Super film! (:
Super film! (:
Love has no limits
Daryl Hannah wird 50
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Ekuilibri , shum film i mire.
http://www.picturenose.com/wp-content/uploads/enterthevoid2.jpg
besoj se eshte shume me i mire e inception .....ja vlen ta shikoni
ENTER THE VOID
M'KA IK ZARI
The Town i Ben Affleck me Ben Affleck. Filmi i dyte i Benit si regjizor mbas Gone Baby Gone i cili ka pas kritik te mire. Si Gone Baby Gone asht dhe The Town nuk m'kan lan nej pershtypje te jashtezakonshme, thjesht me kalu kohen.
Jeremy Renner asht i lindun per role krimineli, i vetmi me Rebecca hall qe ngrejn nivelin e filmit. Rebecca Hall, filmi i dyte i saj qe shoh mbas The Prestige, aktore e mire. Realizimi ashtu si skenari s'jan keq, perkundrazi shum te matun per i regjizor te ri si Beni. Filmi zgjat pak si shum, ka munges emocionesh, ashtu si interpretimi i Ben Affleck, hiç karizmatik, gjithmon isoj lu ne gjitha filmat. Sikur i aktor tjeter t'ishte ne rolin kryesor te Benit mendoj se do me kishte pelqy ma shum. Gjynah se traileri me dha shpres sikur do ishte "Heat" i ardhshem, prisja shum. Gjithsesi Ben Affleck ma i mir mbas kameres se para.
Nota 7/10
D'Oh!
Ne pergjethesi smu duk dhe aq kot. Thash, sikur i aktor tjeter t'ishte ne rolin e Ben Affleckut, filmi do ishte ma i arritun.Ta kesh vu re mir, filmi nuk kalo ne faze klishe me kriminela afro-amerikan tipit bling bling, jan te gjith te bardhe dhe ne çdo moment te dites jan te veshun ne menyre sportive (nike, adidas) si shqiptar lol. Pastaj 7 nuk asht super note per mu, pak ma mir se mesatarja. Ne IMDB e ka 8.
Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 04-12-2010 më 10:16
D'Oh!
Hera fundit qe isha ne kinema fillim nentori . Ky film nuk me pelqueu fare ....
Pa asnje aksion, shume qetesi...e zhgenjyer ....Prisja me shume nge degjimet e
mediave....
![]()
e vertete qe Affleck eshte me i afte ne rolin e regjisorit se sa te aktorit.
Une jam duke pare dhe ripare per te dyten here filmat te drejtuar nga Hitchcock, as vete se di pse ne kete periudhe po me terheqin me shume filmat e ketij. Kam pare:
The man who knew to much
Rear window
Vertigo
Psycho
The birds
Marnie
Kam pa "Knowing" me Nicolas Cage (ky sesi eshte bere ew lol)...
film me fundin e botes, shume filma jam tuj pa dhe une kohet e fundit me fundin e botes. lol
Filmi ishte Ok, shtyhej.
Do i jepja nje 5 nga 10piket e mundshme. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt