e lagjes muze “Goricë” janë vënë në panik si rezultat i prurjeve të mëdha të lumit, të cilat rrezikojnë daljen nga shtrati. Një situatë e vështirë është dhe në lagjen “Dëshmorët e Kombit” tek ish-diga e vjetër.

Prurjet e Osumit në këtë lagje kanë vënë në rrezik daljen e lumit në këtë zonë, çka ka bërë që menjëherë të meren masa nga ana e bordit të kullimit për vënien e një prite rojtëse.
    Shtatë bannesa në qytezën e Urës Vajgurore janë përmbtur nga vërshimi i ujit nga lumi Osum.
    Dëmet si pasojë e përmbytjes së shtëpive mësohet se është i madh, ndërkohë që bashkia e Urës Vajgurore ka nisur nga puna për verifikimin e pjesëve të dëmtuara .
    abcnews
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Citim Postuar më parë nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    Jo, po ta mbyse popullin Saliu dhe te prese nga opozita ngushellime. Ore... e dini apo jo rolin e opozites.

Meqenese nuk e keni kuptuar akoma..... thene shqip dhe troc:

ROLI I OPOZITES(kundershtarit politik) ESHTE TE NXISE DHE TE KONTROLLOJ QEVERINE, QE AJO TE ZBATOJE LIGJIN.

Mos shiko Shqiperin ti, po ketej opozita te ben gropen. Qeveria ka me shume frike opoziten se sa djallin. Dhe ti me thua Opozita duhet te rrije urte.... Opo jeni ne vete apo jo.

Ne vend te inkurajohet Opozita qe te luftoj, se po fle gjume.... Ti me thua e ka ngritur zerin shume.

Jo po ta lene Saliun ta kthej ne haremin e tij Shqiperin.

Opozita duhet te shkul dhembe e dhemball, se shume te lehta po i bene vjedhjet Saliu. Ta bejne Saliun ti shoh ne enderr dhe te tmerrohet. Ne mos mjaftofte kjo te gjeje rruge e menyra te tjera qe te ushtroj trysni mbi ata njerez qe zeri i tyre te degjohet fuqishem. Dhe jo ne rastin me te pare te thyen nga nje palo Topalle me shendet te diskutueshem mendor, qe e ka kthyer parlamentin ne WC me ato shprehje me te shemtuara se surrati i saj prej shtrige, qe perdor.

Meqenese qeveria zerin ton nuk e degjon, duhet qe opozita te behet megafoni dhe amplifikarori yne.

Prandaj duhet te gjithe te bertasim nuk ka kohe me.....
    Ndryshe sot Shkodra neser..... ne!
    Se kam pare opoziten ne bote ne situata te tilla dhe duke e krahasuar me opoziten qe kemi ne, them se kemi opoziten me absurde ne bote. Ne keto gati dy vite, qekur ka humbur zgjedhjet, e vetmja gje qe ka perfeksionuar kane qene epitetet, prandaj kam nje konsiderate zero. Pervec fjalimeve retorike, nuk ofron asgje me te mire se qeveria aktuale.
    Eshte vertet detyre e opozites ta kontrolloj e ta kritikoj qeverine, por jane kritika objektive, reale dhe duke ofruar opsione me te mira. Ne asnje vend ne bote nuk kam degjuar te akuzohet qeveria pse bie shiu, pse shkrin bora apo pse doli dielli. Keto gjera i ben vetem opozita jone, qe gezon ne keto fatkeqsi duke perfituar ne vuajtjet e njerezve.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nqs do ishte opozita aktuale ne pushtet dhe keto permbytje brenda nje viti ndodhen ne Shkoder, a do ta bente Sala & Co. kete qe kerkon ti?!
    Nese do e bente, do isha duke kritikuar Berishen (kjo per sa me perket mua)
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Bosnje: Evakuohen 2 mijë persona pas përmbytjeve

Autoritetet në Bosnje thanë se i kanë kërkuar armatës, policisë, zhytësve dhe vullnetarëve që të ndihmojnë evakuimin e njerëzve nga zonat e përmbytura gjatë natës në veri-perëndim të vendit.
    Zyrtarët thanë se ekipet e shpëtimit kanë përdorur barkat për të ndihmuar rreth 2 mijë persona që kanë ikur nga shtëpitë e tyre në Bjelinë.
    Disa lumenj të Bosnjës kanë dalë nga shtrati për shkak të reshjeve të mëdha.
    Lumi Drina, ka shkaktuar më së shumti dëme, duke shtyrë autoritetet në Bosnje, Mal të Zi, dhe Serbi të evakuojnë mijëra njerëz.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mos bjer o shi..
    se nga ty kemi frik jo pak..

.. keshtu thot ajo kenga me duket..

me dhimbset cdo qindarke qe do shkoje me "cdemtue".. plackitesit e tokave.. qe mbi toka te plackitura kan ba villa 4 katshe e magaze 3 katshe..

shteti duhet te cdemtoje ata qe e kan respektuar shtetin..

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Nese do e bente, do isha duke kritikuar Berishen (kjo per sa me perket mua)
    Dmth ti po kerkon nga opozita qe te tregoj solidaritet dhe te mos qortoje qeverine per keto permbytje, por nqs Sala do ishte ne opozite dhe do ta bente kete, dmth mos te qortonte poziten, ti do ishe duke e kritikuar ate?! Point proven!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 04-12-2010 më 14:25

Citim Postuar më parë nga Help_Desk Lexo Postimin
    Vallaj me thene te drejten per militantizem ketu ishin te paret trimat e Saliut , ate po them dhe une por Opozita nuk eshte budallaqe te dali e te kerkoje ndjese , asaj i vjen keq sic te vjen ty dhe mua por cte bej me ate llomin qe ka mbulu kryeministrine, gjasme kane vajt dhe ne Shkoder, ca po bajne , a e pe ate plaken e gjore qe ju drejtua kryeminsitri jone :
    Nan i tha baj durim ene 2 jave, se do rregullohet koha - i tha Saliu
    Cfare the te past nana, nqs ti me thua per 2 jave , me bej gati arkivolet mua dhe femijeve te mi se sme gjen ma gjall-ju kthye plaka
    Si thua ti mire te duket kjo tallje qe ben ai me njerezit atje , apo per vete perdor helikopteret qe mos ti lagen kembet dhe me rrin ne zyre dhe ma drejton operacionin FLAKA me fjale boshe dhe vepra boshe.
    Qe te besoj qe opozites i vjen keq, mundesisht me sill ndonje deklarate per mbeshtetjen qe ka bere opozita, apo ka mbledhur ndonje ndihme, apo ka bere thirrje per ndihma nga qytetaret, apo shkoi kryetari i opozites ne Shkoder te shoh situaten nga afer, apo...Ne kete menyre te tregoj qe opozita eshte "njerezore" dhe vertet i vjen keq per ata njerez qe jane ne ate situate. Por e vetmja gje qe ka bere, kane qene deklaratat per te share qeverine, pa asnje lloj argumenti objektiv.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Se kam pare opoziten ne bote ne situata te tilla dhe duke e krahasuar me opoziten qe kemi ne, them se kemi opoziten me absurde ne bote..
    Mirëmbrëma "shigjetë".
    Po ndonjë pozitë në botë që ta konsiderojë opozitën armike ke parë??

Faqja 26 prej 67 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •