Close
Faqja 38 prej 121 FillimFillim ... 2836373839404888 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 1208
    Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622

Super film! (:
    Love has no limits

ღ Ƴℓℓëʓ ღ Maska e RiGerta
    Anëtarësuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Daryl Hannah wird 50
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Ekuilibri , shum film i mire.

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    http://www.picturenose.com/wp-content/uploads/enterthevoid2.jpg

besoj se eshte shume me i mire e inception .....ja vlen ta shikoni

ENTER THE VOID

M'KA IK ZARI

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    The Town i Ben Affleck me Ben Affleck. Filmi i dyte i Benit si regjizor mbas Gone Baby Gone i cili ka pas kritik te mire. Si Gone Baby Gone asht dhe The Town nuk m'kan lan nej pershtypje te jashtezakonshme, thjesht me kalu kohen.

Jeremy Renner asht i lindun per role krimineli, i vetmi me Rebecca hall qe ngrejn nivelin e filmit. Rebecca Hall, filmi i dyte i saj qe shoh mbas The Prestige, aktore e mire. Realizimi ashtu si skenari s'jan keq, perkundrazi shum te matun per i regjizor te ri si Beni. Filmi zgjat pak si shum, ka munges emocionesh, ashtu si interpretimi i Ben Affleck, hiç karizmatik, gjithmon isoj lu ne gjitha filmat. Sikur i aktor tjeter t'ishte ne rolin kryesor te Benit mendoj se do me kishte pelqy ma shum. Gjynah se traileri me dha shpres sikur do ishte "Heat" i ardhshem, prisja shum. Gjithsesi Ben Affleck ma i mir mbas kameres se para.
    Nota 7/10

D'Oh!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    The Town i Ben Affleck me Ben Affleck. Filmi i dyte i Benit si regjizor mbas Gone Baby Gone i cili ka pas kritik te mire. Si Gone Baby Gone asht dhe The Town nuk m'kan lan nej pershtypje te jashtezakonshme, thjesht me kalu kohen.

Jeremy Renner asht i lindun per role krimineli, i vetmi me Rebecca hall qe ngrejn nivelin e filmit. Rebecca Hall, filmi i dyte i saj qe shoh mbas The Prestige, aktore e mire. Realizimi ashtu si skenari s'jan keq, perkundrazi shum te matun per i regjizor te ri si Beni. Filmi zgjat pak si shum, ka munges emocionesh, ashtu si interpretimi i Ben Affleck, hiç karizmatik, gjithmon isoj lu ne gjitha filmat. Sikur i aktor tjeter t'ishte ne rolin kryesor te Benit mendoj se do me kishte pelqy ma shum. Gjynah se traileri me dha shpres sikur do ishte "Heat" i ardhshem, prisja shum. Gjithsesi Ben Affleck ma i mir mbas kameres se para.
    Nota 7/10
    Ulja edhe pak noten Homer, jo kaq doreleshuar ishte film koti po he

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Ulja edhe pak noten Homer, jo kaq doreleshuar ishte film koti po he
    Ne pergjethesi smu duk dhe aq kot. Thash, sikur i aktor tjeter t'ishte ne rolin e Ben Affleckut, filmi do ishte ma i arritun.Ta kesh vu re mir, filmi nuk kalo ne faze klishe me kriminela afro-amerikan tipit bling bling, jan te gjith te bardhe dhe ne çdo moment te dites jan te veshun ne menyre sportive (nike, adidas) si shqiptar lol. Pastaj 7 nuk asht super note per mu, pak ma mir se mesatarja. Ne IMDB e ka 8.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 04-12-2010 më 10:16
    D'Oh!

B@NeS@XhIe Maska e B@Ne
    Anëtarësuar
    04-01-2010
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    4,338
    Hera fundit qe isha ne kinema fillim nentori . Ky film nuk me pelqueu fare ....
    Pa asnje aksion, shume qetesi...e zhgenjyer ....Prisja me shume nge degjimet e
    mediave....

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    ne çdo moment te dites jan te veshun ne menyre sportive (nike, adidas) si shpiptar lol

e vertete qe Affleck eshte me i afte ne rolin e regjisorit se sa te aktorit.

Une jam duke pare dhe ripare per te dyten here filmat te drejtuar nga Hitchcock, as vete se di pse ne kete periudhe po me terheqin me shume filmat e ketij. Kam pare:

The man who knew to much
    Rear window
    Vertigo
    Psycho
    The birds
    Marnie

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa "Knowing" me Nicolas Cage (ky sesi eshte bere ew lol)...

film me fundin e botes, shume filma jam tuj pa dhe une kohet e fundit me fundin e botes. lol
    Filmi ishte Ok, shtyhej.
    Do i jepja nje 5 nga 10piket e mundshme. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 38 prej 121 FillimFillim ... 2836373839404888 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •