Close
Faqja 23 prej 67 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 670
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Shume keq per bes,do te shkatrrohen keto qytete nga uji,gjynah njerezia.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Shqipëria kërkon ndihmë nga NATO për përmbytjet
    http://www.botasot.info/img/verb0672f.jpg

sa do qe ka vend per kritika per cdo qeveri cdo politikan, ne kesi rastesh kush i ka dy fije mend nuk shfrytezon rastin per djallezi politike e perfitime .
    Kudo ne bote ka fetkeqesi, por njerzia jan te vetedijeshem se ne raste te tilla e din se vfare duhet te bejen, Kerksuh nuk ia ndalon opozites te mos e jap ate qe s eka dhene berisha e ku di une! Sot duhet unitet kush sa ka mundesi ne ndihem te viketimave.
    Muhabetet tjera jan fare kot, marri, apsurd...
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Përmbytjet/ Ndjekja maratonë e "ABC News" abcnewsalbanian

http://www.youtube.com/watch?v=uze2F...ayer_embedded#!

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://www.botasot.info/img/shAuto.jpg

Përmbytjet, krerët e shtetit drejt Shkodrës
    Kryeministri Berisha dhe Presidenti Topi drejt zonave të përmbytura. Argjinatura Torovicës në rrezik
    Liqeni i Shkodrës dhe Lumi Buna vazhdojnë të fryhen më tej, duke rritur sasinë e ujit në qytetin e Shkodrës dhe zonat rreth saj.

Për të parë nga afër situatën është nisur drejt Shkodrës kryeministri Sali Berisha. Kreu i qeverisë pritet të zhvillojë një takim në Prefekturën e Shkodrës me Shtabin e Emergjencës.

Ndërkaq edhe kreu i Shtetit, Presidenti Bamir Topi është nisur drejt Shkodrës, ku pritet të inspektojë hidrocentralin e Vaut të Dejës dhe për të parë nga afër zonat e përmbytura dhe banorët e evakuuar.

Situatë kritike paraqitet edhe në Torovicë, aty ku ndahet Shkodra me Lezhën, pasi niveli i ujit ka arritur në një pikë vërtet kritike.

Rreziku i çarjes së argjinaturës në Torovicë vazhdon të mbetet shumë kritik. Forcat e shumta të policisë, ushtrisë dhe banorë të fshatit po ndihmojnë për të forcuar argjinaturën e Torovicës.

Dhjetëra makina të tonazhit të lartë presin të shkarkojnë dhera dhe gurë por rruga është ngushtuar nga zgjerimi i sipërfaqes dhe ka vështirësuar kalimin.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O ishalla nuk na e pershkon ky mot Mitrovicen,se as Kraleva nuk ka me na ndalur!
    Ps.Po Saliu duhet luftuar me shiun?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Popo tamam po mer masa qeveria.
    Degjova dhe Berishen ne Bushat qe thoshte ja tani do bejme gjithe studimin e zones!!!!
    Tani do beje studimin Berisha ku konfirmon qe asgje seshte bere deri me sot per nen Shkodren.
    Ne ka kufi gines papaergjeshmeria eshte Berisha qe e fiton ate rekord.
    U mbyt Shkodra 5 here tani do beje studimin.
    Me nje fjale operacioni doli me sukses po pacienti vdiq.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kaq urrejtje keni nga Saliu sa mohoni dhe realitetin ?

Sot eshte permbytur dhe Berati , dhe ktu sipas jush Saliu e ka fajin . Ore ca jan kto muabete, lat nom...
    o shoku kush e drejto qeverin ai eshte fajtore per mos zbatimin e ligjit,,,,,

si te ishte edi,apo fatosi,mediu,a ku di une

nqs ke bo gjeografi do kuptosh qe pemet jane brezi pare per shirat,
    brezi dyte argjinaturat ,
    i treti pompat
    dhe i katerti nuk ndertohet ne vende te pa miratuara nga nje ekspert gjeologjik dhe arkitekt te mireqene

asnje nga keto lart nuk zbatohet,miremebahet,apo investohet

nanen saliut, edit,ilirit,fatosit e kujtedo se nuk ha politik une o shoku

as shpin sma mbajne ata po puna
    une punoj paguaj taksa
    shteti te beje punene kaq

une dua zbatimin e ligjit o shoku
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 04-12-2010 më 07:23

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Mjerimi e ka kete te mire, qe e ze miletin per fyti dhe ia sjell ment ne vend, ne qofte se nuk i merr shpirtin.
    .....Ne dac mos u bej! Po ahere pergatitu te vdec. Shtrihu mbi germadhat e termeteve kombetare e mos u ngrer me, e mos nxirr me ze, vec per te belberuar Rrofte Sulltan Kokudhi! Shpetimtar i Atdheut!

Fakti qe keto fjale te vitit `31 jane akoma edhe sot aktuale, tregon qe ne shqiptaret per 100 vjet si shtet (i thencin!) kemi mesuar nje MU.T!
    Prandaj le te blegerijme sot Rrofte Sali Kokudhi, dhe te blegerijme neser Rrofte Edvin Kokudhi.
    Mjafton te votojme njerin ose tjetrin se do ngelemi te kenaqur me kukudhet.Vetem KURRE te mos bejme protesta qytetare.

Prandaj "zbarzni topa e brohorisni", shkaterroni edhe ato shkurre qe kane mbetur (se per pyje, kanalizime e hidrovore nuk behet me fjale)....dhe mos harroni kur permbytet Shkodra e ka fajin Perendia.....kur del Dielli eshte merite e Saliut.

Banoreve te permbytur u uroj te evoluojne sa me shpejt dhe sa me lehte ne ambfibe se aty do e kene ujin vit per vit.
    P.S Dhe nje keshille te fundit. Mos mbillni me grure e patate, po oriz, dhe mos rrisni lope, dele e dhi po peshq e midhje. Keshtu te pakten do fitoni dicka nga permbytjet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kavir : 04-12-2010 më 09:02
    -

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Eshte per te ardhur keq qe ne keto momente kaq te veshtira per njerezit e prekur nga permbytjet, nga opozita nuk degjon as edhe nje deklarate mbeshtetjeje per keta njerez. Keto jane fatkeqsi natyrore, te cilat duhet te na bashkojne per t'u ardhur ne ndihme, sic thote edhe Plaku me lart. Nga e gjithe kjo situate e renduar, te pakten ne Shqiperi deri tani nuk ka patur humbje jete.

Artikulli me poshte eshte nje permbledhje e situates se rende meterologjike ne Europe gjate diteve te fundit. Kjo situate ka shkaktuar probleme te medha ne shume shtete, deri edhe humbje jete, numri i te cileve arrin ne 60 persona.

http://news.yahoo.com/s/afp/20101203...athertransport

Jo, po ta mbyse popullin Saliu dhe te prese nga opozita ngushellime. Ore... e dini apo jo rolin e opozites.

Meqenese nuk e keni kuptuar akoma..... thene shqip dhe troc:

ROLI I OPOZITES(kundershtarit politik) ESHTE TE NXISE DHE TE KONTROLLOJ QEVERINE, QE AJO TE ZBATOJE LIGJIN.

Mos shiko Shqiperin ti, po ketej opozita te ben gropen. Qeveria ka me shume frike opoziten se sa djallin. Dhe ti me thua Opozita duhet te rrije urte.... Opo jeni ne vete apo jo.

Ne vend te inkurajohet Opozita qe te luftoj, se po fle gjume.... Ti me thua e ka ngritur zerin shume.

Jo po ta lene Saliun ta kthej ne haremin e tij Shqiperin.

Opozita duhet te shkul dhembe e dhemball, se shume te lehta po i bene vjedhjet Saliu. Ta bejne Saliun ti shoh ne enderr dhe te tmerrohet. Ne mos mjaftofte kjo te gjeje rruge e menyra te tjera qe te ushtroj trysni mbi ata njerez qe zeri i tyre te degjohet fuqishem. Dhe jo ne rastin me te pare te thyen nga nje palo Topalle me shendet te diskutueshem mendor, qe e ka kthyer parlamentin ne WC me ato shprehje me te shemtuara se surrati i saj prej shtrige, qe perdor.

Meqenese qeveria zerin ton nuk e degjon, duhet qe opozita te behet megafoni dhe amplifikarori yne.

Prandaj duhet te gjithe te bertasim nuk ka kohe me.....
    Ndryshe sot Shkodra neser..... ne!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Shqipëria kërkon ndihmë nga NATO për përmbytjet
    http://www.botasot.info/img/verb0672f.jpg

sa do qe ka vend per kritika per cdo qeveri cdo politikan, ne kesi rastesh kush i ka dy fije mend nuk shfrytezon rastin per djallezi politike e perfitime .
    Kudo ne bote ka fetkeqesi, por njerzia jan te vetedijeshem se ne raste te tilla e din se vfare duhet te bejen, Kerksuh nuk ia ndalon opozites te mos e jap ate qe s eka dhene berisha e ku di une! Sot duhet unitet kush sa ka mundesi ne ndihem te viketimave.
    Muhabetet tjera jan fare kot, marri, apsurd...
    O plako!

Ta kishe shtepin ne shkoder 2m nen uje, ta shihnim do flisje me kaq entuziazem per partin dhe Saliun apo do qaje me kokrren e lotit.
    Or ti mik... A e kupton qe ai i permbyturi atje ka humbur punen dhe mundin e nje jete te tere nga nje dobic qe qesh e zgerdhihet ne parlament pa pike turpi, se xhepat po i mbushen plot me leket nga energjia qe i ka dhuruar po ai uje.

Saliu ate pune ka..... ai gjithmon gabon dhe unitet kerkon. Hekuri rrihet sa eshte i nxehte. Po nuk luftuan dhe te nxjerrin ndonje gje ne drite tani shkodranet, kjo pune ashtu do harroet, derisa ta shohin ujin si nje mik ta pa ftuar perseri neper dhomat e tyre te gjumit.

O plaku mos u bej si ata zhurmuesit e kohes se Enverit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga peshkaqeni33 : 04-12-2010 më 11:19
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Faqja 23 prej 67 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •